Felejthetetlen karácsonyi ajándék kicsiknek és nagyoknak

forrás: Prím Online, 2017. december 21. 17:22

Az HBO minden karácsonykor igyekszik exkluzív tartalmakkal megörvendeztetni az egész családot. Míg tavaly Marvel szuperhős maraton volt az HBO csatornáin, idén Disney mesék, Karib-tenger kalózai- és sorozatmaratonok várják a kicsiket és a nagyokat egyaránt.

December 24-én, vasárnap délután 14:55-től az HBO2-n a Kémkölykök című izgalmas, családi kalandfilm trilógiával nyitjuk az ünnepi műsort, majd 18:35-től az HBO csatornán folytatjuk a Disneynature fantasztikus alkotásával, a Kínában született című dokumentumfilmmel, amely három, Kínában őshonos állatcsalád – a méltóságos panda, az okos aranymajom és a ravasz hópárduc – kalandjait követi nyomon. 20:00 órakor a Hupikék törpikék – Az elveszett falu című mese premierje lesz, utána pedig a legutóbbi Star Wars film, a Zsivány Egyes – Egy Star Wars történet kerül bemutatásra.

 

 

December 25-e a gyerekeké és a sorozatrajongóké. Az HBO2-n reggel 6 órától 19:30-ig mesemaratonnal kedveskedünk a gyerekeknek, többek között a Derült égből fasírt, a Trollok, a Vaiana, a Kung-fu Panda 3., a Jégkorszak 3. – A dínók hajnala, a Jégkorszak – A nagy bumm és az elmúlt évek összes Disney rövidfilmje (a teljesség igény nélkül néhány cím: Toy Story – Partysaurus Rex, Jégvarázs: Partyláz, Riley első randija?, Szalonka, Láva...) is látható lesz. Az HBO3-n napközben a kosztümös romantikus sorozat, A fehér királyné teljes első évadát, míg este a nagysikerű HBO sorozat, a Trónok harca hetedik évadát mutatjuk be a rajongóknak.    

 

December 26-án az HBO2-n egy Disney maraton keretében adásba kerül a Vaiana, A szépség és a szörnyeteg, illetve négy Karib-tenger kalózai film, sorrendben A Fekete gyöngy átka, A holtak kincse, A világ végén és az Ismeretlen vizeken. 

 

Ha esetleg lemaradna valamelyik filmről vagy már előtte szeretné megnézni a filmeket és sorozatokat, akkor az HBO GO az ideális választás, amit ráadásul 1 hónapig ingyen ki lehet próbálni. November 13-tól több száz órányi exkluzív, gyerekeknek szóló tartalom érhető el az HBO GO KIDS szekciójában. A hetente frissülő tartalmak közül minden korosztály megtalálja a magának való szórakozást. A legkisebbek bátran és biztonságosan (a KIDS módból csak egy szülői PIN kód megadásával léphetnek ki a gyerkőcök, így nem kell attól tartani, hogy felnőtteknek szóló tartalmakat néznek a szülők tudta nélkül) válogathatnak a Mancs őrjárat, Sam, a tűzoltó, Bubba Guppik, Dóra és barátai vagy a Rejtélyek Tesz-Vesz városban epizódjai közül.  A nagyobbak sorozatok és filmek széles választékából szemezgethetnek olyan címek közül, mint a Spongyabob kockanadrág, a Tini nindzsa teknőcök, az Avatár – Aang legendája, a V, mint Viktória vagy a Narnia krónikái 3. – A Hajnalvándor útja, a Veszélyben az Északi-sark: karácsony miatt nyitva, A Mikulás segédje vagy a Hull a pelyhes 2. Ezen kívül az egész család számára elérhető rengeteg Disney-klasszikus is, így karácsonykor tökéletes választás lehet a Bambi, a Tarzan, a Mulan, a Csipkerózsika, a Micimackó, a Szépség és a szörnyeteg vagy épp a Rontó Ralph.  December 22-én ráadásul két új sorozat, a LEGO Nexo lovagok és a LEGO Ninjago is elérhető lesz az HBO GO-n. 

