Szilágyi Áron a Sony Mobile márkanagykövete lett

forrás: Prím Online, 2017. október 29. 10:57

A Sony Mobile Communications („Sony Mobile”) bejelentette, hogy Szilágyi Áron, a kétszeres olimpiai, világ- és Európa-bajnok kardvívó lett a márka magyarországi nagykövete.

„Nagy örömünkre szolgál, hogy együttműködhetünk Szilágyi Áronnal, aki kivételes teljesítményeinek köszönhetően nem csupán hazánk büszkesége, és a jövő vívógenerációjának példaképe, hanem egy olyan, folyton új kihívásokat kereső sportember, akinek filozófiájával és értékeivel cégünk maximális mértékben osztozik.” – nyilatkozta Wágner Tibor, a Sony közép- és dél-európai mobil divíziójának vezetője.

 

A közös munka első állomásaként Szilágyi Áron egy izgalmas kihívásban vett részt: vízzel teli lufikat kellett kiszúrnia a levegőben kardjával, és természetesen sikeresen abszolválta is a feladatot. A megmérettetés során bámulatos szuperlassított felvételek készültek a Sony jóvoltából, melyeket ezen a linken tekinthetsz meg. 

 

Amellett, hogy a Sony prémiumkategóriás készülékei (az Xperia XZ Premium, az XZ1 és az XZ1 Compact) az emberi szem számára láthatatlan mozgásokat is képesek megörökíteni, Szilágyi Áront – aki egy Xperia XZ1 okostelefont használ – a felkészülésben is segítik. Az olimpikon így nyilatkozott erről: „Az edzőmmel elég sokat elemezzük a mozgásomat, és szuperlassításban azokat a milliméteres hibákat is ki tudjuk javítani, amik még előrébb visznek a sikerhez.”

 

A Sony Mobile a bejelentésen túl egyúttal bemutatta zászlóshajója legújabb színárnyalatát is: az Xperia XZ Premium a „Rosso” névre keresztelt, tündöklő vörös színben is kapható lesz novembertől.   

 

Az élénk és színpompás borítás tökéletesen illeszkedik az okostelefonban rejlő kifinomult technológiákhoz. Az Xperia XZ Premium megújult külsejével és úttörő funkcióival garantáltan nyomot hagysz majd az emberekben.

 

 

A lenyűgöző „Rosso” készüléken már az Android 8.0 (Oreo) fut majd, de a korábban vásárolt Xperia XZ Premium okostelefonok is megkapják a legújabb szoftverfrissítést, amivel az olyan, eddig kizárólag az Xperia XZ1 és XZ1 Compact készülékekben található funkciók is elérhetővé válnak a készülék felhasználói számára, mint a 3D-Szkenner, az automatikus élességlátású sorozatfelvétel mód és a Predictive Capture mosolyfelismerő funkció.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Lezárult a 28. Magyar Innovációs Nagydíj pályázat nevezése

2020. február 24. 11:45

Megjelent az NMHH 2020-as felügyeleti terve

2020. február 18. 10:35

Informatikai szakembereket keres az SAP Labs Hungary

2020. február 14. 10:33

20 éves Magyarország egyik legrégebbi email rendszere

2020. február 7. 09:03
online sportfogadás