A Cellum és a Telkom stratégiai együttműködést jelentett be

forrás: Prím Online, 2017. november 27. 18:05

Stratégiai együttműködési megállapodást írt alá a Cellum, Magyarország piacvezető mobilfizetési szolgáltatója, és a Metranet, Indonézia vezető távközlési vállalatának, a Telkom cégcsoportnak digitális szolgáltatásokra szakosodott leányvállalata.

Kóka János, a Cellum vezérigazgatója a Telkom Csoport éves rendezvényén, a Digi Summit 2017 megnyitó beszédében mutatta be cége elképzelését egy integrált digitális platform kiépítésére vonatkozóan, amely sokoldalú fizetési, hitelezési és biztosítási szolgáltatások bevezetését teszi lehetővé. Indonézia, ahol több mint 260 millió ember él, a digitális átalakulás útján halad. A Cellum által javasolt „szuperplatform” egységes keretet biztosíthat az országban a következő években bevezetendő számtalan új digitális szolgáltatás számára.

 

A magyarországi székhelyű Cellum 2014 óta terjeszkedik Ázsiában. A Metranettel való együttműködés a következő lépés a vállalat azon törekvésében, hogy megkerülhetetlen szereplővé váljon a térségben. A Cellum biztonságos mobiltranzakciós rendszere segítségével a Metranet közelebb kerülhet céljához, hogy Indonézia online iparágának legmegbízhatóbb monetizálási szolgáltatójává váljon.


„Vezető elemzők szerint Indonézia jelenleg a világ egyik legizgalmasabb pénzügyi technológiai piaca. Egyedülálló versenyhelyzetének köszönhetően a Telkom a pénzügyi és egyéb területek digitális átalakulásának mozgatórugójává válhat. A stratégiai partnerség egy fontos elismerése a Cellum Mobile Next mobiltranzakciós rendszerünk technikai fejlettségének és biztonságának.” – mondta Kóka János, a Cellum Global vezérigazgatója.

 

 „A Cellummal való együttműködésünk magasabb szintre emeli a Telkom Csoport azon képességét, hogy tranzakciós rendszereket építsen és szolgáljon ki Indonéziában.” – mondta Widi Nugroho, a Metranet vezérigazgatója.

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az InnoEnergy stratégiai partnere lett a MOL-csoport

Partnerségi szerződést kötött egymással az InnoEnergy, Európa vezető fenntartható energiagazdálkodást képviselő befektető szervezete és a MOL-csoport, a legnagyobb hazai olaj-és gázipari nagyvállalat. 

2017. december 12. 12:57

Világszerte felpörgeti az alkalmazásfejlesztést a Xerox

A közelmúltban, a világ minden tájáról származó ötven partnerét hívta össze az amerikai Websterbe a Xerox, az általa szervezett Személyre Szabott Alkalmazásfejlesztő Fórumra, annak érdekében, hogy a cégek jobban megismerjék az applikációkban rejlő üzleti lehetőségeket beleértve a hozzájuk kapcsolódó marketingstratégiákat, árképzést és innovációs készségeket.

2017. december 12. 11:26

Az ABB és a Kawasaki együttműködik a kollaboratív robotokra épülő automatizálás területén

A világon ez az első olyan együttműködés, melynek középpontjában a „kobotok” (kollaboratív robot, angolul cobot), valamint a biztonsággal, programozással és kommunikációval kapcsolatos közös ipari szemléletmód kialakítása áll.

2017. december 12. 10:01

Nemzetközi startup hálózathoz csatlakozott a METU

Egyedüli egyetemi partnerként csatlakozott a közép-európai startupok fejlődését támogató hálózathoz a Budapest Metropolitan Egyetem (METU). A Central European Startup Awards (CESA) a régió startup-versenyeként és networking-fórumaként nemzetközi szinten emeli ki a tehetséges vállalkozókat.

2017. december 12. 07:48

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

AJI kártyák ajándékba

2017. november 20. 08:36

25 éves az LG Magyarország

2017. november 8. 15:19

Izmos Smart City felhozatallal jön a 2018-as CES

2017. október 31. 15:04

Már csak 1 hét van hátra az ’Az Év Honlapja’ pályázat lezárásáig!

2017. október 25. 08:38
cloudappsportal.com