Együttműködési megállapodást kötött az EFISZ és a Hiventures

forrás: Prím Online, 2017. szeptember 19. 11:36

A közös gondolkodás és egy hosszú távú együttműködés megalapozása céljából együttműködési megállapodást kötött a mai napon az Elektronikus Fizetési Szolgáltatók Szövetsége (EFISZ), valamint a Hiventures Kockázati Tőkealap-kezelő Zrt.

A 2017. áprilisában 9 taggal alakult Elektronikus Fizetési Szolgáltatók Szövetsége és a Magyar Fejlesztési Bank Csoport tagja, 56 milliárd forint kihelyezendő kockázati tőkét kezelő Hiventures Kockázati Tőkealap-kezelő Zrt., azzal a céllal kötött együttműködési megállapodást, hogy az elektronikus fizetési megoldások elterjesztését szolgáló, szinergikus lehetőségeket együtt kihasználják.

 

A megállapodás szerint az EFISZ a vele kapcsolatba kerülő projekt kezdeményezéseket finanszírozás céljából elsődlegesen, de nem kizárólagosan a Hiventures Kockázati Tőkealap-kezelő Zrt-hez irányítja, aki az EFISZ-szel, mint az elektronikus és mobilfizetés szakterület szakértőjére támaszkodik befektetési célú tranzakciói alkalmával.

 

Elektronikus Fizetési Szolgáltatók Szövetsége

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Fényes jövő vár idén az adatközponti szektorra

Saját átalakulási folyamaton megy keresztül az adatközpontok piaca, amely magába foglalja a legmodernebb technológiák használatát a műveletek és az erőforrások elosztásának optimalizálása, valamint a biztonsági protokollok javítása érdekében. 

2024. március 28. 19:05

Országszerte elérhetővé válik a Netrevalók program

A Netrevalók program sikeres tavalyi indulása után idén az Informatikai és Könyvtári Szövetséggel kötött megállapodással országos szintűvé válik a kezdeményezés, és 27 fővárosi könyvtár mellett 48 vidéki intézmény is csatlakozik a programhoz. Így összesen már 45 településen lesz elérhető a generációk digitális edukálását célzó program. A digitális infrastruktúra fejlesztése érdekében a Magyar Telekom a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár és az Informatikai és Könyvtári Szövetség részére 100- 100 darab monitort adományoz a programban résztvevő könyvtárak számára.

2024. március 28. 11:50

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05