A Fujitsu integrált adatbiztonsági célgépet vezet be

forrás: Prím Online, 2017. október 21. 08:39

A Fujitsu bemutatta a digitális világ támogatásra készült, nagy teljesítményű adatbiztonsági megoldását, amely az ETERNUS CS200c S4 következő generációs integrált célgéppel szolgálja ki a fizikai, a virtuális és a felhőalapú környezetek igényeit. 

Azonnal üzembe állítható „all-in-one” megoldás, amely minden méretszegmensben segít a vállalatoknak növelni a hatékonyságot, fenntartani az üzletmenet-folytonosságot, a növekedést, és támogatni a GDPR-megfelelést – kisebb komplexitás és alacsonyabb költségszint mellett.

 

A Commvault Data Platform megoldást használó Fujitsu ETERNUS CS200c S4 egyszerűsíti az adatok védelmét és kezelését a digitális világban működő vállalatok számára. Fenntartja az üzletmenet folytonosságát, és nagy tömegű üzletileg kritikus adat kezelésére képes. A Commvault2 iparágvezető adatkezelő szoftverét futtatja nagy teljesítményű Fujitsu hardveren egy olyan egységes, integrált célgépben, amely minden üzleti alkalmazás, virtualizált, konvergens vagy hiperkonvergens infrastruktúra adatait védi. 

 

Az ETERNUS CS200c S4 az üzleti hatékonyság és folytonosság legmagasabb szintjét nyújtja a szervezetek számára. Elősegíti az adatvédelmi előírások, köztük a 2018 májusában érvénybe lépő uniós adatvédelmi rendelet (GDPR) betartását. A Commvault piacvezető adatbiztonsági és adatkezelő megoldásával működő eszköz egységes megoldásba konszolidálja a kritikus adatbiztonsági, megfelelési és adatfelderítési folyamatokat, és tökéletesen átláthatóvá teszi a szervezetek számára az általuk a telephelyen vagy azon kívül tárolt strukturált és strukturálatlan személyes adatokat.

 

„Digitális világban élünk, ahol az adatok tartják fenn az üzleti működés vérkeringését. Az üzletileg kritikus adatok folyamatos rendelkezésre állása fontosabb, mint eddig bármikor. Továbbfejlesztett ETERNUS CS200c S4 célgépünkkel a vállalatok agilisabban működhetnek a digitális világban. Az új generációs célgép biztosítja a fizikai és virtuális környezetek első vonalbeli védelmét, és a fontos adatok hatékony kezelését. A Commvault Data Platform képességeit hasznosító ETERNUS CS200c segítségével a szervezetek gyorsan megtalálhatják, visszanyerhetik és elérhetik az adatokat – így a mentési és archiválási környezet a produktivitás és a digitális üzleti növekedés valódi motorja lehet” – nyilatkozta Olivier Delachapelle, a Fujitsu adatközpontokért felelős vezetője az EMEIA-régióban. 

 

 

Az ETERNUS CS200c S4 mérsékli a költségeket, a kockázatokat és az integráció komplexitását, mivel a szervezetnek többé nem kell több pontszerű megoldást használniuk a mentési környezetben. A célgépet előtöltött szoftverekkel, előkonfigurálva szállítjuk, így a helyszínen könnyen és gyorsan, alig 30 perc alatt üzembe állítható. Problémamentes működést garantál, a felhőbe, lemezre vagy szalagra mentés lehetőségével. Mély hypervisor-integrációval támogatja a mentést és a visszaállítást a fizikai és virtuális IT-környezetben, és alkalmazáskonzisztens snapshotokat készít, közel azonnali adatvisszanyeréssel – ezzel is hozzájárulva a működés zavartalanságához. Beépített titkosítási és integrált replikációs képességei garantálják, hogy a vállalat soha ne veszítse el az online kapcsolatot, és üzletileg kritikus adatai is mindenkor védve legyenek az internetes támadásokkal és a zsarolóvírusokkal szemben.

