A Casio bemutatja az új, kibővített G-STEEL kollekciót

forrás: Prím Online, 2017. szeptember 10. 16:24

A Casio G-SHOCK órák rendkívül népszerűek, azonban sokan úgymond csak „második” óraként használják őket. Bár az üzleti életben lazultak a megjelenésre vonatkozó öltözködési konvenciók, sokan nem merik viselni a kifejezetten sportos órákat. 

A Casio ezért úgy döntött, hogy olyan kollekciót tesz elérhetővé, mely egyesíti a G-SHOCK robosztusságát a letisztult eleganciával. A jellemzően rozsdaálló acélból készült sorozat bőr- és fém-, illetve műanyag szíjas változatai stílusosan a G-STEEL nevet kapták” – hívta fel a figyelmet Nagy Sándor, a Casio termékmenedzsere. 

 

A G-SHOCK családba tartozó G-STEEL már hazánkban is elérhető kétféle, „Big Size” (GST-W100/110/120/130) és „Mid Size” (GST-W300) méretben. Az új kollekció nem véletlenül kapta a „Tough as your life, tough as your style”, vagyis a „Kemény, mint az életed, kemény, mint a stílusod” szlogent. Ezek az órák a férfias, sportos és időtálló órák kedvelőit hivatottak megszólítani.

 

A kibővített kollekció közel húsz féle modellből áll, melyek különféle színkombinációkban érhetők el. A bőrszíjas változatok modern színvilága a fokozottan kopásálló szíj és a lünetta színének harmonikus kombinációiból ered. A fémcsatos modelleket kedvelők számos számlapszín közül választhatnak az elegáns fehértől, a sportos kéken át a klasszikus feketéig, de akár teljesen fekete kivitelben is választhatják a G-STEEL-t.  A műanyag szíjas változatokat a tok és számlap díszítő színei teszik igazán izgalmassá: fémes csillogású ezüst és fekete, metálkék valamint az örök érvényű arany. 

 

 

A G-STEEL a férfias elegancia új nagykövete: maximális anyagminőséggel és rugalmas kialakítással rendelkezik. Az órák megjelenése, a végletekig kidolgozott, részlet gazdag számlapok és a dinamikus szíjak abszolút 3D hatást kellenek. „A G-STEEL modelleket – a G-SHOCK márka hagyományaihoz híven - extrém körülményekre tervezték, ennek megfelelően maximális ütődés- illetve rázkódásvédelemmel látták el őket. Megjelenésük még irodai környezetben is rendkívül exkluzív” – hangsúlyozta Nagy Sándor. 

 

A G-STEEL széria órái az analóg digitális kijelzőnek köszönhetően a nap bármely szakában képesek olvashatóan kijelezni az aktuális időt. A VI-os óramutató állásánál található FULL-AUTO-LED háttérvilágítás kézmozgásra automatikusan aktiválódik, így koromsötétben is optimális megvilágítás áll rendelkezésre; az élettartam megóvásának érdekében pedig csaknem megfelelő fényviszonyok között kapcsol be.

 

 

A legendás rázkódásállóságuk mellett a G-STEEL sorozat darabjai számtalan, jellemzően G-SHOCK tulajdonsággal büszkélkedhetnek. Ilyen funkciók például a stopper, 5 különböző ébresztési időpont, visszaszámlálás, világidő 31 városkóddal; vagy a már jól ismert, népszerű és a Casio órákra jellemző értéknövelő technológiák, mint a Wave Ceptor rádiójel-vezérlés, környezetbarát Tough Solar fényenergia vagy az elemtöltöttség jelző. „Ezek az órák ráadásul 20 bar nyomásig vízállóak, így nem csak az üzleti megbeszéléseken teljesíthetnek jó szolgálatot viselőik számára. A G-STEEL karórák a megbízhatóság, időtállóság és modern kihívások tökéletes időmérői” – tette hozzá a Casio termékmenedzsere.  

 

A G-SHOCK szériát a Casio mérnökei az úgynevezett „Tripla Tizes” koncepció alapján fejlesztették ki. Ez annyit tesz, hogy az ebbe a modellcsaládba tartozó óráknak 10 méteres magasságból történő esést, legalább 10 baros nyomást, valamint 10 évet kell kibírniuk egyetlen elemmel. 1983-as bemutatása óta valamennyi G-SHOCK karórát ennek szellemében tervezték meg. 

Kütyük ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A virtuális valóság (VR) fitnesz új távlatokat nyit a mozgásban

A VR fitnesznek köszönhetően javul az állóképesség, az izomzat erősödik és kellő kitartással a mérleg is egyre kevesebbet mutathat.

2023. június 2. 14:06

Új okosóra a Huawei magyarországi kínálatában

Új okosórával bővül június 1-jétől a Huawei magyarországi kínálata: a HUAWEI WATCH GT 3 SE a sorozat eddigi legkisebb súlyú készüléke, amely sport- és fitnesz funkciók széles választékát nyújtja, és akár két hetes folyamatos használatot tesz lehetővé. Az okosóra kompatibilis Android és iOS-készülékekkel, a felhasználók egyszerűen indíthatnak és fogadhatnak hívást az eszközzel, amely gyorstöltéssel is tölthető.

2023. június 1. 15:37

Ez várható idén az okosotthon eszözök piacán

Az okosotthon-technológia folyamatosan fejlődik, ez 2023-ban sincs másképp. Az okosotthon megoldások az elmúlt néhány évben hosszú utat tettek meg, új trendek és technológiák léptek színre a hatékonyság, a kényelem és a biztonság érdekében. A cseh Tesla okosotthon márka bemutatja az idei év legforróbb okosotthon trendjeit. 

2023. június 1. 09:57

Hamarosan rendelhető a Lenovo új VR headsetje

A kiemelt nemzetközi piacokon (többek között Magyarországon is) júniustól rendelhető a Lenovo vállalatok számára kifejlesztett új ThinkReality VRX all-in-one virtuális valóság (VR) headsetje. A magával ragadó, kényelmes, vékony kialakítású, hat mozgási szabadságfokú (6DoF) VR-megoldást a Snapdragon XR2+ Gen 1 processzor vezérli, színes, nagy felbontású átviteli képességeket biztosítva a kevert valóság alkalmazásokhoz. A ThinkReality VRX-et egy teljes körű, végponttól végpontig terjedő szolgáltatáscsomag is támogatja, amely biztosítja a szervezeti projektek sikerességét és megtérülését.

2023. május 31. 20:08

A SteelSeries bővíti a díjnyertes Arctis Nova headset termékcsaládot

A SteelSeries, az úttörő Arctis headsetek és az új Arctis Nova sorozat létrehozója, az eredeti esport márka, amely egyesíti a gaminget a kultúrával, valamint a gaming- és esport perifériák világelső gyártója kiterjeszti az Arctis Nova univerzumot az Arctis Nova 4 bevezetésével, amely már Magyarországon is elérhető.

2023. május 31. 14:06

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Hogyan lopják el adatainkat a hackerek és mire figyeljünk jelszókezelő vásárlásakor?

2023. május 31. 15:40

Itt a legnagyobb webáruházak rangsora

2023. május 23. 20:10

Új fizetési kapu magyar e-kereskedőknek

2023. május 18. 12:49

Nem törődünk eléggé online adataink védelmével

2023. május 8. 15:39