Új vezető a Deloitte-nál

forrás: Prím Online, 2017. szeptember 27. 10:56

Dorgai László július óta a technológiai és digitális üzletág vezetőjeként erősíti a Deloitte Magyarország csapatát.

Dorgai László a technológiai tanácsadás mellett a digitális technológiákért felel a magyarországi irodában. Az új vezető elmondta, „a tanácsadás az egyik leggyorsabban fejlődő üzletág a cégcsoporton belül. Az én feladatom tovább erősíteni a csapatot, kihasználva a régióban már eleve nagyon erős technológiai kompetenciánkat.” 

 

A szakember néhány év pénzintézeti, tőkepiaci és pénzpiaci kereskedői tapasztalat után projektvezetői, majd különböző vezető beosztásokban dolgozott az Intracom csoportnál. Az elmúlt 20 évben vezetőként 9 országban felelt rendszerintegrátori és tanácsadási projektekért elsősorban a távközlési, a pénzintézeti, valamint az energetikai, illetve közmű szektorokban. 

 

“Rengeteg szó esik mostanában a digitális transzformációról és az új technológiákról, mint például a blockchain, valamint az olyan szabályozási kérdésekről, mint a fizetési iparág átalakítását célzó PSD2 direktíva. A hétköznapi szókincs részévé vált a fintech ökoszisztéma, miközben azt látjuk, hogy a legtöbb piaci szereplőben nem áll össze a kép, hogy a nagyvállalatoknak hogyan kellene reagálni a megváltozott játékszabályok közepette. Ügyfeleink a törvényi megfelelésen túl, illetve a stratégiai iránymutatás mellett konkrét megoldásokat várnak tőlünk, mi pedig egyedülálló módon teljes körű és kézzel fogható, egyénre szabott, mégis sztenderdeken alapuló megoldásokat tudunk kínálni nekik ezekre a kihívásokra úgy a tervezés, mint a megvalósítás szintjén” – mondta el Dorgai László, a Deloitte technológiai és digitális üzletágának vezetője.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05