A Hungexpo területén rendezik meg a Lenovo Legion Kupát

forrás: Prím Online, 2017. november 10. 09:49

A november 18-án és 19-én, a Hungexpo területén megrendezésre kerülő PlayIT rendezvénysorozat idén ötödik alkalommal nyitja meg kapuit a Lenovo Legion Kupa elszánt rajongói előtt, melyen egy eddig nem látott, Overwatch nemzetközileg nyílt kvalifikációs torna és LoL döntő várja a játékosokat. Az egész éven átívelő bajnokság során mintegy 2,5 millió forint értékű összdíjazási nyereményért küzdhetnek meg a játékosok.

A Lenovo immáron második éve elkötelezett támogatója a hazai e-sport iparágnak. A fanatikus rajongók idén ötödik alkalommal találkozhatnak a Lenovo Legion Kupa névre hallgató egész éves bajnoksággal, melyen LoL, Overwatch és Counter Strike CS:GO tudásukat mérhetik össze a résztvevő csapatok. Az év során Budapesten, Debrecenben, Pécsett és Szegeden csillogtatták meg képességeiket a játékosok, ahol a kiélezett meccsek megkérdőjelezhetetlen győztesei között üdvözölhettük az Ergotics, a THR és a RIFT csapatát is. 

 

Annak érdekében, hogy egy hazai szinten már sikeres magyar csapat nagyobb sikereket érjen el, kihívásokra van szüksége. Ilyen fejlődést eredményezhet a régió más országainak legjobbjaival való küzdelem. A rendhagyó, két napos rendezvénysorozat első napja az Overwatch körül forog. A Blizzard által fejlesztett és kiadott játék egyik ágán a korábbi alkalmaktól eltérően, egy nemzetközileg nyílt kvalifikációs tornával és a megszokott kettő csapat helyett négy csapatos mezőnnyel várjuk az e-sport legjobbjait. A csapatok másik fele a megszokott eljárás útján, hazai közösségből, online selejtezők útján kerül ki. 

 

 

A novemberi PlayIT alkalmával számos újdonság várja a résztvevőket, melynek vasárnap, és egyben a Lenovo Legion Kupa második napján a League of Legends ad otthont. A hagyományokhoz hasonlóan megmarad a hazai berkeken belül a csapatok köre. A nap során megütköznek az online selejtezőkön keresztül kvalifikáló csapatok, majd a nap végéhez érve kihirdetésre kerül a bajnokcsapat. 

 

A nagyszínpadi meccseken és döntőkön felül számos egyéb programmal várjuk a látogatókat, és értékes nyereményjátékokra is szert tehetnek a lelkes résztvevők. A Lenovo Legion E-sport színpad közvetlen szomszédságában található a Lenovo Legion Stand, ahol az e-sport játékosok kedvenceikkel, Nosikával és Abosi Barnival mérhetik össze tudásukat CS:GO játékban. 

 

A részletes programról és a rendezvénysorozat korábbi eredményeiről további információt a https://www3.lenovo.com/hu/hu/promo/laptops/legionkupa/ oldalon talál. 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

A webáruházak körében az online marketing az abszolút győztes

2018. március 7. 10:51

Közel az idő, amikor már nem lesz kormány

2018. február 20. 13:25

Gyorsuló vágykeltők – Minden út a fogyasztáshoz vezet!

2018. február 8. 10:28

Stratégiai program indul a blokklánc és fintech fejlesztések ösztönzésére

2018. január 26. 15:12
cloudappsportal.com