A Kaspersky Lab csúcsminőségű védelme megállíthatatlannak bizonyult

forrás: Prím Online, 2018. február 25. 11:47

A Kasperky Lab már ötödik éve tartja a legjobb helyezést a független tesztek alapján összeállított TOP3 kiberbiztonsági összehasonlításban. A Kaspersky Lab termékei felülmúlták az összes többi biztonsági céget 2017-ben: 72-szer végeztek első helyen az összesen 86 tesztelésen és kritikában és az esetek 91 %-ában kerültek be a legjobb háromba.

A TOP3 összehasonlítás szerint a Kaspersky Lab továbbra is a legtöbbet tesztelt és díjazott kiberbiztonsági vállalat a piacon, amely a legjobb biztonsági megoldásokkal védi felhasználóit az ismert és ismeretlen kiberveszélyekkel szemben. Ezek az eredmények bebetonozták a cég piacvezető helyzetét. 

 

Világhírű független tesztelő vállalatok értékelései alapján a TOP3 összehasonlítás folyamatosan követi a fogyasztói és üzleti kiberbiztonsági termékek teljesítményét. A számítás a különböző teszteléseken elért eredményeket méri össze. A cégeket aszerint pontozzák, hogy hány teszten vettek részt és ezekből hányszor kerültek be a top háromba. 

 

A TOP3 csak átlátható tesztekből áll, azért az összehasonlítás igazságos és pártatlan. Olyan cégek tesztjeit veszik figyelembe, mint az AV-Test, a SELabs, az MRG Effitas, az AV-Comparatives, melyek mindegyike a tudományos kiválóságáról és semlegességéről ismert. Azt próbálták leellenőrizni, hogy a termékek milyen hatékonysággal védenek az olyan fenyegetésekkel szemben, mint a zsarolóvírusok, az expolitok vagy a pénzügyi vírusok. 

 

2017-ben a Kaspersky Lab vett részt a legtöbb független tesztelésen, összesen 86 teszten, míg a legközelebbi rivális 68-on. A cég termékei a tesztek 91%-ában végeztek a top háromban (a legközelebbi rivális esetében ez a szám 72%). 

 

"A technológiai és kiberbiztonsági szakértelem képezi a magját minden tevékenységünknek. Egyedi szakmai megközelítésünk ötvözi az emberi intelligenciát a fejlett technológiai újításokkal. Folyamatosan fejlesztjük termékeinket ügyfeleink védelme érdekében az ismert és ismeretlen kiberveszélyekkel szemben. A legjobb helyezés a TOP3 összehasonlításban bizonyíték arra, hogy a Kaspersky Lab képes arra, hogy a lehető legjobb védelmet nyújtsa ügyfelei számára, legyen szó nagy vállalatokról vagy magánszemélyekről." - mondta Timur Biyachuev, a Kaspersky Lab anti-vírus kutatási osztályának igazgatója.  

 

Tudjon meg többet a TOP3 összehasonlítás módszertanáról és a Kaspersky Lab sikereiről a következő weboldalon: https://media.kaspersky.com/en/TOP3_2017.pdf

Kulcsszavak: biztonság Kaspersky Lab

Biztonság ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Rakuten Viber elnyerte a SOC 2 Type 2 tanúsítványt

A Rakuten Viber, a világ egyik vezető kommunikációs platformja, amely nagy hangsúlyt fektet a biztonságos és privát kommunikációra, sikeresen teljesítette a Service Organization Control (SOC) 2 Type II tanúsítványt. A SOC 2 az American Institute of Certified Public Accounts (AICPA) által kidolgozott ellenőrzési szabvány. Szigorú keretrendszerét úgy alakították ki, hogy biztosítsa az ügyféladatok biztonságát, rendelkezésre állását, bizalmas jellegét és védelmét.

2024. április 24. 11:38

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50