 

„Örömmel építjük tovább sikeres partnerkapcsolatunkat a Fujitsuval és ötvözzük a Commvault szoftvereinek képességeit a Fujitsu következő generációs adatbiztonsági célgépével. Így egyetlen, költséghatékony csomagban juttatjuk iparágvezető tárolóhardverhez és adatbiztonsági szoftverhez az ügyfeleket” – mutatott rá Ralph Nimergood, a Commvault globális értékesítési csatornákért és szakami szövetségekért felelős alelnöke. „Az előkonfigurált megoldással az ügyfelek gyorsabban teremthetnek értéket. A minden komponenst magában foglaló, integrált csomag egyszerűsíti a fájlok, az alkalmazások és a virtuális gépek védelmét, és biztosítja az üzleti igények növekedése esetén szükséges rugalmasságot, skálázhatóságot és felügyeleti képességeket.” 

 

A gyorsan megtérülő, alacsony összköltségű ETERNUS CS200c S4 minden méretszegmens vállalatai számára, akár fiókirodáknak is ideális kulcsrakész, költséghatékony mentési megoldás. Sokféle alkalmazási forgatókönyvhöz használható, a virtuális gépek mentésétől az integrált rendszerek (pl. Fujitsu PRIMEFLEX) támogatásán keresztül az e-mail és fájlrendszer archiválásáig, vagy végponti mentési eszközként. Üzleti követelményeiktől függően a szervezetek többféle méret, modell és licencopció közül választhatnak. A rendszer egyszerűen, egységes központi felügyeleti konzolról adminisztrálható. Automatizálja a repetitív és komplex feladatokat, ésszerűsíti a működést és minimumra szorítja a manuális adatvesztés kockázatát. Az ügyfelek számára további előnyt jelent a Fujitsu és partnerei által az életciklus minden szakaszában nyújtott, folyamatos támogatás és karbantartás.

 

Ár és piaci bevezetés 

A Fujitsu ETERNUS CS200c S4 integrált mentési célgép 2017. december 1-től kapható az EMEIA-régióban. A célgép közvetlenül a Fujitsutól vagy disztribúciós partnereitől vásárolható meg, konfigurációtól és országtól függő áron. 

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Fényes jövő vár idén az adatközponti szektorra

Saját átalakulási folyamaton megy keresztül az adatközpontok piaca, amely magába foglalja a legmodernebb technológiák használatát a műveletek és az erőforrások elosztásának optimalizálása, valamint a biztonsági protokollok javítása érdekében. 

2024. március 28. 19:05

Országszerte elérhetővé válik a Netrevalók program

A Netrevalók program sikeres tavalyi indulása után idén az Informatikai és Könyvtári Szövetséggel kötött megállapodással országos szintűvé válik a kezdeményezés, és 27 fővárosi könyvtár mellett 48 vidéki intézmény is csatlakozik a programhoz. Így összesen már 45 településen lesz elérhető a generációk digitális edukálását célzó program. A digitális infrastruktúra fejlesztése érdekében a Magyar Telekom a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár és az Informatikai és Könyvtári Szövetség részére 100- 100 darab monitort adományoz a programban résztvevő könyvtárak számára.

2024. március 28. 11:50

Tabudöntögető témákat feszegetnek a diákok a Megoldások a holnapért programban

Kiválasztották a Samsung és az EdisonKids által meghirdetett Megoldások a holnapért kihívás legjobb 50 diákcsapatát. A fenntarthatóság, a jövő oktatása és a közösség hívószavára összesen 120 jövőformáló és kreatív pályázat érkezett az ország számos pontjáról. A továbbjutók új készségekkel és ismeretekkel gazdagodhatnak a Megoldások a holnapért speciális tanulási platformján, hogy újszerű megoldást dolgozhassanak ki az általuk felvetett problémára. Az oktatási anyagok összeállításában, a diákok tervezői gondolkodásának elmélyítésében idén ismét kulcspartner a Cellux Csoport. A csapatokat támogató tanárok mentorálásában a Hősök Tere Alapítvány ad szakmai segítséget.

2024. március 28. 10:01

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05