Bemutatta az Elgato új Smart Home és gamer eszközeit

forrás: Prím Online, 2017. szeptember 3. 12:14

Az Elgato öt új Smart Home és két új gamer eszközt mutatott be az idei 2017-es IFA-n.

Az Elgato tovább bővíti HomeKit kompatibilis Eve otthonfigyelő rendszerét, a 2017-es IFA-n bemutatja az Eve Lock intelligens ajtózárat, az ablakra szerelhető érintkezés- és rongálásérzékelő Eve Window Guardot és az Eve Smoke tűzjelzőt, amelyek mind otthonod biztonságát szolgálják. Az Eve Aqua öntözésvezérlővel pedig a kertet gondozhatod távolról. Mindemellett érkezik még a megújult érintőképernyővel ellátott második generációs Eve Thermo is. Legyen a biztonság és a kényelem mindennapjaid része, úgy, hogy észre sem veszed!

 

Eve Thermo

Vezéreld lakásod hőmérsékletét csupán egy érintéssel! Az új generációs Eve Thermo vezérlőt kapacitív érintőkijelzővel szerelték fel, hogy egyszerűbbé tegye a kívánt hőmérséklet beállítását. Ahogy az összes Elgato Eve termék, a radiátorra szerelhető Thermo kibontás után azonnal beüzemelhető, és összekapcsolható az Eve rendszer többi tagjával. Szabályozhatod, és automatizált funkciókat is beállíthatsz rá az Elgato Eve applikáció, Apple HomeKit és Apple Home segítségével, illetve Siri hangutasításokkal is irányíthatod. A kijelzőt egy érintéssel életre keltheted, és akár le is zárhatod, ha kisgyermek van a családban.

 

Az új Thermo tudja mindazt, amit elődje is. Beállíthatod vele otthonod hőmérsékletét, az Eve Door & Window szenzorral összekötve pedig energiatakarékos megoldásokat kínál, ha nyitott ablakot észlel. Az iPhone-od naptárával összehangolva képes megkülönböztetni a hétköznapokat és hétvégéket, így anélkül igazítja otthontartózkodásodhoz a hőmérsékletet, hogy neked bármit változtatni kellene az előre megadott beállításokon. Megadhatod, hogy okostelefonod helyváltozása alapján érzékelje azt is, ha elhagyod a lakást, és ezzel párhuzamosan automatikusan lejjebb vegye a fűtést. A sok funkció mellett az Eve Thermo most még hosszabb, 12 hónapos elemüzemidővel rendelkezik.

 

Az új Eve Thermo modell is az Eurotronic, az egyik megbízható német piacvezető radiátorvezérlő-rendszer technológiáját használja.

 

Eve Lock

Minden lakás elsődleges védelmét a biztonságos ajtó jelenti. Az Eve Lock önzáródó bejárattá változtatja ajtódat, és automatikusan véd a betörési kísérletek ellen. Amint becsukod az ajtót magad mögött, az Eve Lock biztosítja a zárakat és reteszeket, így teljes védelemben tudhatod élettered. A HomeKit használatával könnyedén lehetővé teheted látogatóidnak a bejutást, akár otthon, akár távol vagy. Használd az Eve Lock-ot az Apple Home vagy az Eve applikáción keresztül, és védd meg otthonod a betolakodóktól, távolról is!

 

Az Eve Lock-ot a Yale zárak fejlesztőjével, az ASSA ABLOY Group vállalattal együttműködve fejlesztették ki, belső akkumulátorral üzemel, és Bluetooth-on keresztül kapcsolódik okoseszközünkhöz.

 

Eve Smoke

Tudd magad és otthonod mindig biztonságban! Az Eve Smoke tűz esetén nemcsak jelzőhangot ad ki, értesítéseket is küld iPhone-odra az Apple HomeKiten keresztül. A füst- és tűzjelző eszköz elég okos ahhoz, hogy a szobák mellett saját állapotát is figyelje. Siri használatával vagy az Apple Home-ban és Eve Appban is megtudhatod a detektor állapotát, és ugyanitt kezelheted a beállításait. Energiahatékony Bluetooth technológiájának köszönhetően az Eve Smoke akkumulátorának élettartama tíz év, így hosszú éveken át élvezheted a biztonságot, anélkül, hogy gondod lenne rá.

