A Spektrum, a Sláger TV és az AXN csatornák kódolatlanul érhetők el a MinDig TV nézők számára

forrás: Prím Online, 2017. október 17. 15:25

Október második felében kódolatlanul érhető el a Spektrum és a Sláger TV műsora minden MinDig TV néző számára, október 20. és november 3. között pedig az AXN csatorna lesz ingyenesen fogható több mint 750 ezer MinDig TV háztartásban. 

Az AMC Networks International Central and Northern Europe, a Tematic Media Group, a Sony Pictures Europe, valamint az Antenna Hungária Zrt. megállapodásai alapján a jövő héttől kezdődő időszakban a következő csatornák lesznek kódolatlanul elérhetők a MinDig TV nézők számára:

  • október 16-29. között a Spektrum és a Sláger TV csatorna;
  • október 20. és november 3. között az AXN csatorna.

 

A Spektrum október 27-től vetíti a több mint egy éve készülő új, saját gyártású sorozatát, a Tabukról tabuk nélkül olyan témákat mutat be, amelyekkel televíziók ritkán foglalkoznak, és amelyek mindennapi életünk részei: a tabuk. Thuróczy Szabolcsot új feladattal találta meg a műsor: napjaink egyik legnépszerűbb színésze lesz a sorozat házigazdája, de nem egyszer riportere is. Október 21-29. között kerül vetítésre a Bibliai talányok, a sorozat négy része valódi rejtélyeket tár fel történészek és törvényszéki módszerek segítségével. Október 28-29-én találkozhatnak a nézők a Medici aktákkal, melyben vezető szakemberek és a Medici család ma is élő tagjainak segítségével kutatják fel ennek a kivételes családnak az életét. További bemutatókra is sor kerül a Spektrumon a kódolatlan időszakban, így például képernyőre kerül Az evolúció múltja és jövője, A japán élet művészete, valamint az Így működik a Világegyetem is.

 

Az arculatában és programjában megújult Sláger TV mindig a legnépszerűbb zenei műfajok legjobb magyar és külföldi előadóival várja a nézőit. A Zeneposta élő kívánságműsorában Pordán Petra mellett bemutatkozik a Sláger FM reggeli műsorából ismert Abaházi Csaba. A Snóbli című zenés talk show-ban Bódi Margóval és Gusztival, valamint ismert vendégeikkel találkozhatnak. A Sláger Híradóban Bencze Attila kalauzolja a magyar könnyűzenei élet hírei iránt érdeklődőket. A sok újdonság mellett természetesen a megszokott és kedvelt műsorok, mint az Eszem-iszom, dínom-dánom, vagy a Sláger TV Party szórakoztatják továbbra is a Sláger TV nézőit.

 

Az AXN a legizgalmasabb amerikai és nemzetközi krimi és akciósorozatokat hozza el a nézőknek, a nap 24 órájában. Október 23-án minden idők legnagyobb detektívjének kalandjait követhetjük nyomon, ugyanis a Sherlock 4. évadának mindhárom epizódja egymás után kerül képernyőre, Benedict Cumberbatch főszereplésével. Október 26-án indul az NCIS 11. évada, valamint országos tévépremierként, csak itt láthatják a nézők az NCIS New Orleans 3. szezonját. Az állandó izgalmat olyan sikersorozatok garantálják, mint a Gyilkos elmék, a Sherlock és Watson vagy a CSI: Cyber. Filmekben sem lesz hiány, három Bourne film érkezik Matt Damonnal a kódolatlan időszak alatt. Sőt, a világpremierrel egy időben látható a csatornán a Sony saját gyártású, Elfeledve című thrillersorozata, Stana Katic (Castle) főszereplésével. 

 

A Sláger TV és az AXN élő műsora a DVB-T rendszeren kívül a MinDig TV Applikációban is elérhető lesz a fenti időszakokban. A közel másfél millió letöltéssel rendelkező alkalmazás okostelefonra és tabletre is letölthető a Google Play, App Store és Windows Store áruházakból. 

 

A három csatorna a lenti táblázatban található programhelyen és multiplexen érhető el, további, a vétellel kapcsolatos információ a www.mindigtv.hu oldalon található. Abban az esetben, ha a felhasználó nem látja az adott csatornákat a programlistában, egy automatikus újrahangolást kell elvégezni a dekóderen vagy a beépített DVB-T tunerrel rendelkező tévékészüléken.

 

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Jöhet a személyre szabott reklámoktól mentes ingyenes Facebook és Instagram?

Nagy várakozás előzte meg az uniós adatvédelmi testület (EDPB) állásfoglalását az egyelőre leginkább a Meta által használt „consent or pay” (hozzájárulás vagy fizetés) üzleti modell adatvédelmi vonatkozásaival kapcsolatban. Várhatóan mi lesz a hatása a véleménynek a közösségi médiumok és platformok működésére, mit jelenthet mindez a piaci szereplők és a felhasználók számára? A fenti kérdéseket Bartal Ivánnal, az Oppenheim Ügyvédi Iroda adatvédelmi jogi praxisának vezetőjével jártuk körbe.

2024. április 24. 21:07

Innováció a légi szállítmányozásban

A DSV egy hazánkban innovációnak számító, korábban még sosem alkalmazott átvilágítási szolgáltatás elindításával új export légiszállítási lehetőségeknek nyit kaput. A Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér közvetlen közelében található raktárukban már 2-8 Celsius-fokos környezetben is átvilágítási szolgáltatás nyújtására lesznek a továbbiakban képesek, ezzel pedig fellendítik a BUD Airport gyógyszerexport tevékenységét. A fejlesztés egy gyógyszeripari üzleti esemény keretein belül debütált 2024. április 23-án, Vecsésen.

2024. április 24. 19:50

Bridgestone abroncsokon gurul a Maserati első teljesen elektromos SUV-ja

A prémium gumiabroncsok és fenntartható mobilitási megoldások terén világszinten vezető Bridgestone-t választotta a Maserati, hogy egyedi 20"-os gumiabroncsokat fejlesszen első teljesen elektromos SUV-ja, a Maserati Grecale Folgore számára.

2024. április 24. 18:12

SFFA 2024 – bejelentették az International Filmmakers 30 shortlistesét

A Creo örömmel jelenti be a Sony Future Filmmaker Awards 2024 shortlisteseit. A hat kategóriában 30 filmkészítőből álló shortlisten szereplő alkotók egyedülálló élményben részesülnek, és egy héten át különleges eseményeken vehetnek részt a Sony Pictures Studios Los Angeles-i telephelyén, beleértve egy workshopot, amely páratlan hozzáférést biztosít az iparág kulisszái mögé. A 2024. május 30-i díjátadó ünnepségen pedig kihirdetik a hat kategória győztesét, akiket szakértő zsűritagok választanak ki.

2024. április 24. 16:39

Tovább terjeszkedik a belga-magyar logisztikai raktárfejlesztő-vállalat

A belga-magyar tulajdonosi háttérrel rendelkező Weerts Logistics Park (WLP) HUR One Kft. közel 55 000 m2 alapterületű logisztikai csarnokot épít Debrecen szomszédságában, Ebesen. A WLP az első külföldi érdekeltséggel is rendelkező beruházó, amelyik előre, megrendelésállománnyal még nem rendelkező, spekulatív módon fejleszt a Hajdú-Bihar-Vármegyei székhely térségében. A kitűnő lokációjú beruházásra a debreceni repülőtér és az épülő BMW gyár közelében kerül sor. 

2024. április 24. 14:46

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50