A Fujitsu integrált adatbiztonsági célgépet vezet be

forrás: Prím Online, 2017. október 21. 08:39

A Fujitsu bemutatta a digitális világ támogatásra készült, nagy teljesítményű adatbiztonsági megoldását, amely az ETERNUS CS200c S4 következő generációs integrált célgéppel szolgálja ki a fizikai, a virtuális és a felhőalapú környezetek igényeit. 

Azonnal üzembe állítható „all-in-one” megoldás, amely minden méretszegmensben segít a vállalatoknak növelni a hatékonyságot, fenntartani az üzletmenet-folytonosságot, a növekedést, és támogatni a GDPR-megfelelést – kisebb komplexitás és alacsonyabb költségszint mellett.

 

A Commvault Data Platform megoldást használó Fujitsu ETERNUS CS200c S4 egyszerűsíti az adatok védelmét és kezelését a digitális világban működő vállalatok számára. Fenntartja az üzletmenet folytonosságát, és nagy tömegű üzletileg kritikus adat kezelésére képes. A Commvault2 iparágvezető adatkezelő szoftverét futtatja nagy teljesítményű Fujitsu hardveren egy olyan egységes, integrált célgépben, amely minden üzleti alkalmazás, virtualizált, konvergens vagy hiperkonvergens infrastruktúra adatait védi. 

 

Az ETERNUS CS200c S4 az üzleti hatékonyság és folytonosság legmagasabb szintjét nyújtja a szervezetek számára. Elősegíti az adatvédelmi előírások, köztük a 2018 májusában érvénybe lépő uniós adatvédelmi rendelet (GDPR) betartását. A Commvault piacvezető adatbiztonsági és adatkezelő megoldásával működő eszköz egységes megoldásba konszolidálja a kritikus adatbiztonsági, megfelelési és adatfelderítési folyamatokat, és tökéletesen átláthatóvá teszi a szervezetek számára az általuk a telephelyen vagy azon kívül tárolt strukturált és strukturálatlan személyes adatokat.

 

„Digitális világban élünk, ahol az adatok tartják fenn az üzleti működés vérkeringését. Az üzletileg kritikus adatok folyamatos rendelkezésre állása fontosabb, mint eddig bármikor. Továbbfejlesztett ETERNUS CS200c S4 célgépünkkel a vállalatok agilisabban működhetnek a digitális világban. Az új generációs célgép biztosítja a fizikai és virtuális környezetek első vonalbeli védelmét, és a fontos adatok hatékony kezelését. A Commvault Data Platform képességeit hasznosító ETERNUS CS200c segítségével a szervezetek gyorsan megtalálhatják, visszanyerhetik és elérhetik az adatokat – így a mentési és archiválási környezet a produktivitás és a digitális üzleti növekedés valódi motorja lehet” – nyilatkozta Olivier Delachapelle, a Fujitsu adatközpontokért felelős vezetője az EMEIA-régióban. 

 

 

Az ETERNUS CS200c S4 mérsékli a költségeket, a kockázatokat és az integráció komplexitását, mivel a szervezetnek többé nem kell több pontszerű megoldást használniuk a mentési környezetben. A célgépet előtöltött szoftverekkel, előkonfigurálva szállítjuk, így a helyszínen könnyen és gyorsan, alig 30 perc alatt üzembe állítható. Problémamentes működést garantál, a felhőbe, lemezre vagy szalagra mentés lehetőségével. Mély hypervisor-integrációval támogatja a mentést és a visszaállítást a fizikai és virtuális IT-környezetben, és alkalmazáskonzisztens snapshotokat készít, közel azonnali adatvisszanyeréssel – ezzel is hozzájárulva a működés zavartalanságához. Beépített titkosítási és integrált replikációs képességei garantálják, hogy a vállalat soha ne veszítse el az online kapcsolatot, és üzletileg kritikus adatai is mindenkor védve legyenek az internetes támadásokkal és a zsarolóvírusokkal szemben.

 

„Örömmel építjük tovább sikeres partnerkapcsolatunkat a Fujitsuval és ötvözzük a Commvault szoftvereinek képességeit a Fujitsu következő generációs adatbiztonsági célgépével. Így egyetlen, költséghatékony csomagban juttatjuk iparágvezető tárolóhardverhez és adatbiztonsági szoftverhez az ügyfeleket” – mutatott rá Ralph Nimergood, a Commvault globális értékesítési csatornákért és szakami szövetségekért felelős alelnöke. „Az előkonfigurált megoldással az ügyfelek gyorsabban teremthetnek értéket. A minden komponenst magában foglaló, integrált csomag egyszerűsíti a fájlok, az alkalmazások és a virtuális gépek védelmét, és biztosítja az üzleti igények növekedése esetén szükséges rugalmasságot, skálázhatóságot és felügyeleti képességeket.” 