 

HBO GO – A sorozatok otthona online

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Országszerte elérhetővé válik a Netrevalók program

A Netrevalók program sikeres tavalyi indulása után idén az Informatikai és Könyvtári Szövetséggel kötött megállapodással országos szintűvé válik a kezdeményezés, és 27 fővárosi könyvtár mellett 48 vidéki intézmény is csatlakozik a programhoz. Így összesen már 45 településen lesz elérhető a generációk digitális edukálását célzó program. A digitális infrastruktúra fejlesztése érdekében a Magyar Telekom a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár és az Informatikai és Könyvtári Szövetség részére 100- 100 darab monitort adományoz a programban résztvevő könyvtárak számára.

2024. március 28. 11:50

Tabudöntögető témákat feszegetnek a diákok a Megoldások a holnapért programban

Kiválasztották a Samsung és az EdisonKids által meghirdetett Megoldások a holnapért kihívás legjobb 50 diákcsapatát. A fenntarthatóság, a jövő oktatása és a közösség hívószavára összesen 120 jövőformáló és kreatív pályázat érkezett az ország számos pontjáról. A továbbjutók új készségekkel és ismeretekkel gazdagodhatnak a Megoldások a holnapért speciális tanulási platformján, hogy újszerű megoldást dolgozhassanak ki az általuk felvetett problémára. Az oktatási anyagok összeállításában, a diákok tervezői gondolkodásának elmélyítésében idén ismét kulcspartner a Cellux Csoport. A csapatokat támogató tanárok mentorálásában a Hősök Tere Alapítvány ad szakmai segítséget.

2024. március 28. 10:01

Még szélesebb körben elérhetők a Galaxy AI funkciók a One UI 6.1 frissítéssel

Még több Galaxy felhasználó léphet be a mobil AI új korszakába: a One UI 6.1 frissítéssel korábbi készülékeken is elérhetővé válnak a Galaxy AI funkciók március 28-tól. A Galaxy S23 széria, az S23 FE, a Z Fold5 és a Z Flip5 készülékek, valamint a Tab S9 termékcsalád tagjain is elérhetők lesznek azok a lehetőségek, melyeket az idén bemutatott Galaxy S24 széria felhasználói már kipróbálhattak.

2024. március 27. 19:13

A telefonálástól a nagyképernyős streamelésig – így alakította át az életünket 3 évtized alatt a mobiltechnológia

1994. március 26-án, 30 évvel ezelőtt indította a Yettel az első kereskedelmi GSM szolgáltatást Magyarországon, akkor még Pannon GSM néven. Nem csak a márka, a mobiltechnológia is számos újításon ment keresztül a három évtized alatt. Az akkoriban még csak hangszolgáltatást nyújtó méregdrága belépési díjtól indulva mára korlátlan hang- és adatcsomagok, szélsebes mobilinternet érhető el megfizethető áron, mind mobilon, mind az otthonokban, mobilhálózati alapokon. 30 év fejlődése, aminek mára a lakosság és az üzleti felhasználók is a nyertesei lettek.

2024. március 27. 16:55

Kreatív megoldásokkal építenének fenntartható jövőt a Zöld kód pályázat döntősei

Március 23-án rendezte meg a Vodafone Magyarország Alapítvány a Zöld Kód – Kódolj a holnapért! pályázat döntőjét. A legjobb ötletekkel érkezett csapatok közül a fiatalabb korosztályt egy Scratch-meccs várta, míg a nagyobbak szakmai mentorok segítségével valósíthatták meg a fenntarthatósági problémákra reflektáló robotötleteiket. A 6 millió forint összdíjazású pályázattal a Vodafone Magyarország Alapítvány célja, hogy a fiatalokat arra buzdítsa, gondolkodjanak és tegyenek azért, hogy a digitalizációt a fenntartható jövő szolgálatába állítsák.

2024. március 27. 15:08

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05