Az OKI Europe egyetlen jogi személyként működteti regionális vállalatait

forrás: Prím Online, 2018. január 9. 13:39

Annak érdekében, hogy megvalósítsák az élénk, hatékony és dinamikus működés megteremtését célzó elképzelésüket, az OKI Europe Ltd egy közös szervezetbe vonja össze az EMEA (Európa, Közel-Kelet és Afrika) térségbeli üzleti tevékenységét (Oroszország kivételével). 

Ennek eredményeképp, az EMEA régióban működő aktuális értékesítési vállalatok egyetlen jogi személyként működnek tovább. Erre a határon átnyúló fúzióra 2018. január 1-jén került sor, melyhez ugyanebben a hónapban a későbbiekben Lengyelország és Finnország is csatlakozik. 

 

Az OKI Europe már egy ideje lépéseket tett az egységes és összehangolt szervezeti struktúra elérése érdekében, következetes háttérfolyamatok, hatékony és hatásos értékesítési és marketing programok, többek között páneurópai régióbeli kezdeményezések, például termékbevezetések, marketing kampányok és kereskedői ösztönző programok, formájában. Hiszik, hogy a különböző vállalatok keretén belül folytatott számos és változatos tevékenység egységes, egyszerűsített struktúrával történő helyettesítése révén élénkebbek lehetnek, és egy, a független helyi vállalatok számára nagyobb stabilitást és megbízhatóságot nyújtó, nagyméretű szervezettel a hátuk mögött szorosabb kapcsolatot ápolhatnak az értékesítési csatornával és a végfelhasználókkal egyaránt.

 

„Mivel olyan környezetben dolgozunk, amelyre kiélezett versenyhelyzet jellemző, és ahol az ügyfelek követelményei folyamatosan változnak, felismertük annak a szükségességét, hogy valóban megbízható márkaként azonosítsanak bennünket. Azáltal, hogy valamennyi értékesítési vállalatunkat egyetlenegy erős, mégis egyszerű és egységes struktúrájú jogi személyként egyesítjük, lehetővé teszi a bizalom felépítését úgy, hogy közben megmarad a változó ügyféligények teljesítéséhez szükséges rugalmasság”, nyilatkozta Dennie Kawahara, az OKI Europe Ltd ügyvezető igazgatója.

 

„Hisszük, hogy az OKI Europe vállalatként már tanúsította ezt a rugalmasságot, hiszen a termékvonalak kifejlesztésekor mindig szem előtt tartotta a digitális forradalom és az egyéni igények teljesítése által előidézett változásokat, fenntartva ugyanakkor a kiváló minőséget és a megfizethető árszintet. Most, egységes vállalatként, hisszük, hogy ez a döntés fokozza azon képességünket, hogy ügyfeleinket és partnereinket egységesen, hatékonyan és gyorsan kiszolgáljuk, ugyanakkor lehetővé teszi, hogy innen könnyedén és magabiztosan, az egyesítésnek köszönhetően erőteljes és rugalmas vállalatként továbblépjünk.”

Kulcsszavak: +céginfo OKI

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

A Media Markt és Lumenet az Év Internetes Kereskedői 2018-ban

2018. június 6. 15:17

Forbes: 1,1 milliárd dollárral nőtt a Huawei márkaértéke egy év alatt

2018. május 29. 09:52

100 millió dolláros tőkeinjekciót kapott a HMD Global

2018. május 22. 15:16

A Magyar Telekom 2018. első negyedéves eredményei

2018. május 9. 17:23
cloudappsportal.com