A Viber hozza meg a szerencséd 2018-ra a Viber Holiday Bot segítségével

forrás: Prím Online, 2018. január 25. 17:16

Úgy érzed, hogy 2018 lesz a legszerencsésebb éved? Ezt valószínűleg ezerszer hallottad már, azonban most először élhetted át a Viber Holiday Bot segítségével, amely a karácsonyi és újévi ünnepek alkalmából készült. A kétirányú digitális kommunikációs csatorna aktivitása az év legkedveltebb időszakában érkezett, és rekord eredményeket produkált a felhasználók körében.

De mivel is tette különlegessé az ünnepeket a Viber? A Viber Holiday Bot meghívta közép-kelet-európai felhasználóit, hogy készítsenek személyre szabott képes vagy GIF formátumú ünnepi üdvözlőkártyát, illetve lehetőséget teremtett arra, hogy feldíszítsék első, digitális Viber karácsonyfájukat három barátjukkal karöltve. A kommunikációs kampány második hullámaként a felhasználók újévi kvízt tölthettek ki, amely által új, ingyenes Viber matricacsomagokra tehettek szert.

 

A Viber Holiday Bot – amely december 17-től vált elérhetővé - több mint 3.100.000 felhasználót aktivizált a régióban az első 30 nap alatt. Érdekes módon az aktivitás eredményei pontosan megmutatták Bulgária, Horvátország, Görögország, Magyarország és Szerbia felhasználóinak különböző preferenciáit. A számokban mutatkozó jelentős különbségek alátámasztják a régió sokszínűségét. 

 

A Viberen képként, valamint GIF-ként animált üdvözlőkártyák bizonyultak a legnépszerűbbnek a közép-kelet-európai régióban, ilyeneket közel 2 millió Viber felhasználó készített. Digitális karácsonyfát 40.000 alkalommal díszítettek fel, amely minden esetben négy elhivatott felhasználó munkáját dicséri. Az újévi Viber Bot kvíz közel 400.000 lelkes felhasználót vonzott, csak Magyarországon 66.768 személy töltötte ki.

 

 

A százalékos megoszlást vizsgálva a kvíz Szerbiában volt a legnépszerűbb (27%), őket követik a görögök (24%), horvátok (19%), magyarok (18%) és végül a bolgár viberezők (12%). Ami a teszt eredményeit illeti, a kvíz kitöltői a legtöbb esetben a „Földhözragadt” jelzőt kapták a 2018-as évük leírására. E kategória tagjai élvezik az élet praktikus oldalát és örömüket lelik az olyan kis dolgokban is, mint például a számlák befizetése. „Csak óvatosan!” - ez legtöbbünk jelmondata az idei évre. 

 

Az országokra lebontott eredmények tekintetében a horvát viberezők szava 2018-ban a „Megbotránkoztató”, a kiszámíthatatlan helyzeteket és a partikat egyaránt szerető szerbeké a “A szerencse fia (na és persze a buliké)”, a magyar kitöltők élete 2018-ban a szerelmi ügyek („Love Affairs”) körül forog majd, a bolgárok jeligéje a „Badass”, a görögöké pedig, tükrözve az ország gazdasági helyzetét, a „Földhözragadt”. 

 

A világ egyik vezető tech és szoftverfejlesztő vállalata, a Connecto által kifejlesztett Viber Holiday Bot „megtörte a jeget” és szétszórta az ünnepi lángok szikráit a régió térségében – az ilyen és ehhez hasonló aktivitásokon keresztül a felhasználók könnyen és gyorsan megismerkedhetnek a chatbotokkal, valamint kihasználhatják annak minden előnyét. A  szerencsés 2018-as évkezdés így többek között a Viber Holiday Bot segítségével valósult meg, amely megalapozta a felhasználók jókedvét az újévre. 

 

Ez egy kiváló időszak, hogy optimista, kreatív és határozott legyél – és mindezt oszd meg minden számodra különleges személlyel a Viber Holiday Boton keresztül! 

Mobilalkalmazás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Légy része a divat forradalmi és tudatos generációjának az új magyar alkalmazással!

A LiveRobe célja, hogy a second hand népszerűsítésével, valamint kis butikok és feltörekvő divattervezők támogatásával felvegye a harcot a fast fashion negatív hatásaival szemben. A Magyarországról induló nemzetközi online piactéren bárki digitalizálhatja, frissítheti ruhatárát, és eladhatja nem használt darabjait. Az app már ingyenesen letölthető iOS és Android készülékekre!

2019. január 22. 17:28

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Technológiával az örökélet felé

2019. január 14. 10:53

Az LG és a Microsoft közösen forradalmasítja az autóipart

2019. január 12. 10:47

Új technológiák az online játékgépekhez

2018. december 28. 08:02

123 magyarországi ALDI áruháznál állít üzembe elektromosautó-töltőket az E.ON

2018. december 19. 14:13
cloudappsportal.com