Katowicében mutatja be speciális kiadású ívelt AGON monitorját az AOC

forrás: Prím Online, 2018. február 20. 15:28

Az idei Intel Extreme Masters eseményen Katowicében a képernyő specialista AOC bemutatja az eddigi legversenyképesebb gaming monitor felhozatalt, amely valaha részt vett e-sport eseményen. Az AOC több mint 100 000 lelkes látogatónak, Európa legszenvedélyesebb e-sport közönségének mutatja be speciális kiadású ívelt, teljesen fekete AG352UCG6 modelljét.

Katowice immár 11. alkalommal ad otthont az e-sport rajongók számára a február 24-25. között megrendezésre kerülő IEM Expo eseménynek, valamint a március 2-6. közötti Intel Extreme Masters tornának és neves résztvevőiknek, akik nem mások, mint a világ 16 legjobb pro CS:GO csapata, akik a hatalmas 500 000 USD összdíjazású versenyen fognak megküzdeni egymással. Közöttük van az AOC által szponzorált francia nemzetközi szupercsapat, a G2 Esports is, akik a 240 Hz-es frissítéssel és 1 ms-os válaszidővel rendelkező villámgyors AOC AG251FZ modellel eltöltött egyhetes edzőtábor után, alaposan felkészülve vesznek részt a tornán.

 

A színpadi akciódús verseny fordulóinak szüneteiben a látogatók felkereshetik az AOC partner Alsen standját is (helyszín: B2) ahol március 2-6. között röviden lehetőségük lesz beszélgetni a G2 pro játékosokkal és autogramot kérni tőlük. Mindezek mellett az AOC és az Alsen, valamint az AOC további partnerei, a Komputronik és a Corsair (helyszín: A7) számos meglepetéssel, többek között AOC gaming monitorokkal várják a látogatókat.

 

 

Az AOC AG352UCG6 Black Edition 3440 x 1440 pixel felbontással,
120 Hz-es frissítési rátával és G-Sync támogatással rendelkezik

 

Éld át kiválóságot a gamingben

A két e-sports hétvégén a látogatóknak exkluzív lehetősége lesz akció közben megtekinteni az új ívelt AG352UCG6 Black Edition képernyőt és lenyűgöző 35 hüvelykes paneljét az Alsen standján (B2). Ez a teljesen fekete speciális kiadás 120 Hz-es frissítéssel és UWQHD (3440x1440 pixel) felbontással rendelkezik, amely a legmagávalragadóbb játékélményt teszi lehetővé. Az integrált G-Sync támogatásnak köszönhetően az AG352UCG6 Black Edition az NVIDIA GPU-val teljesen harmonikusan együttműködve jeleníti meg a képet és garantáltan kiküszöböli az input lag-et, valamint a kép szakadozását. Az AG352UCG6 modell e-sports és funkció-központú tulajdonságkínálatát olyan hasznos extrák teszik teljessé, mint az AOC Flicker-free technológia, a behajtható fejhallgató tartó és az AOC Shadow Control, így az AOC AGON terméksorozatának legújabb tagja az egyik legvonzóbb is egyben.

A termék tervezett piacra kerülési időpontja 2018 május. 

 

Hardver ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Évente több százezer forint megtakarítást hozhat a piezotintás nyomtatás

Öt év alatt megközelíti a 2 millió forintot az áramszámlán jelentkező megtakarítás, amelyet már egy közepes méretű cég is elérhet, ha lézertechnológiás irodai multifunkciós berendezéseit az Epson piezoelektromos tintasugaras eszközeire cseréli. A lépéssel csaknem 1,5 tonna CO2 emissziótól is meg lehet kímélni a környezetet, miközben a hőmentesen működő gépek egyéb szempontok alapján is lényegesen környezetkímélőbbek a lézereseknél.

2023. március 24. 18:00

Az új Legion laptopok a teljesítményt és a hordozhatóságot ötvözik

A Lenovo bejelentette a Lenovo Legion Slim laptopok legújabb, 8. generációját. A sorozat most bemutatott tagjai minden eddiginél nagyobb szabadságot nyújtanak a játékosoknak. A Lenovo Legion Slim sorozat lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kibontakoztassák kreativitásukat és elérjék a játékokkal kapcsolatos céljaikat. 

2023. március 24. 16:43

Vadonatúj LOQ gaming laptopokat és torony PC-ket mutatott be a Lenovo

A játékok nem kizárólag csúcskategóriás számítógépeken élvezhetők. Erre bizonyíték a Lenovo újonnan bejelentett termékcsaládja, a LOQ (lock), amely a kezdő játékosokat támogatja a játékok és virtuális világok felfedezésében és abban, hogy valódi közösségekhez csatlakozzanak, olyan játékeszközökkel, amelyek számos funkcióval rendelkeznek, mégsem jelentenek megterhelő kiadást.  

2023. március 24. 15:20

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az Alzánál egyszerűbb lett az áruvisszaküldés és a reklamáció

2023. március 21. 09:59

Töretlennek tűnik a csaló e-mailek és SMS-ek terjedése – van megoldás

2023. március 14. 20:32

IT Akadémiát indított a BME VIK és a Qualysoft

2023. március 9. 14:08

DEUTSCHE TELEKOM innovációk az idei Mobil Világkiállításon

2023. február 28. 12:48