Végre a maximumon pöröghet a Wave 2 Wi-Fi

forrás: Prím Online, 2017. december 7. 14:17

Három új 802.11ac Wave 2 vezeték nélküli hozzáférési pontot vezetett be a tajvani Zyxel. A továbbfejlesztett eszközök - NWA1123-AC HD, NWA5123-AC HD és WAC6303D-S- mindegyike teljes mértékben kihasználja a Wave 2 vezeték nélküli hálózatban rejlő lehetőségeket.

Habár a Wave 2 standard eddig is gyorsabb sebességet és jobb teljesítményt nyújtott a legtöbb felhasználó részére (lsd. MU-MIMO), a mindennapi működés során nagyon gyakran technikai és adatforgalmi problémák léptek fel. A kihívások kezelésére tervezett Zyxel Wave 2 hozzáférési pontjai a következő generációs beamforming technológiával vannak felszerelve, amely lehetővé teszi az adatátviteli sebesség növelését a hálózatban. Ezeket az eszközöket az "RF First" elv mentén fejlesztették ki, amellyel optimalizálják a rádiófrekvenciás tervezést a hardver minden területén, így biztosítva a maximális adatátviteli sebességet.

 

Most már tényleg hozhatod a saját eszközöd

A BYOD (Hozd a saját eszközöd) trend továbbra is széleskörű igényeket támaszt a vállalati hálózatokon, mivel egyre több és több alkalmazott hozza el saját digitális eszközét az irodába. Ebben a túlzsúfolt hálózati környezetben a Zyxel Wave 2 hozzáférési pontjai enyhítik a megnövekedett nyomást. A Wave 2 AP-k gyorsabban tudnak kommunikálni több eszközzel akár egyidejűleg, függetlenül attól, hogy a csatlakoztatott termékek MU-MIMO-kompatibilisek vagy sem. Ez nemcsak a teljes hálózati teljesítményt növeli, de javítja a felhasználói élményt is, különösen nagyszámú csatlakoztatott eszközök esetén. 

 

Beépített szűrők ügyelnek a biztonságra

A Zyxel Wave 2 hozzáférési pontjai beépített szűrőket tartalmaznak, hogy minimalizálják a 3G / 4G mobilhálózatok által okozott interferenciát. A WAC6303D-S pedig intelligens antennával van felszerelve, ami a WiFi csatorna által okozott hibákat szünteti meg.

 

"A Wave 2 hozzáférési pontok jelenleg a vállalati szegmens összes AP-értékesítésének mintegy 60% - át teszik ki" - mondta Treso Tamás, a Zyxel Magyarország vezetője. „A Zyxel Wave 2 megoldása a vertikális piacok széles skálájára épül, és biztosak vagyunk benne, hogy a kkv-k, a vendéglátás és az oktatás területén további gyors növekedés várható." – tette hozzá.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

eTrends Monitor: a készpénzmentes fizetés már népszerűbb a netezők körében

2018. október 8. 10:12

Videót vetít, kezet fog, ölel, táncol a robot

2018. szeptember 21. 14:07

Mely területeken jelenti a fejlődés motorját a nyílt forráskód

2018. szeptember 19. 14:18

A drón vagy a Tesla gyorsul jobban?

2018. szeptember 18. 14:04
cloudappsportal.com