A Microsoft elsőszámú felhőguruja tanította a jövő fejlesztőit

forrás: Prím Online, 2018. január 23. 14:39

A felhőalapú alkalmazások világába nyerhettek ingyenes betekintést a Microsoft Student Partner (MSP) program résztvevői: az Azure Red Shirt Dev Tour Germany 2018 két állomásán a Microsoft „vörösingese”, az emblematikus piros pólójáról ismert Scott Guthrie Münchenben és Berlinben tartott előadásokat és workshopokat a fiatal fejlesztőknek január 17-én és 18-án. A rendezvényen részt vevő MSP-k egyenesen a Microsoft első számú felhőszakértőjétől kaphattak tippeket és iránymutatást, és továbbképezhették magukat a felhőalapú kódolás területén.

„Vezető globális infokommunikációs vállalatként a Microsoft kiemelt figyelmet fordít a digitális jövő evangélistáira mind hazai, mind nemzetközi szinten” – fogalmazott Szentpétery Boglárka, a Microsoft Magyarország HR igazgatója. Szerinte az MSP program létjogosultságát mi sem igazolja jobban, mint az, hogy az informatikai fejlesztést tanuló diákok világbajnokságán, az Imagine Cup magyarországi és nemzetközi döntőjén több alkalommal is olyan csapatok képviselték hazánkat, amelyek tagjai egykori MSP-K.

 

Az MSP mentorprogram amellett, hogy valós és hasznos tudást ad a hallgatóknak és pályakezdőknek, illetve lehetőséget nyújt a kiemelt Microsoft eseményeken, konferenciákon és tréningeken való részvételre, értékes szoftvercsomagot is biztosít a résztvevőknek: a Visual Studio Enterprise és a Microsoft Azure felhő mellett szinte minden, valaha gyártott Microsoft alkalmazáshoz hozzájuthatnak.

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Minden iparágban jelen vannak a startupok

Öt iparág képviseletében 10 startup került be a Start it @K&H inkubátorba, ahol fél éven keresztül, üzleti tanácsadást, dedikált iparági mentorokat belvárosi irodát, és a K&H hazai és nemzetközi kapcsolatrendszerét vehetik igénybe ahhoz, hogy akár nemzetközi szinten is sikeres vállalkozás válhasson belőlük.

2018. február 19. 14:49

Új élményközpontot kap a Bátor Tábor

A Morgan Stanley anyagi támogatással és szakembereinek önkéntes munkájával segít, hogy a Bátor Tábor Közösségi és Élményközpontja korszerű informatikai hálózatot kaphasson. A fejlesztés lehetővé teszi, hogy hogy a tábor egész évben gazdag programokkal várja a gyerekeket.

2018. február 19. 13:56

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Gyorsuló vágykeltők – Minden út a fogyasztáshoz vezet!

2018. február 8. 10:28

Stratégiai program indul a blokklánc és fintech fejlesztések ösztönzésére

2018. január 26. 15:12

E-kereskedelmi Körkép 2017

2017. december 28. 09:48

Fogyasztóvédelmi díjat kapott a UPC

2017. december 20. 09:27
cloudappsportal.com