Együttműködik a Samsung Electronics és a Disney

forrás: Prím Online, 2018. március 26. 10:37

A Samsung Electronics és a Disney AR Emoji hangulatjelekként kelti életre a legnépszerűbb Disney karaktereket a Galaxy S9 és Galaxy S9+ telefonokon. 

A készülékek felhasználói mostantól közvetlenül a telefonjukon érhetik el a klasszikus Disney figurákat – például Mickey és Minnie egeret –, és segítségükkel személyre szabott üzeneteket hozhatnak létre. A Disney karakterei most először kelnek életre a kiterjesztett valóságban, és válnak a személyes kommunikáció részévé. Az év során pedig további Disney figurák elevenednek majd meg a kedvenc filmjeinkből, így A hihetetlen családból, a Zootropolisból vagy a Jégvarázsból.

 

 

„Azáltal, hogy a karaktereinket és a történeteinket a digitális felületekre is elhozzuk, a Disney-élményt a közönségünk mindennapjainak részévé tesszük, és a rajongók új generációját tudjuk bevonni – mondta John Love, a Disney felhasználói termékek és interaktív média alkalmazásokért felelős alelnöke. – A Galaxy S9 és S9+ készülékeken fellelhető Disney AR Emojikkal szórakoztató módon varázslatot csempészhetünk üzeneteinkbe.”

 

„A felhasználók több mint hatmilliárd hangulatjelet küldenek el naponta. Az AR Emojik kifejlesztésével az volt a célunk, hogy még több vidámsággal töltsük meg ezt a kommunikációs formát és egy újfajta módon keltsük életre az animált képeket – mondta Younghee Lee, a Samsung Electronics marketingigazgatója és ügyvezető alelnöke. – Tudtuk, hogy ebben keresve sem találnánk jobb partnert, mint a Disney, a létező legkedvesebb karakterek megálmodója. Segítségükkel az AR Emojijaink a legboldogabb arcokká válnak a Földön, miközben teljes hozzáférést biztosítunk a legnépszerűbb karakterekhez, hogy azokat bármely platformon megoszthassák a barátaikkal.”

 

 

Március 16-tól a Galaxy S9 és S9+ okostelefonok felhasználói az AR Emoji üzemmódban letölthetik a Disney karaktereket a készülékük kamerájára.

 

A Galaxy S9 és S9+ telefonokkal debütáló AR Emoji funkció segítségével a felhasználók vicces és személyre szabott üzeneteket küldhetnek a barátaiknak. Az AR Emoji technológia a mélytanulás és az arcfelismerés ötvözésével képes leképezni több mint 100 eltérő arckifejezés 3D-mását, amelyek lehetővé teszik a felhasználóknak, hogy egyedi üzeneteken keresztül kommunikáljanak. Az AR Emoji tizennyolc előre telepített, AGIF fájlformátumú matricát is tartalmaz, így azok könnyedén megoszthatók bárkivel, függetlenül az okostelefonuk típusától.*  Ha a felhasználók találnak egy nekik tetsző AR Emoji hangulatjelet, azt kitűzhetik a készülék Always On Display kijelzőjére, hogy bármikor látható legyen, amikor csak ránéznek a telefonjukra.

 

_______________

* A tizennyolc előre elkészített matrica elérhetősége hangulatjelenként változhat, és jelenleg nem foglalja magában a Disney karaktereket.

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Díjazták az építőipar „rocksztárját”

Markovich Béla, a Mapei Kft. ügyvezető igazgatója vehette át az idei "Év Építőipari Személyisége" díjat. A szakember 30 éve képzi és inspirálja a szakembereket és az építőanyag kereskedőket, emellett támogatja a megrendelőket építési álmaik valóra váltásában. Legyen szó TikTok videóról, egy medence burkolásáról készülő oktatóanyagról, vagy ezer szakember motiválásáról egy konferencián, Markovich Béla mindenhol ott vagy és minden lehetőséget megragad, közvetlenül hozzájárulva az építőipar kultúrájának fejlődéséhez.

2024. március 29. 15:16

Térítésmentesen tanulhatnak nyelvet a tanárok

A hétköznapi élet során egyre több olyan impulzussal találkozunk, ami idegen nyelvhez kötött. Így vannak ezzel a pedagógusok is, akiknek a kezében páratlan lehetőség van: azok a tanárok ugyanis, akik még nem beszélnek angolul vagy németül, vagy esetleg magasabb szintre emelnék a nyelvtudásukat, esetleg csak gyakorolnák a kiejtésüket, bővítenék a  szókincsüket, térítésmentes nyelvtanulási lehetőséget tudhatnak magukénak. A KRÉTA Idegennyelvi Felkészítő Modulja (IFM) ugyanis térítésmentes lehetőséget biztosít minderre a pedagógusoknak is, akik közül már több ezren használják a felületet.

2024. március 29. 13:30

Idén is a „Bajnokok" között a Schneider Electric

Zsinórban az ötödik évben kapott „Champion", vagyis „Bajnok" minősítést a Schneider Electric a Canalys kutatócég „Titans Channel Leadership Matrix" elemzésében. A vállalat az értékesítési csatornái folyamatos fejlesztése iránti elkötelezettségével, valamint a bevezetett programokkal és a partnereit támogató eszközökkel érdemelte ki az elismerést.

2024. március 29. 10:48

Fényes jövő vár idén az adatközponti szektorra

Saját átalakulási folyamaton megy keresztül az adatközpontok piaca, amely magába foglalja a legmodernebb technológiák használatát a műveletek és az erőforrások elosztásának optimalizálása, valamint a biztonsági protokollok javítása érdekében. 

2024. március 28. 19:05

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05