Szakmai zsűri ismerte el a Codecool növekedési stratégiáját

forrás: Prím Online, 2018. március 2. 08:19

Harmadik helyen végzett az alig hároméves Codecool programozóiskola az IT Business szaklap ICT Top52 2017-es listáján.

Idén második alkalommal indította útjára az IT Business szaklap azt a szavazási és értékelési folyamatot, aminek a végén konferencia keretében hirdette ki 2017 Top52 infokommunikációs cégének listáját. Először az IT Business szerkesztősége állított fel meghatározott szempontok szerint egy 100 cégnevet tartalmazó listát, melyről közösségi médiában folyt szavazás. A több mint kétezer válaszadó véleménye 50%-ban befolyásolta a végső rangsort.

 

Emellett nyolcfős szakmai zsűri is értékelte a cégek listáját, továbbá e-mailben beérkező méltatásoknak is helyt adott a szerkesztőség. Mivel eltérő méretű és tevékenységű cégek mérkőztek meg, így a szakértői közreműködőkre hárult az a feladat, hogy ezt is figyelembe véve finomhangolják a listát.

 

A február végén tartott eredményhirdetésen végül a Codecool programozóiskola a lista harmadik helyét szerezte meg. A zsűri elsősorban a Codecool által végzett időszerű és hiánypótló szakmai feladatot, az ezen a területen felmutatott szakértelmet, és az alig három év alatt elért növekedést ismerte el a díjjal.

 

„Nagyon fontosak számunkra az ilyen elismerések.” – magyarázta Boda József az elért eredmény kapcsán. „A programozás elsajátításával karrierváltásra készülőket több minden motiválja, és több tényezőnek is szerepe lehet abban, hogy végül belevágjanak egy képzésbe. Nem elég, ha mi hirdetjük magunkról, hogy magas minőségű az oktatási programunk, figyelemreméltó a terjeszkedési képességünk, és garantált velünk az új állás. Nagyon jólesik, és sokat nyom a latban, ha ezt ilyen szakmai rangsorok is tanúsítják.”

Trend ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Informatikai Innovációs Díjban részesült a MÁV-START és a MÁV Szolgáltató Központ

A 31. Magyar Innovációs Nagydíjon informatikai innovációs díjjal jutalmazták a MÁV-START-ot és a MÁV Szolgáltató Központot a START Europa nemzetközi jegyértékesítési rendszer digitális átalakításáért. Az elismerést Mosóczi László, a MÁV-START vezérigazgatója és Garamvölgyi Erzsébet, a MÁV Szolgáltató Központ stratégiai projektvezetője vette át ma az Országházban, az Innováció 2023 rendezvény keretén belül tartott átadási ünnepségen.

2023. március 27. 18:39

Nyíregyházán nyit új irodát a Work Force

Folytatja hazai terjeszkedését Észak-Kelet Magyarországon a Work Force, a munkaerő-kölcsönzéssel és -közvetítéssel foglalkozó vállalat Nyíregyházán nyitja meg legújabb, kilencedik irodáját. Az új központ létrehozását indokolta, hogy a társaság már megállapodást kötött a városban működő egyik jelentős foglalkoztatóval, és további partnerségeket tervez a régióban működő cégekkel a jövőben, hogy akár több száz munkavállalóval is segítse a térség munkaerőpiaci helyzetét.

2023. március 27. 17:02

Az ABB közzétette első integrált jelentését

Az ABB közzétette első integrált jelentését, melyben az általa meghatározott stratégia tükrében mutatja be eddigi eredményeit, illetve azt, hogy a cég rövid, közép- és hosszú távon hogyan teremt holisztikus értéket az érdekelt felek számára. 

2023. március 27. 14:08

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak a digitális marketingről szóló legjobb szakdolgozatok

2023. március 27. 12:43

Az Alzánál egyszerűbb lett az áruvisszaküldés és a reklamáció

2023. március 21. 09:59

Töretlennek tűnik a csaló e-mailek és SMS-ek terjedése – van megoldás

2023. március 14. 20:32

IT Akadémiát indított a BME VIK és a Qualysoft

2023. március 9. 14:08