Új kelet-európai régiós vezető a Kaspersky Lab kibertanácsadó cégnél

forrás: Prím Online, 2018. április 9. 08:21

A Kaspersky Lab jelenti, hogy Zoran Puskovic csatlakozott a cég csapatához Kelet-Európa ügyvezető igazgatójaként április 1-től. Zoran Puskovic számos vezető pozíciót töltött már be az informatikai iparágban, a kelet-európai régió szakértőjének számít – a fogyasztói- és üzemeltetői piactól kezdve a mikro-, kis- és középvállalkozásokon keresztül egészen a nagyvállalatokig.

Puskovic feladata a hosszú távú növekedés és nyereségesség biztosítása a tartományban, valamint a stratégia fejlesztések kiterjesztése. Üzleti tapasztalatával segíti a cég jövőképének terjesztését, a kiberbiztonsági tudatosság növelését, célja a Kaspersky Lab díjnyertes lakossági- és üzleti termékeinek, valamint a cég kibercsapda-hírszerző szolgáltatásainak vezető szerepének megerősítése. Ezt megelőzően a ServiceNow CEE „Emerging Markets” részlegének vezetőjeként dolgozott, összesen több mint 30 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik a technológiai szektorban. A ServiceNow CEE előtt Puskovic számos nagyvállalatnál töltött be vezető pozíciót, többek között a Virtual Instruments, a VMware Global és a SAP Central Europe szervezeteknél, valamint olyan cégeknél, mint az IBM és a Hewlett-Packard. 

 

„Alig várom, hogy részt vegyek a Kaspersky Lab márkájának megerősítésében a régióban, valamint ugyanilyen fontosnak tartom az új technológiai innovációk bemutatását a kelet-európai ügyfelek számára, és ezáltal a Kaspersky Labet új szintre emelhessük.” – mondta Zoran Puskovic. 

 

A Kaspersky Lab innovációi olyan újgenerációs észlelő technológiákat eredményeztek, mint például a Security Intelligence Services, valamint a teljesen integrált Kaspersky Endpoint Security platform és a Kaspersky Threat Management and Defense – egy fejlett kiberbiztonsági platform, amely biztosítja a vállalatok védelmét a komplex kibercsapdák ellen. 

 

„Hatalmas elvárásaink vannak a kelet-európai növekedést illetően a következő hónapokban. Tekintettel Zoran Puskovic tapasztalatára a menedzsment, értékesítés, fejlesztés területén karöltve a technológia, innovációk és új lehetőségek iránti olthatatlan érdeklődésével biztosak vagyunk abban, hogy sikerrel vezeti és irányítja a kelet-európai csapatot ebben a fontos időszakban” – nyilatkozta Ilijana Vavan, a Kaspersky Lab európai ügyvezető igazgatója. 

 

Puskovic közvetlenül Ilijana Vavannak tesz jelentést.

Kulcsszavak: +céginfo Kaspersky Lab

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2023. szeptember 20. 15:17

Diákokat, női vezetőket és roma fiatalokat is támogatnak a Morgan Stanley munkatársai

2023. szeptember 18. 13:16

Hat érmet hoztak haza a magyar diákok a Nemzetközi Informatikai Diákolimpiáról

2023. szeptember 4. 15:38

Harminc évre előre tekintenek a 30. MENTA konferencia előadói

2023. augusztus 31. 12:59