Glass Curve Elite kijelzővédő a Samsung új okostelefonjaihoz

forrás: Prím Online, 2018. február 27. 09:24

Az InvisibleShield bejelentette a Glass Curve Elite termékét a Samsung Galaxy S9 és a Galaxy S9+ készülékekhez. Az újonnan kifejlesztett, szabadalmazott ütésálló rétegével a Glass Curve Elite az InvisibleShield valaha gyártott legerősebb ívelt kijelzővédője, amely minden ívre ütés- és karcolásvédelmet nyújt.

A Glass Curve Elite speciálisan az ívelt kijelzők finom részeit hivatott megvédeni a teljes kijelzőt fedő rétegével, nagy pontosságú érintési érzékenységgel, mely minden tapintásra és húzásra képes reagálni. A tapadóréteg széltől-szélig védelmet nyújt, miközben nem engedi, hogy levegő jusson a kijelző és a kijelzővédő közé, mely ezzel még jobb tapintási élményt biztosít. Az aprólékos pontossággal ívelt szélek precíz illeszkedést biztosítanak a tokba, a rázkódást elnyelő réteg pedig kiemelkedő védelmet nyújt az erősebb behatások ellen is. 

 

„A Glass Curve Elite új szintre emeli az ívelt kijelzős készülékek védelmét. A teljes képernyőre tapadó Glass Curve Elite biztonságos telefonvédelmet kínál a vásárlóknak anélkül, hogy ez a képernyő érintési érzékenységének rovására menne” - mondta Kevin Fay, a Zagg nemzetközi termékmenedzsere. 

Az InvisibleShield Glass Curve Elite felülete ellenáll a szennyeződéseknek, nem tudnak rajta összegyűlni az ujjlenyomatok, a kijelző mindig olyan tiszta marad, mint újkorában. A prémium edzettüveg-összetétel 100 százalékos képélességet biztosít, így a használat során észre sem vehető a kijelzővédő jelenléte. A szabadalmazott EZ Apply fülek lehetővé teszik, hogy a felhelyezés könnyed és légbuborékoktól mentes legyen. 

 

A szabványos kijelzővédők ágazatában az InvisibleShield márka élvezi a legnagyobb bizalmat, világszerte 165 millió eladott kijelzővédővel világelső az értékesítésben.  

 

Elérhetőség: 

Az InvisibleShield Glass Curve Elite terméke Samsung S9 és S9+ készülékekre megvásárolható a ZAGG.com oldalán és más vezető kiskereskedelmi hálózatoknál országszerte. Ajánlott fogyasztói ár: 44,99 euró /~ 14.000 Ft.

 

Ahogy ezt az InvisibleShield-től megszokhattuk, a kijelzővédőihez az ágazatban egyedülálló élettartam garanciát is ad, tehát ha a készülék élettartama során a Glass Curve Elite elkopna vagy megsérülne, akkor azt kicseréli. További információkért látogasson el a ZAGG.com oldalára.

 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Újdonságok a szegedi informatikatörténeti kiállításon

2020. július 3. 18:53

Új funkcióval bővült a WIWE

2020. június 15. 16:23

Fél évig ingyenes az Adverticum „DataMe DMP adatok" szolgáltatása

2020. április 30. 09:47

Az LG történetének legjobb üzemi eredményét érte el 2020. első negyedében

2020. április 29. 17:15
online sportfogadás