Bővül a választás szabadsága a Magenta 1 csomagban

forrás: Prím Online, 2017. szeptember 5. 11:11

Még inkább személyre szabhatóvá teszi integrált kedvezménycsomagját, a Magenta 1-et 2017. szeptember 4-től a Telekom. A két évvel ezelőtt bevezetett, mára közel 150 ezer előfizetővel rendelkező Magenta 1 a Telekom szolgáltatásainak legjavát kínálja: mobiltelefonálást, otthoni telefont, vezetékes internetet és tv szolgáltatást. A fiatalok eltérő kommunikációs szokásaira reagálva a Telekom lehetővé teszi, hogy mostantól a vezetékes telefon helyett, több, vagy akár korlátlan mobiladatforgalmat is választhatnak a kedvezménycsomagban. 

Számos kutatás igazolja, hogy az Y-generáció tagjainak kommunikációs szokásai jelentősen eltérnek az idősebb generációk szokásaitól. Az ezredfordulós nemzedékhez tartozó, tehát 1980 és 1995 között született fiatal felnőttek 95 százalékának van mobiltelefonja a Telekom Market Share kutatás tavalyi adatai szerint. Valamivel több mint négyötödük használ okostelefont, és tízből kilencen naponta felmennek a netre. 

 

Az Y-generációsok többsége egyetlen napot, sőt még éjszakát sem töltene szívesen a telefonja és internet nélkül. Életmódjuk a mobilitásról szól, kommunikációs eszközeik pedig sokkal inkább személyükhöz kötődnek, mintsem lakhelyükhöz vagy tartózkodási helyükhöz. 

 

„Kutatásaink és ügyfeleink visszajelzéseinek rendszeres kiértékelésével azon dolgozunk, hogy kínálatunkat az állandóan változó igényekhez igazítsuk. Ezért a népszerű Magenta 1 kedvezménycsomagunkat még inkább személyre szabhatóvá tesszük: mostantól a Magenta 1-esek eldönthetik, hogy a vezetékes telefon helyett nagyobb, vagy akár korlátlan mobiladatcsomagot is választhatnak” – mondta el Rékasi Tibor, a Magyar Telekom lakossági szolgáltatások vezérigazgató-helyettese.

 

A főként fiatalokat megcélzó új ajánlat lehetőséget biztosít arra, hogy a minimum 100 Mbps sebességű vezetékes internet, a HD minőségű családi televíziós csatornacsomag, és a szabadon választható mobilcsomag megtartása mellett a vezetékes telefonálást több, sőt akár korlátlan mobilinternetre cserélhessék.  Természetesen a Magenta 1 változatlan feltételekkel továbbra is igénybe vehető. 

 

 

Milyen extra kedvezményt kapnak a Magenta 1 ügyfelek?

Függetlenül attól, hogy a vezetékes hangszolgáltatás vagy a megnövelt mobiladatforgalom mellett teszik le a voksukat, a Magenta 1 ügyfelek további előnyökhöz is juthatnak. A Családi mobil opcióval a családtagok belföldön ingyen hívhatják egymást. Az akár 36 000 Ft forintos extra készülékkedvezmény segítségével pedig jelentős árelőnnyel juthatnak hozzá akár a legújabb készülékekhez is. A Magenta 1 előfizetői úgy használhatják a TV GO-t, hogy az ehhez szükséges adatforgalom díját teljes mértékben elengedik, sőt az új, vezetékes hangszolgáltatást legalább 10GB mobilinternet adatcsomaggal kiváltó Magenta 1 előfizetők további 2000 forint havidíj kedvezményre jogosultak. 

 

További feltételek a Telekom üzleteiben, a 1414-es telefonszámon, illetve a telekom.hu/magenta1 oldalon.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a legnagyobb webáruházak rangsora

2023. május 23. 20:10

Új fizetési kapu magyar e-kereskedőknek

2023. május 18. 12:49

Nem törődünk eléggé online adataink védelmével

2023. május 8. 15:39

Új keresőt fejleszt a Google

2023. április 24. 20:01