A Cellum és a Telkom stratégiai együttműködést jelentett be

forrás: Prím Online, 2017. november 27. 18:05

Stratégiai együttműködési megállapodást írt alá a Cellum, Magyarország piacvezető mobilfizetési szolgáltatója, és a Metranet, Indonézia vezető távközlési vállalatának, a Telkom cégcsoportnak digitális szolgáltatásokra szakosodott leányvállalata.

Kóka János, a Cellum vezérigazgatója a Telkom Csoport éves rendezvényén, a Digi Summit 2017 megnyitó beszédében mutatta be cége elképzelését egy integrált digitális platform kiépítésére vonatkozóan, amely sokoldalú fizetési, hitelezési és biztosítási szolgáltatások bevezetését teszi lehetővé. Indonézia, ahol több mint 260 millió ember él, a digitális átalakulás útján halad. A Cellum által javasolt „szuperplatform” egységes keretet biztosíthat az országban a következő években bevezetendő számtalan új digitális szolgáltatás számára.

 

A magyarországi székhelyű Cellum 2014 óta terjeszkedik Ázsiában. A Metranettel való együttműködés a következő lépés a vállalat azon törekvésében, hogy megkerülhetetlen szereplővé váljon a térségben. A Cellum biztonságos mobiltranzakciós rendszere segítségével a Metranet közelebb kerülhet céljához, hogy Indonézia online iparágának legmegbízhatóbb monetizálási szolgáltatójává váljon.


„Vezető elemzők szerint Indonézia jelenleg a világ egyik legizgalmasabb pénzügyi technológiai piaca. Egyedülálló versenyhelyzetének köszönhetően a Telkom a pénzügyi és egyéb területek digitális átalakulásának mozgatórugójává válhat. A stratégiai partnerség egy fontos elismerése a Cellum Mobile Next mobiltranzakciós rendszerünk technikai fejlettségének és biztonságának.” – mondta Kóka János, a Cellum Global vezérigazgatója.

 

 „A Cellummal való együttműködésünk magasabb szintre emeli a Telkom Csoport azon képességét, hogy tranzakciós rendszereket építsen és szolgáljon ki Indonéziában.” – mondta Widi Nugroho, a Metranet vezérigazgatója.

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Fujitsu diktálja a tempót a virtualizált scale-out SAP HANA rendszereknél

A nagyméretű rendszereiket SAP HANA platformon futtató vállalatok hitelesített scale-out teljesítménnyel optimalizálhatják kritikus virtualizált infrastruktúrájukat az adatközpontban. A Fujitsu PRIMEQUEST nagyvállalati szerverek új SAP által hitelesített teszteredményei igazolják, hogy a kiszolgálók lépést tudnak tartani az SAP HANA-n futó rendszerek által használt adattömeg gyors ütemű növekedésével – hozzájárulva ezzel a digitális átalakulás sikeréhez.

2018. április 19. 13:41

Nagy sikerrel zajlik a WIWE prevenciós és egészség promóciós programsorozata

A Sanatmetal Kft. WIWE diagnosztikai divíziója számos programmal és kampánnyal hívja fel a figyelmet a szívbetegségek megelőzésének lehetőségére és fontosságára országszerte.

2018. április 19. 11:06

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Elsőként Magyarországon - korlátlan nemzetközi hívások EU-s számokra a Vodafone-nál

2018. április 11. 15:03

Több mint 15 százalékkal nőtt a Huawei bevétele 2017-ben

2018. április 5. 11:10

A webáruházak körében az online marketing az abszolút győztes

2018. március 7. 10:51

Közel az idő, amikor már nem lesz kormány

2018. február 20. 13:25
cloudappsportal.com