A Viber „Üzenet törlése” funkcióját több mint 5 milliárd alkalommal vették igénybe a világon

forrás: Prím Online, 2017. szeptember 26. 08:35

Második évfordulóját ünnepli a világ egyik vezető üzenetküldő alkalmazása, a Viber „Üzenet törlése” funkciója. A vállalat legfrissebb adatai szerint a 2015 novemberi hivatalos bevezetés óta a felhasználók eddig összesen ötmilliárd alkalommal töröltek üzenetet beszélgetéseikből.

Az „Üzenet törlése” funkció segítségével a felhasználók privát beszélgetéseikben és csoportos üzenetváltásaikban is azonnal törölhetik véletlenül elküldött üzeneteiket vagy fényképeiket. A Viber egyedi funkciója biztosítja a felhasználók számára, hogy elküldött üzeneteiket két héten át bármikor visszavonhassák, még akkor is, ha azokat a másik fél már elolvasta. A Viber értesíti is a beszélgetések résztvevőit arról, ha valaki eltávolított egy üzenetet. A vállalat tervei között szerepel a funkció továbbfejlesztése a közeljövőben.

 

Bárkivel előfordulhat, hogy a Küldés gomb megnyomása után veszi észre: nem a megfelelő személynek küldte el üzenetét vagy megbánta azokat a szavakat, amelyeket a másik félhez intézett. A Viber ebben a helyzetben is megérti felhasználóit: az applikáció az „Üzenet törlése” funkcióval siet a segítségünkre, így már nem kell aggódnunk azon, ha véletlenül a főnökünknek küldünk el egy másnapos képet magunkról.

 

 

Innovatív technológiáinak köszönhetően a Viber piaci standardot teremtett az iparág más szereplői számára is. A platform legutóbbi jelentős újdonsága a csevegőbővítmények bevezetése volt 2016 végén, amelynek telepítése után a felhasználók olyan exkluzív tartalmakhoz férhetnek hozzá, mint a YouTube, Spotify, Vice, Booking.com és GIPHY anélkül, hogy el kelljen hagyniuk beszélgetéseiket. A bővítmények segítségével könnyedén kereshetik, megoszthatják és élvezhetik kedvenc tartalmaikat, többé nincs szükség váltogatásra a különböző applikációk között.

 

„A Vibernél büszkék vagyunk arra, hogy felhasználóink számára olyan innovatív megoldásokat biztosíthatunk, mint az „Üzenet törlése” funkció. Nagyon szeretjük hallani felhasználóink tanulságos történeteit is arról, miként mentette meg őket a Viber egy-egy kínos szituációtól. Hízelgő számunkra, hogy más alkalmazások is a Viber által megkezdett útra léptek, és bevezették saját platformjukon is a funkciókat, amelyek a Viberen már elérhetőek voltak. Biztos vagyok benne, hogy az idei évben megújított, rendkívül népszerű csevegőbővítményünkre és az ezt követő újdonságainkra a jövőben is referenciaként fognak tekinteni a telekommunikációs piacon.” – mondta Djamel Agaoua, a Viber vezérigazgatója.

Mobilalkalmazás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az Emirates applikációjában az utasok több mint 4000 szórakoztató csatorna kínálatát böngészhetik

Az Emirates új, innovatív funkciót vezetett be okostelefonos alkalmazásában, mely lehetővé teszi az utasoknak, hogy testreszabott lejátszási listákat hozzanak létre már utazásuk előtt, majd szinkronizálják azokat az ülőhelyükkel a fedélzeten. Így az utazások hatékonyabban tervezhetők, és a fedélzeti élmény még teljesebb lehet, miután a gazdag szórakoztató kínálat mostantól bármikor böngészhető.

2019. január 21. 16:32

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Technológiával az örökélet felé

2019. január 14. 10:53

Az LG és a Microsoft közösen forradalmasítja az autóipart

2019. január 12. 10:47

Új technológiák az online játékgépekhez

2018. december 28. 08:02

123 magyarországi ALDI áruháznál állít üzembe elektromosautó-töltőket az E.ON

2018. december 19. 14:13
cloudappsportal.com