Egy kis finn humor: Phone Shui

forrás: Prím Online, 2018. február 16. 08:18

Ezzel a videóval ünnepelik az Android 8.0 Oreo megjelenését a Nokia okostelefonokon. Bemutatják, hogyan lehet az életed és a telefonod is zűrzavar-mentes. 

Az új videóban a HMD Global, a Nokia telefonok újraálmodója egy egészen új filozófiát keltett életre: A már jól ismert Feng Shuit gondolva tovább megteremtette a Phone Shui művészetét. Akárcsak az életed és a környezeted, a telefonod is letisztultan jó, felesleges „kacatok”, problémák nélkül, amik csak foglalják a helyet. Így könnyedén tudsz arra összpontosítani, ami számodra fontos, amire igazán szükséged van.

 

A Phone Shui mantra a hajtómotorja a Nokia új okostelefonos portfoliójának, mely a Google szándékával megegyezően, letisztult és vegytiszta Androiddal rendelkezik. A Nokia okostelefonokat tartós használatra tervezték. Nincsenek tele felesleges alkalmazásokkal vagy bloatware-rel, melynek köszönhetően a felhasználók saját igényeiknek megfelelően lakhatják be telefonjukat, megkímélve ezzel az akkumulátor élettartamát és megtartva az okostelefon teljesítményét. Elkötelezettek abban, hogy a Nokia rajongók számára a legtisztább, legbiztonságosabb és naprakész Android-élményt nyújtsák, és jelenleg is ezen dolgoznak az Android Oreón keresztül.

 

„Büszkék vagyunk arra, hogy ügyfeleink számára olyan készülékeket kínálunk, amelyek tartós használatra készültek, melyhez szeretnénk a legújabb és legjobb Android-élményt biztosítani. A "Phone Shui" mantrával összhangban megkezdődött az Android 8.0 Oreó bevezetése is. A havi szoftverfrissítéseknek köszönhetően a Nokia készülékek biztonságosak és naprakészek maradnak.”

 

Aapo Hämälänanainen minimalista guru és vlogger szupersztár úgy fogalmazott: „a Nokia androidos okostelefon kínálata megtestesíti mindazt, amit prédikálok a Phone Shui művészetével kapcsolatban. Ha a Phone Shui szellemében élsz, növelheted az energiádat és memóriát és szabadíthatsz fel, hogy több hely legyen azoknak a dolgoknak, amiket igazán szerets. Ebben élen jánakr az új Nokia okostelefonok".

 

A legfontosabb tanácsok, melyek segítenek elsajátítani a Phone Shui életstílust:

1. Számos okostelefon előtelepített alkalmazással érkezik, melyek rengeteg tárhelyet elfoglalnak. Válassz helyettük Nokia okostelefont a zűrzavar-mentes élményért.

2. Az üzenetek, fényképek és videók rengeteg tárhelyet vehetnek igénybe és lassíthatják mobilodat. Rendszeresen frissítsd a telefonodat és töröld a felesleges fájlokat, így készülékeden mindent megtalálsz amire szükséged van. Használhatod a Google Képek szolgáltatását is mentésre!

3. Az operációs rendszer szoftverfrissítései rendszeresen érkeznek. Az elavult szoftverek használatával a telefonod nem tud megfelelően működni és nem is biztonságos. Garantálják neked a rendszeres havi frissítéseket. Szorosan együttműködnek a szolgáltató partnerekkel a frissítések zökkenőmentes biztosítása érdekében.

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Sony 4 győzelmet ünnepel a 2024-es TIPA Awardson

A Sony büszkén jelenti be, hogy a nagyhírű Technical Image Press Association ismét négy TIPA-díjjal ismerte el a Sony teljesítményét és innovációját. Idén a Sony többek között a "LEGJOBB PROFESSZIONÁLISABB HYBRID KAMERA" elismerést kapta az Alpha 9 III és a "LEGJOBB APS-C EXPERT KAMERA" címet az Alpha 6700 számára.

2024. április 20. 13:14

Ismét találkozhatunk a Google Utcakép autóival

Google Utcakép autói idén tavasszal újra visszatérnek a magyar utakra. A következő hónapokban az ország számos pontját érintik majd, hogy frissítsék a városok, utak és autópályák nézetét a Google Térképen.

2024. április 20. 09:49

Sony World Photography Awards 2024 – kihirdették a nyerteseket

A World Photography Organisation egy különleges gálaünnepségen Londonban kihirdette a Sony World Photography Awards 2024. évi nyerteseit. Az immár 17. éve megrendezett díjátadó ünnepség napjaink legjobb fotográfiai alkotásait mutatja be, valamint az elmúlt év legközkedveltebb képeit és történeteit díjazza. A győztes, döntős és shortlistre került képek április 19-től láthatók a Sony World Photography Awards 2024 kiállításon a londoni Somerset House-ban.

2024. április 19. 20:08

Kiberbiztonsági útmutató készült a magyar kkv-knak

A magyar kisvállalkozásokat támogató kiberbiztonsági kézikönyvet mutatott be az Európai Innovációs és Technológiai Intézettel (EIT Digital), a Nemzetközi Digitális Alapítvánnyal (Global Digital Foundation) együttműködve a Huawei Technologies. 

2024. április 19. 18:43

A MITTE az ügynökségi partnere a világ első tokenizált naperőmű projektjének

A MITTE felel a globális zöld energia vállalat, a Sunmoney Solar Group almárkájának branding és social feladataiért, illetve a Sunmoney 360 app design feladataiért.

2024. április 19. 16:59

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50