Ma van a programozók védőszentjének ünnepe

forrás: Prím Online, 2018. április 4. 15:40

Tudta, hogy a programozóknak és fejlesztőknek van védőszentje? Szent Izidornak hívják, és április 4-én ünnepeljük.

Az NNG tavaly először az emléknap apropójából egy vállalati rendezvényt is szervezett, melynek középpontjába a kollégák, valamint a munkáltatói márka került. A 2017-es videóból kiderül hogyan, a dolgozók maguk mesélik el, mit jelent számukra ez a nap, és milyen programokkal készült a vállalat számukra. 

 

A rendezvénnyel az NNG idén ismét fel szeretné hívni a figyelmet a programozó szakma szépségeire, ezzel is közelebb hozván az iparágat a nagyközönséghez. 

 

A tavalyi rendezvény egy vicces, szerethető, a célcsoportra nagymértékben rezonáló kampány formájában valósult meg, a vállalat így igyekezett kedveskedni kollégáinak, valamint megszólítani a potenciális munkavállalókat.  A visszajelzések alapján az elmúlt évek egyik legjobb NNG-s rendezvénye és tematikus napja lett az esemény, mely még belső kommunikációs díjat is kapott.

 

A tavalyi rendezvényhez hasonlóan a vállalat idén is vendégelőadóval kedveskedik a kollégáknak a további belsős programok mellett. Jason Turner, a C++ és a cross-platform könyvtárak szakértője és a ChaiScript társ-feltalálója érkezik, hogy bemutassa szakterülete legfrissebb innovációit és hasznos tudással vértezze fel a részvevőket. Az NNG-s dolgozók meghívhatják az előadásra az IT területén dolgozó barátaikat, ismerőseiket, hogy meghallgathassák ők is a neves külföldi előadót. A kollégák emellett arra is lehetőséget kapnak, hogy egy külön erre az alkalomra biztosított mennyiségből megvendégeljék nap közben nem az NNG-nél dolgozó programozó barátaikat egy nekik rendelt pizzával. 

 

Az NNG büszke kollégáira, akiknek mindennapi munkája teszi lehetővé, hogy globális sikereket érjen el. A rendezvénnyel elsősorban tehát nekik kedveskedik, de a vállalat reméli azt is, hogy idővel egyre több cég csatlakozik majd a tradícióhoz, így ünnepelve a hazai programozókat, fejlesztőket. 

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Hát persze hogy dráma!

A Super Bowl reklámjai kapcsán szinte minden évben születik egy cikk Amerikában élő és dolgozó barátunk, Horváth Laci tollából, az idén azonban a marketing mellett szó esik az izgalmakról és a bírókról is...

2023. február 15. 23:01

Digitalizáció a KKV-knál - ahogy a mesterséges intelligencia látja

Manapság mindenki mindenről a ChatGPT-t kérdezi meg, úgyhogy - gondoltam - mi is kipróbáljuk, megnéztük, hogy milyen hírt írna a mesterséges intelligencia arról, hogy hol tart a digitalizáció Magyarországon a kis- és középvállalkozásoknál. Íme:

2023. február 4. 21:32

Okoskarkötővel a finom eleganciáért

Ha egy eszköz neve elé odatesszük, hogy “okos”, rögtön mindenki azt hiszi, hogy egy apró kütyüről van szó, amibe rengeteg hasznos, vagy annak ítélt funkciót sűrítettek bele. 

2022. november 15. 09:24

A legnépszerűbb szoftverek kreatív munkához

Ha olyan szoftvert keresünk, amellyel a kreatív munkát végző szakemberek csodálatos dolgokat hozhatnak egyszerűen létre, bizony nem kell sokáig kutakodnunk. Számos nagyszerű szoftver közül válogathatunk a világháló széles palettáján!

2022. augusztus 11. 11:42

Propaganda elleni védőoltás: Utazás!

Amerikai tudósítónk, Horváth László, olyan szemmel látogatta meg az év egyik legnagyobb turisztikai rendezvényét, az IPW Orlando 2022-öt, hogy közben szemügyre vette, mely fejlesztések könnyítik meg az ideérkezők utazását, és elfilozófált annak kapcsán, hogy miért érdemes útra kelni, és akár egy konferencia-részvételt is összekötni az adott hely felfedezésével, az ország - Amerika - felfedezésével.

2022. augusztus 8. 23:11

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak a digitális marketingről szóló legjobb szakdolgozatok

2023. március 27. 12:43

Az Alzánál egyszerűbb lett az áruvisszaküldés és a reklamáció

2023. március 21. 09:59

Töretlennek tűnik a csaló e-mailek és SMS-ek terjedése – van megoldás

2023. március 14. 20:32

IT Akadémiát indított a BME VIK és a Qualysoft

2023. március 9. 14:08