A HP tovább bővíti üzleti Device-as-a-Service szolgáltatásait

forrás: Prím Online, 2018. február 28. 10:40

A HP bemutatta vásárlói és partnerei számára kialakított Device as a Service (DaaS) szolgáltatásainak új generációját. 

A friss szolgáltatáscsomagban érkező megoldások tartalmazzák többek között az új, prediktív elemzési funkciókat, amelyek a korábbinál is szélesebb körű vásárlói igényeknek felelnek meg, valamint a továbbfejlesztett HP Tech Café Market megoldásokat, amelyek egyszerűbbé teszik az IT támogatások biztosítását. 

 

„Szolgáltatásaink folyamatos bővítése is tükrözi a HP elkötelezettségét, hogy olyan termékeket alkosson, amelyek megfelelnek a munkavállalók változó igényeinek – mondta Guy Collet, a HP Európai, Közel-Keleti és Afrikai (EMEA) régiójának személyre szabott szolgáltatásokért felelős üzletágának elnöke. – Ezek a kiterjesztett szolgáltatások okos, mégis egyszerű megoldásokat kínálnak a modern munkavállalók számára, valamint új növekedési lehetőségeket nyitnak meg ügyfeleink, értékesítő partnereink és üzlettársaink előtt.”

 

A vállalatok informatikai részlegei folyamatosan keresik az új lehetőségeket, hogy mind a HP, mind más gyártók elektronikus készülékeit hatékonyabban használják. A HP DaaS szolgáltatások kiterjesztése éppen erre a kihívásra kínál megoldást. A HP az elmúlt időben jelentősen növelte szolgáltatási üzletágát, így a HP DaaS szolgáltatások jelenleg világszerte közel 100 értékesítési partnernél érhetők el.

 

 

Analitika és egységes végpontkezelés

Az IDC felmérése szerint az eszközkezelést érintő problémák az IT vezetők 63 százalékának nehezíti munkáját. Ezek a szakemberek feladataik elvégzése során több figyelmet szeretnének szentelni más, a mobilitást, üzleti alkalmazásokat és biztonsági kezdeményezéseket érintő projektekre. Az elérhető erőforrások növelése érdekében a HP kiterjeszti a valós idejű hardverelemzési és proaktív eszközkezelési lehetőségeit. A HP új szolgáltatása lehetővé teszi a hardverműködés elemzését, valamint a potenciális hibák felismerését és javítását. A HP DaaS kiemelkedő adatelemzési képessége a Windows, Android, iOS, és macOS platformokon is elérhető, így teremtve egyedülálló, több rendszeren is futó megoldást, amely az IT eszközök hatékonyságát és az alkalmazottak felhasználói élményét is jelentősen növeli.   

 

Személyre szabott megoldások és maximális rugalmasság

A HP DaaS megállapodások teljes mértékben személyre szabhatók, így az egyes eszközök élettartamához igazíthatók. A HP egyúttal egy end-to-end értékesítési és tárolási megoldást, a HP Tech Café Market Enhanced-et is létrehozta, amellyel bármikor elérhetők a tartozékok, valamint segítségével az eszközcsere és javítás is bármikor elvégezhető. Ez a megoldás az egyre mobilisabb munkaerő igényeit figyelembe véve született meg, és alkalmazása egyszerűbbé teszi az IT divíziók életét. 

 

További információ a www.hp.com/go/Daas oldalon található.

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

2022 is az e-kereskedelem éve lesz

Azt régóta tudjuk, hogy sikeres vállalkozás ma már nem létezhet hatékony online jelenlét nélkül, de a világjárvány hazánkban is példátlan e-commerce robbanást hozott magával: 2021 első félévében 30%-os bővülés mellett bruttó 494 milliárd forintos belföldi forgalmat bonyolított a magyar online kiskereskedelmi piac. A képlet tehát egyszerű, de korántsem olyan könnyű kitalálni, mire harapnak a vásárlók az egymással versengő webáruházak zajában, miközben a körülöttünk lévő világ minden eddiginél gyorsabban változik. A Markestic összeszedte a nyolc legfontosabb trendet, melyre mindenképpen érdemes odafigyelnie a hosszú távra tervező kereskedelmi vállalkozásoknak.

2022. január 26. 19:24

Lehet-e 2022 az egyensúlykeresés éve?

A 2016-ban alakult, és a Magyar Marketing Szövetség exkluzív szakmai közösségeként működő Marketing Döntéshozók Klubja idén immár hatodik éve foglalja össze azt, hogy mi várható a marketingkommunikáció területén az előttünk álló esztendőben. Meghatározó hazai marketing és kommunikációs döntéshozók nyilatkoznak arról, hogy az elhúzódó járvány és annak gazdaságba begyűrűző hatásai hogyan jelentkeznek a fogyasztói motivációkban, az üzleti és marketingfolyamatokban, az ügyfélélményben, illetve a média és eszközhasználat területén.

2022. január 26. 13:45

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Új elnökséget választott az IAB Hungary

2022. január 21. 16:55

Ez a három újdonság határozza meg az online marketinget 2022-ben

2022. január 18. 15:29

Jön Magyarország legnagyobb e-kereskedelmi konferenciája

2022. január 12. 15:07

Már lehet regisztrálni az NMHH mobilkészülék-csere programjára

2022. január 7. 13:58