A vártnál is nagyobb sikert aratott az eMAG adománygyűjtő kampánya

forrás: Prím Online, 2017. december 5. 12:15

Az idén is eredményes eMAG Black Friday akciót követő szombaton az eMAG és a NOÉ Állatotthon megszervezte a fekete állatok örökbefogadó napját, a második eMAG Black Cat Day-t. 

Az esemény előtt a Facebookon elindított adománygyűjtő kampány is rendkívül népszerű volt, így a közösségi oldalon közzétett bejegyzés több mint 8500 kedvelésének és megosztásának segítségével az eMAG 500.000 forintot adományozott az állatotthonnak.

 

Az állatok örökbefogadását középpontba állító, látványos kisfilmet a webáruház már korábban, az októberi Állatok Világnapján közzétette, ugyanakkor az eMAG Black Cat Day eseménnyel a szervezők célja az volt, hogy még inkább felhívják a figyelmet azokra a fekete állatokra, amelyek az előítéletek és babonák miatt világosabb színű társaikhoz képest nehezebben találnak gazdára. Az akciónak köszönhetően november 25-én számos fekete állatot adtak örökbe, az örökbefogadókat pedig a NOÉ Állatotthon Alapítvány képviselői kitelepült webshoppal és kézműves foglalkozással is várták.

 

Az eMAG Black Cat Day-t megelőzően az online áruház az eMAG Magyarország Facebook oldalon több figyelemfelhívó adománygyűjtő kampányt is indított az állatotthonok javára, amely során a Facebook felhasználók a szentendrei Árvácska Állatvédő Egyesület és a NOÉ Állatotthon Alapítvány közös fotójának megosztásával és/vagy lájkolásával segíthettek. Ennek eredményeként, a célként kitűzött 5000 lájk és/vagy megosztás közel két nap alatt összegyűlt, egy hét alatt pedig több mint 8500-ra nőtt, ezért az eMAG 500 ezer forintot adományozott a NOÉ Állatotthonnak.  Az összeget a NOÉ egy rehabilitációs kennelre fordítja, mellyel a tervek szerint tavasztól a viselkedésproblémás és beteg állatok gyógyulását segíti.

 

Az adományt az eMAG nevében Sára-Lukács Csilla, PR és kommunikációs menedzser adta át, aki elmondta: „Az eMAG-nak idén is az volt a célja, hogy az egyik legnagyobb kereskedelmi akciójával összekössük a kisállatok megsegítésére irányuló kampányt, az eMAG Black Cat Day-t. Ebben az évben több menhelyet is támogattunk, így bízunk benne, hogy még inkább ösztönözni tudjuk az embereket arra, hogy ne csak a Black Friday-en vásárolt termékek találjanak gazdára és otthonra, hanem a menhelyi állatok is.”

 

 

,,Az eMAG idei adománya lehetővé teszi, hogy egy nagy fejlesztésbe vághassunk bele, ugyanis rehabilitációs kennelt biztosítunk a beteg állatoknak, különösen a kutyáknak. Ez rendkívüli segítség lehet a munkákban, ugyanis az a célunk, hogy az az 1200 kisállat, amiről gondoskodunk, a legjobb állapotukban találjanak gazdára.” - tette hozzá Schneider Kinga, a NOÉ Állatotthon Alapítvány szóvivője.

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A múlt feltárása, a jövő segítségével!

Kevés izgalmasabb terület létezik a régészetnél. Vajon mi rejtőzik a régi idők, épületek falai mögött? Felfedezések, meglepetések sokasága, amire nem igazán lehet felkészülni. Egy ilyen terepmunkát azonban nem lehet csak úgy, ásóval elvégezni, és még Indiana Jonesnak is óriási segítség egy-egy digitális, innovatív, 21. századi eszköz!

2024. április 15. 18:46

Megéri-e az elektromos autózás?

Az elektromos autók használata ugyan már nem új keletű dolog, mégis még mindig nagyon megosztó témának számít. Vannak megrögzött ellenzői és szinte már vallásos áhitattal tisztelői is ennek a közlekedési eszköznek, de az igazság vélhetően valahol a kettő között lesz. Nagyban múlik ugyanis sok dolog azon is, hogy milyen felhasználói szokásaid vannak a mindennapokban. A következő cikkben azonban összegyűjtöttük az elektromos autózás néhány pozitívumát.

2023. június 19. 09:31

Mire jók a chatbotok?

Éjjel-nappal elérhető chates ügyfélszolgálatot fenntartani igen költséges. A legtöbb weboldal számára nem is érné meg. Van azonban egy módszer, amivel jelentősen lehet növelni a felhasználói élményt, mégpedig chatbot használatával.

2023. június 16. 10:27

Hogyan válassz szoftverfejlesztő céget 5 lépésben?

Ha jelentős tőkét, erőforrásokat és időt fektetsz be egy szoftverfejlesztési projektbe, akkor egyáltalán nem mindegy, hogy milyen cégnek szervezed ki az adott feladatot.

2023. április 24. 09:12

Hát persze hogy dráma!

A Super Bowl reklámjai kapcsán szinte minden évben születik egy cikk Amerikában élő és dolgozó barátunk, Horváth Laci tollából, az idén azonban a marketing mellett szó esik az izgalmakról és a bírókról is...

2023. február 15. 23:01

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09