Csúcsminőségű kijelzővédelem az új iPhone modellekre

forrás: Prím Online, 2017. november 8. 08:39

Az iPhone 8, iPhone 8 Plus és az iPhone X megjelenésével párhuzamosan az InvisibleShield is bemutatta az új Apple készülékekre szánt kijelzővédőit. A Glass+ rendkívüli szilárdságát egy szabadalmaztatott gyártástechnológia biztosítja, amellyel molekuláris szinten egyenlíti ki az anyagszerkezet tökéletlenségeit.

A világ elsőszámú kijelzővédő márkája bemutatta az InvisibleShield Glass+ iPhone 8, iPhone 8 Plus, és iPhone X modellekre gyártott kijelzővédőit. A katonai felhasználásra minősített, ultrakemény, prémium kategóriás InvisibleShield Glass+ termékek egyedi tulajdonságaiknak köszönhetően a jelenleg legjobb edzettüveg kijelzővédők a piacon.

 

A Glass+ rendkívüli szilárdságát egy olyan szabadalmaztatott felületkezelési eljárás biztosítja, amely az üvegszegélyek mentén található mikrorepedések feltöltésével, molekuláris szinten egyenlíti ki az anyag tökéletlenségeit. Az eljárás a hagyományos mésznátron-üvegből készült kijelzővédőknél háromszor,  és a kijelzővédő fóliák gyártásához jellemzően használt alumínium-szilikát üvegnél pedig kétszer szilárdabb védelmet biztosít. Az eljárással készült magas képtisztaságú, karc-, és szennyeződésálló InvisibleShield Glass+ modellek egyedülálló védelmet kínálnak az okostelefonok kijelzőit érő repedések és zúzódások ellen.

 

"Az InvisibleShield lehetővé kívánja tenni, hogy mobileszközeink segítségével minél több élményt oszthassunk meg barátainkkal. A Glass + használatával többé nem kell félnünk a kijelzőt érő sérülésektől, így még többet hozhatunk ki készülékeinkből és önmagunkból” - mondta Charlie Quong, a ZAGG termékfejlesztésének alelnöke.

 

Az InvisibleShield termékekhez az iparágban egyedüliként korlátozott élettartam garancia jár. A garancia értelmében, amennyiben a termék elhasználódik, vagy megsérül, a gyártó új termékre cseréli. További információért látogasson el a ZAGG.com weboldalra. A InvisibleShield Glass + megvásárolható a ZAGG.com-on.

 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Netezz biztonságban! – kreatív pályázatot hirdet diákoknak az ESET

2022. október 5. 15:10

Jól szerepeltek a magyar diákok a juniorok informatikai diákolimpiáján

2022. szeptember 26. 18:20

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2022. szeptember 21. 13:46

Hatalmas siker a tudományos Európa Bajnokságon

2022. szeptember 19. 18:00