Még néhány napig a korábbi egyenleg is visszajár a Telenor feltöltőkártyás ügyfeleinek

forrás: Prím Online, 2017. augusztus 23. 15:10

Az adategyeztetést elmulasztó Telenor ügyfelek akár a jövő év elejéig, 2018. február 28-ig kérhetik korábbi hívószámuk visszaállítását. Aki a korábbi egyenlegét is visszakapná, annak 2017. augusztus 31-ig van erre lehetősége üzleteinkben vagy weboldalunkon keresztül.

 

Aki lemaradt a törvényben megszabott, júniusi végi, feltöltőkártyás regisztrációs határidőről, annak a Telenor még néhány napig lehetőséget kínál arra, hogy új szerződéskötéssel a korábbi telefonszáma mellett az egyenlegét is visszakaphassa. 2017. augusztus 31-ig az üzleteinkben személyesen, valamint a www.telenor.hu oldalon található online felületen megkötött új szerződéssel a korábbi feltöltőkártyás hívószám és egyenleg is visszaállítható. Ezt követően 2018. február 28-ig, tehát akár a jövő év elejéig biztosítjuk a korábbi hívószám visszaállítását, amelyet az üzleteinkben lehet igényelni.

 

A Telenor ügyfelei több mint 1.000.000 sikeres feltöltőkártyás adategyeztetést végeztek az előírt határidőig. Várakozásainknak megfelelően a lekapcsolt kártyák csekély százaléka miatt jelentkeztek utólag ügyfeleink, hogy állítsuk vissza a hívószámokat. Természetesen előfordulhat, hogy vannak még olyan ügyfelek, akik ezután döntenek úgy, hogy mégis szükségük van a nem egyeztetett kártyákra, ezért vállaljuk, hogy a jövő év elejéig visszaállítjuk a hívószámukat, ha kérik. A korábbi egyenlegüket azonban csak 2017. augusztus 31-ig tudjuk visszaadni, ezért ennek igénylését érdemes elindítani a honlapunkon vagy az üzleteinkben, hogyha valaki ezt eddig elmulasztotta.

 

Fontos tudni, hogy a feltöltőkártyás adategyeztetésről rendelkező törvény szerint az adategyeztetést évente meg kell ismételni. Így az idén új kártyát vásárló, illetve a korábban sikeresen egyeztetett ügyfeleknek is – az egyeztetésük időpontjához képest legkésőbb egy éven belül - szükséges lesz ismét az adategyeztetés, amelyről minden érintett ügyfelünket időben értesítünk.

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

19 kategóriában keresik a legjobbakat

Már több mint 3000-en regisztráltak az Országos IT Megmérettetés versenyére, ahol 19 kategóriában bizonyíthatnak a szakemberek. 10 héten, 10 fordulón keresztül 10 perces feladatokban kell tudásukról számot adni az indulóknak. 

2017. szeptember 21. 12:19

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Késésben vagy? - Akkor gyorsan regisztrálj!

2017. szeptember 19. 19:45

Együttműködés a biztonságos jövőért

2017. szeptember 6. 09:21

Elsőként került magyar cég a nemzetközi HR elitbe

2017. augusztus 4. 13:40

Júniusi vírusriport az ESET-től

2017. július 25. 17:21
cloudappsportal.com