A Cellum és a TransferTo együttműködésében új funkciókkal bővülhetnek a mobiltárcák

forrás: Prím Online, 2017. december 18. 14:11

Magyarország piacvezető mobilfizetési vállalata, a Cellum, és a határokon átnyúló mobilfizetési hálózatot működtető, szingapúri székhelyű TransferTo stratégiai együttműködési megállapodást kötött. Ennek eredményeként a Cellum nemzetközi átutalási szolgáltatásokat kínálhat ügyfelei számára. A TransferTo rendszerén keresztül több mint 1500 vállalat érhető el világszerte.

A TransferTo rendszere pénzintézeteket és digitális pénzügyi szolgáltatókat köt össze, valós idejű mobilegyenleg-feltöltéseket és pénzátutalásokat téve lehetővé fejlődő és fejlett piacok között. Felhasználók milliói élvezik több mint 135 országra kiterjedő hálózatának előnyeit, melyben megtalálhatók átutalási szolgáltatók, elektronikus pénzkibocsátók, mobiltárca-szolgáltatók, bankok, pénzintézetek, civil szervezetek és globális e-kereskedők.

 

A Cellum márkázható mobiltárcákat kínál elsősorban nagyvállalatoknak, köztük bankoknak, mobilszolgáltatóknak és nagyobb kereskedőknek. Első ázsiai szolgáltatását 2014-ben indította el. Az új együttműködés lehetővé teszi a Cellum számára, hogy a TransferTo kiterjedt hálózatát használva további szolgáltatásokkal bővítse a termékpalettáját: nemzetközi pénzátutalásokat és mobiltelefonos feltöltést nyújtson üzleti partnereinek, akik így jobban ki tudják szolgálni saját felhasználóik igényeit. A partnerkapcsolat célja a feltörekvő digitális fizetési technológiák előmozdítása mind Közép-Kelet-Európában, mind Délkelet-Ázsiában, melyek a leggyorsabban növekvő piacok.

 

Peter De Caluwe, a TransferTo vezérigazgatója elmondta: „Örömmel működünk együtt a Cellummal és nyitjuk meg ügyfeleik előtt globális hálózatunkat, mely így újabb mobiltárca-szolgáltatásokkal bővülhet.”

 

„A Cellum folyamatosan igyekszik bővíteni a kínálatát olyan hasznos szolgáltatásokkal, amelyek értéket teremtenek ügyfeleink számára. A TransferTo-val kötött stratégiai partnerségünk tovább erősíti a Délkelet-Ázsiában és más térségekben kivívott pozíciónkat mint olyan beszállító, akitől egy helyen lehet beszerezni minden mobiltranzakciós megoldást” – mondta Kóka János, a Cellum vezérigazgatója.

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Új készségfejlesztési programot tesztel az IBS

A jövő munkapiaci kihívásaira adott válaszként az IBS Nemzetközi Üzleti Főiskola új készségfejlesztési programot dolgozott ki UpSkill néven. Az idei tanév során kettő, a következő tanévben már hat kompetenciát fejlesztenek. Az intézmény a program idei, első évében szerzett tapasztalatai alapján alakítja ki a végleges keretrendszert, amely a várakozások szerint nagyban javítani fogja a hallgatók elhelyezkedési esélyeit.

2019. május 24. 15:56

Az ipari automatizáció kihívásai

A tapasztalatok szerint az automatizáció útjában álló legnagyobb akadályok a telepítéssel kapcsolatos költség- és időkorlátokban keresendők. Mivel ez a folyamat speciális szaktudást igényel, ezt általában egy csapatnyi, különféle programozási nyelvekben jártas és magas szintű műszaki ismeretekkel rendelkező robotikai szakember végzi.

2019. május 24. 12:47

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

A Vodafone bemutatta, mire képes Budapest első állandó 5G bázisállomása

2019. május 23. 15:50

Magyarország első állandó, élő 5G bázisállomását indította el a Vodafone Zalaegerszegen

2019. május 20. 11:20

A Cellum által fejlesztett Erste MobilePay applikáció NFC funkcióval gazdagodik

2019. május 6. 15:02

Közel 50 millió forint EU-s támogatást kapott a MIDI Mobil ID Innovációs KFT.

2019. április 25. 11:05
online sportfogadás