 

 

Az Eve Smoke a Hager – vezető elektronika-beszerelő és biztonságtechnikai szolgáltató – füstérzékelő technológiájával működik.

 

Eve Window Guard

Védd ablakaidat az erre kifejlesztett Eve Window Guarddal. Az intelligens érintkezés- és rongálásérzékelő szenzor észleli az ablakra mért nyomást, valamint felismeri, hogy az ablak nyitott, zárt, vagy döntött állapotban van. Amint változik az ablak állapota, a HomeKiten keresztül értesítést küld okostelefonodra. Az eszköz szinte észrevehetetlenül illeszkedik az ablak keretére, így láthatatlanul óvja otthonodat.

 

 

 

Eve Aqua

Az Eve Aqua intelligens öntözésvezérlővel úgy gondozhatod kertedet, hogy ki sem kell menned a házból! Ha pedig nyaralni mész, mostantól nem kell barátaid segítségét kérni. A Bluetooth-vezérelt öntöző automatikusan meglocsolja a gyepet vagy a virágágyásokat saját időzítési beállításaid vagy hangutasításaid alapján. De nem csak a locsolásért felel, figyeli az öntözési szokásaidat. A kapott adatok alapján segít megismerni kerted igényeit, és még szebbé tenni közvetlen környezeted.

 

 

 

Az Elgato Eve Thermo 2017. szeptember 26-ától elérhető az Elgato oldalán (www.elgato.com) 69,95 euró ajánlott fogyasztói áron. Az Eve Lock, Eve Smoke, Eve Window Guard és Eve Aqua elérhetőségét és árát később jelentik be.

 

Az eszközökről további információ elérhető: https://www.elgato.com/en/ifa-2017

Kütyük ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Legyen 2018 a szívbetegségek megelőzésének éve!

A Sanatmetal Kft. WIWE diagnosztikai divíziója idén is számos kampánnyal, programmal és termékfejlesztéssel tervezi elősegíteni a szív – és érrendszeri betegségek megelőzését, a problémákról való tudatosság növelését lakossági szinten.

2018. január 20. 11:35

Az LG első 4K UHD projektora a kényelmes kialakítás mellett lenyűgöző minőségű képpel szolgál

Az LG Electronics (LG) tovább erősíti pozícióját a 4K UHD projektorok piacán a HU80K típus bemutatásával, amely a vállalat első 4K UHD projektora. A készülék elnyerte a CES legjobb innovációinak járó Best of innovation díjat: az elismerést a készülék kompakt, kivételes formaterve, illetve ultraéles video- és moziélményt nyújtó képességei érdemelték ki. A 4K projektorok globális piacának gyors növekedését látva az LG-nek meggyőződése, hogy itt is ugyanúgy képes lesz megszerezni a vezető pozíciót, mint a LED-projektorok piacán.

2018. január 11. 19:18

Az LG új légtisztítót és légkondicionálót mutat be a CES-en

Az LG Electronics (LG) a 2018-as CES-en mutatja be legújabb, intelligens otthoni légkondicionáló megoldásait. 

2018. január 5. 12:57

Több mint 100 milliós befektetéssel nemzetközi piacokra lépett a SOL-ONE

Átlagosan naponta 20 ezer liter levegőt lélegzünk be, de kevesen tudják, hogy a beltéri levegő általában szennyezettebb, mint a szabadban. Ráadásul időnk mintegy 90%-át a négy fal között töltjük. 

2017. december 20. 12:41

Mio okosórák és navigációk az újratervezéshez

Ismét itt az újév, a világraszóló fogadalmak időszaka. Ki ne örülne, hogy támogatást kap a megvalósításhoz? 

2017. december 15. 18:23

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

E-kereskedelmi Körkép 2017

2017. december 28. 09:48

Fogyasztóvédelmi díjat kapott a UPC

2017. december 20. 09:27

AJI kártyák ajándékba

2017. november 20. 08:36

25 éves az LG Magyarország

2017. november 8. 15:19
cloudappsportal.com