Az Alleeban mutatja be ügyfeleinek a virtuális valóságot a Telekom

forrás: Prím Online, 2017. szeptember 2. 13:07

Akár a szabadesés, sőt a repülés érzését is átélheti az Allee Bevásárlóközpont Telekom üzletében, aki együtt próbálja ki a Samsung VR szemüvegét és az Icaros elnevezésű mozgásfejlesztő eszközt.

A Samsung Magyarországgal együttműködve különleges élményt kínál most ügyfeleinek a Telekom: az Allee Bevásárlóközpontban található üzletében a Samsung Gear VR szemüvegek segítségével bárkit bevezetnek a virtuális valóságba. A VR élmény az Icaros nevű, eredetileg fitness célokra kifejlesztett, saját testsúllyal irányított eszközzel még tovább fokozható.

 

A Telekom üzletben kialakított Élménytérben bárki betekintést kaphat a 3D technológia világába és kipróbálhatja a VR-szemüveget és az Icarost, amely a virtuális valóságot a fitness-szel és a rekreációs célú mozgással elegyíti.  A két eszköz együttes használata látványosan és fizikailag is átélhetően mutatja be a virtuális valóság élményét az edzésfeladatoktól a szabadesés vagy épp a repülés illúziójáig. „Az Élménytér  kialakításával is hangsúlyozzuk elkötelezettségünket az innovatív, jövőbe mutató megoldások iránt. Szeretnénk, hogy  ügyfeleink személyesen is átélhessék a VR szemüveg nyújtotta teljesen újszerű, háromdimenziós élményt. Ez az eszköz forradalmasította a digitális játékok piacát, de a VR technológia rövidesen az ipar, a kereskedelem és a kommunikáció területén is alapvető változásokat fog hozni” – mondta el Gricser Péter, a Magyar Telekom személyes ügyfélkapcsolatok igazgatója.

 

Az Icaros mellett két 4D szék is várja az érdeklődőket, amely a jövő mozijának fontos eleme lesz majd. Ha felvesszük a VR szemüveget és beülünk a székbe, a virtuális élmény még életszerűbbé válik: a szék annak megfelelően mozgat, dönt vagy ráz bennünket, hogy éppen milyen tartalmat nézünk.

 

A Samsung Gear VR készülék, az Icaros és a 4D székek 2017. szeptember 1-től kezdve próbálhatók ki a Telekom Alleeban. Az érdeklődőknek javasolt a Telekom honlapján regisztrálni és időpontot foglalni.

 

A Samsung Gear VR készülék többféle modellje pedig megvásárolható a Telekom honlapján és üzleteiben.

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A HR-ben is jönnek a robotok

Az elmúlt időszak – főként a koronavírus-járvány hatásai miatt – évekkel gyorsította fel a digitalizációt. A HR terület is érintett, ahol a digitális asszisztensek, az automatizált erőforrás-kezelő programok, az algoritmuson alapuló projektmenedzsment eszközök használata már nem csak a jövő megoldásait jelentik. Az egyik legnagyobb magyar tulajdonú HR-szolgáltató vállalat, a WHC Csoport is újabb lépést tett a digitalizáció útján: a vállalat mesterséges intelligencián alapuló chatbotja a külföldről érkező munkavállalók koordinálását és a velük való mindennapi kommunikációt könnyíti meg.

2022. november 27. 12:03

Ezek az elektronikai eszközök kerülnek majd a legtöbb fa alá

A kisebb-nagyobb elektronikai eszközök nem véletlenül az ünnepek sztárjai: egyrészt valóban hasznos ajándékok, másrészt a karácsony az az ünnep, amikor nagyobb értékű termékekre is hajlandóak vagyunk költeni. Az Euronics megvizsgálta, mik voltak a legkeresettebb termékek tavaly karácsonykor és elárulja, várhatóan milyen termékek kerülnek majd idén a legtöbb fa alá.

2022. november 27. 10:22

Friss kutatással jelentkezik a Dell

A Dell Technologies új felmérése szerint, két évnyi gyors digitális átalakulás tapasztalatai alapján, az informatikai vezetők fele úgy gondolja, a cége tisztában van azzal, hogy mire van szükség a munkaerő digitális átalakításához. Azonban sok alkalmazottnak nehezére esik lépést tartani a gyors változással. A kutatás több mint 40 országban zajlott 10 500 válaszadó bevonásával. A megkérdezettek több mint kétharmada úgy gondolja, hogy a cégek az átalakulásra irányuló projektek megtervezésekor nem vonják be kellően az alkalmazottakat. 

2022. november 26. 15:29

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

December 1. éjfélig lehet nevezni 'Az Év Honlapja’ pályázatra!

2022. november 23. 09:55

Az energiatárolás lehet a válság megoldásának kulcsa

2022. november 18. 09:55

Iskolák is lehetnek a kiberbűnözők célpontjai?

2022. november 7. 15:56

A Green Fox Academy a Sandberg Capitallal folytatja nemzetközi expanzióját

2022. október 26. 11:20