 

A gyorsan megtérülő, alacsony összköltségű ETERNUS CS200c S4 minden méretszegmens vállalatai számára, akár fiókirodáknak is ideális kulcsrakész, költséghatékony mentési megoldás. Sokféle alkalmazási forgatókönyvhöz használható, a virtuális gépek mentésétől az integrált rendszerek (pl. Fujitsu PRIMEFLEX) támogatásán keresztül az e-mail és fájlrendszer archiválásáig, vagy végponti mentési eszközként. Üzleti követelményeiktől függően a szervezetek többféle méret, modell és licencopció közül választhatnak. A rendszer egyszerűen, egységes központi felügyeleti konzolról adminisztrálható. Automatizálja a repetitív és komplex feladatokat, ésszerűsíti a működést és minimumra szorítja a manuális adatvesztés kockázatát. Az ügyfelek számára további előnyt jelent a Fujitsu és partnerei által az életciklus minden szakaszában nyújtott, folyamatos támogatás és karbantartás.

 

Ár és piaci bevezetés 

A Fujitsu ETERNUS CS200c S4 integrált mentési célgép 2017. december 1-től kapható az EMEIA-régióban. A célgép közvetlenül a Fujitsutól vagy disztribúciós partnereitől vásárolható meg, konfigurációtól és országtól függő áron. 

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Budapesten nyomtat először vasúti fékalkatrészt a Knorr-Bremse

A Knorr-Bremse csoport vasúti üzletága Budapesten indította el a 3D fémnyomtatás bevezetésének vizsgálatát. Az új technológiától a prototípusok, az egyedi gyártóeszközök és pótalkatrészek gyártási idejének jelentős csökkenését várja a Knorr-Bremse Rail Systems Budapest.

2018. március 21. 16:45

Májusban indul a Startup Campus London ötödik szemesztere

A Cambridge-i Future: Hungary rendezvényen jelentették be a Startup Campus London ötödik szemeszterének indulását.  Az Enterprise Hungary által életre hívott programba bekerülők, 4 szombati alkalomból álló térítésmentes kurzuson vehetnek részt Londonban, a világ egyik legsikeresebb egyetemi inkubátorában.

2018. március 21. 13:35

A Xerox és az EFI együttműködése a nyomtatás következő generációjának alapjait teremti meg

A Xerox és az EFI (Electronics For Imaging) februárban mutatta be az új Fiery DFE-t, azaz nyomtatásvezérlő szerverét, mely új és igen hasznos lehetőséget biztosít a nyomdák számára az értéknövelt nyomtatás területén. Segítségével elérhetővé váltak az olyan egyedi és különleges applikációk, melyek akár fémes (arany, ezüst), vagy clear lakk hatású szárazfestékeket használnak.

2018. március 21. 12:21

A Fujitsu IoT-infrastruktúra megoldása az ingatlankezelőknek is jól jön

Svédország legnagyobb ingatlankezelő vállalatainak egyike, az Akademiska Hus, a Fujitsut bízta meg felhőalapú IoT-infrastruktúra megoldása fejlesztésével. A megoldással a cég digitalizálja irodai környezete működését, ösztönzi a további növekedést, és mérsékli ügyfelei energiaköltségeit. Az ingatlanfejlesztő Csoport a Fujitsu PRIMEFLEX for VMware Cloud Foundation jól skálázható IT-architektúráját fogja bevezetni, amely a VMWare integrált hibridfelhő-platformjának rugalmasságával és skálázhatóságával ötvözi a Fujitsu PRIMERGY szerverek nagy teljesítményét és energiahatékonyságát.

2018. március 21. 11:09

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

A webáruházak körében az online marketing az abszolút győztes

2018. március 7. 10:51

Közel az idő, amikor már nem lesz kormány

2018. február 20. 13:25

Gyorsuló vágykeltők – Minden út a fogyasztáshoz vezet!

2018. február 8. 10:28

Stratégiai program indul a blokklánc és fintech fejlesztések ösztönzésére

2018. január 26. 15:12
cloudappsportal.com