A Hungexpo területén rendezik meg a Lenovo Legion Kupát

forrás: Prím Online, 2017. november 10. 09:49

A november 18-án és 19-én, a Hungexpo területén megrendezésre kerülő PlayIT rendezvénysorozat idén ötödik alkalommal nyitja meg kapuit a Lenovo Legion Kupa elszánt rajongói előtt, melyen egy eddig nem látott, Overwatch nemzetközileg nyílt kvalifikációs torna és LoL döntő várja a játékosokat. Az egész éven átívelő bajnokság során mintegy 2,5 millió forint értékű összdíjazási nyereményért küzdhetnek meg a játékosok.

A Lenovo immáron második éve elkötelezett támogatója a hazai e-sport iparágnak. A fanatikus rajongók idén ötödik alkalommal találkozhatnak a Lenovo Legion Kupa névre hallgató egész éves bajnoksággal, melyen LoL, Overwatch és Counter Strike CS:GO tudásukat mérhetik össze a résztvevő csapatok. Az év során Budapesten, Debrecenben, Pécsett és Szegeden csillogtatták meg képességeiket a játékosok, ahol a kiélezett meccsek megkérdőjelezhetetlen győztesei között üdvözölhettük az Ergotics, a THR és a RIFT csapatát is. 

 

Annak érdekében, hogy egy hazai szinten már sikeres magyar csapat nagyobb sikereket érjen el, kihívásokra van szüksége. Ilyen fejlődést eredményezhet a régió más országainak legjobbjaival való küzdelem. A rendhagyó, két napos rendezvénysorozat első napja az Overwatch körül forog. A Blizzard által fejlesztett és kiadott játék egyik ágán a korábbi alkalmaktól eltérően, egy nemzetközileg nyílt kvalifikációs tornával és a megszokott kettő csapat helyett négy csapatos mezőnnyel várjuk az e-sport legjobbjait. A csapatok másik fele a megszokott eljárás útján, hazai közösségből, online selejtezők útján kerül ki. 

 

 

A novemberi PlayIT alkalmával számos újdonság várja a résztvevőket, melynek vasárnap, és egyben a Lenovo Legion Kupa második napján a League of Legends ad otthont. A hagyományokhoz hasonlóan megmarad a hazai berkeken belül a csapatok köre. A nap során megütköznek az online selejtezőkön keresztül kvalifikáló csapatok, majd a nap végéhez érve kihirdetésre kerül a bajnokcsapat. 

 

A nagyszínpadi meccseken és döntőkön felül számos egyéb programmal várjuk a látogatókat, és értékes nyereményjátékokra is szert tehetnek a lelkes résztvevők. A Lenovo Legion E-sport színpad közvetlen szomszédságában található a Lenovo Legion Stand, ahol az e-sport játékosok kedvenceikkel, Nosikával és Abosi Barnival mérhetik össze tudásukat CS:GO játékban. 

 

A részletes programról és a rendezvénysorozat korábbi eredményeiről további információt a https://www3.lenovo.com/hu/hu/promo/laptops/legionkupa/ oldalon talál. 

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az ABB energiatároló rendszereket gyártó, modern üzemet avatott fel Badenben

Az ABB ügyfelek, politikusok és médiaképviselők részvételével megtartott avatóünnepségen, a svájci Badenben hivatalosan is megnyitotta új üzemét, amely mobilitási alkalmazásokhoz gyárt majd energiatároló rendszereket. Az energiatároló rendszereket vasúti járművekbe, e-buszokba/trolibuszokba és elektromos hajtású tehergépkocsikba építik be. Az új létesítmény fontos beruházásnak számít a gyártás helyszínéül szolgáló Svájcban, és többletértéket kínál a hazai és a külföldi mobilitási alkalmazások számára is.  

2019. november 11. 18:55

A Casio limitált szériás kollekcióval tiszteleg a Gorillaz rajongói előtt

Az 1998-ban alakult Gorillaz igazi rekorder a maga nemében, a brit csapat első lemeze hétmillió példányban kelt el, ezzel a teljesítményével pedig bekerült a Guinness Rekordok könyvébe. A világ egyik legstrapabíróbb és legsokoldalúbb karóráit gyártó Casio 2018 után másodjára, újabb limitált szériás változattal tiszteleg a zenekar előtt. 

2019. november 11. 17:20

A Zyxel új szolgáltatása növeli a hálózati biztonságot

A tajvani Zyxel bemutatta új, AiShield szolgáltatását, amely jelentősen hozzájárul az otthonok és vállalkozások hálózati biztonságához. A MultyX és Multy Plus eszközök mellé használható intuitív alkalmazás az egyre kifinomultabb zsarolóvírusokkal és a rosszindulatú szoftverekkel veszi fel a harcot.

2019. november 11. 15:57

Kiterjesztett valóság megoldással teszi gyorsabbá és pontosabbá a repülőgépek átvizsgálását az Aeroplex

Az Aeroplex of Central Europe tesztüzemben elkezdte használni az AerinX által fejlesztett, kiterjesztett valóság alapú hi-tech repülőgép átvizsgáló rendszert. A tesztüzem során az Aeroplex mérnökei valós ipari körülmények között használják majd az innovatív szoftveres megoldást repülőgépek külső felszíni átvizsgálására. Ezzel párhuzamosan az AerinX Early Adopter programot indított, melynek keretében a cég további nemzetközi repülőgépipari szereplőkkel tervezi stratégiai együttműködés elindítását.  

2019. november 11. 14:33

A Samsung 46 megoldása nyerte el a CES 2020 Innovációs Díját

A Samsung 46 új termékinnovációs megoldását ismerték el a CES 2020 Innovációs Díjával, köztük három termék a Legjobb Innováció díjat nyerte el kategóriájában. A nívós elismerés a legújabb technológiával rendelkező, kiemelkedő formatervezésű és egyedi kialakítású termékeket és szolgáltatásokat tünteti ki. A Galaxy Note10+ 5G okostelefon is a Legjobb Innováció díjat kapta meg.  

2019. november 11. 12:59

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Százmillió eurót fektet be az európai mesterséges intelligencia programba a Huawei

2019. november 8. 10:07

Az Antenna Hungária megvásárolta a Telenor Magyarország 25%-át

2019. november 1. 08:32

Idén is keresik az év fiatal vezetőjét!

2019. október 22. 13:26

Újabb mérföldkő a hazai digitális oktatásban

2019. október 10. 18:44
online sportfogadás