Növekedési fázisú startupokat céloz az EIT Digital hétszázötvenezer euró összdíjazású versenye

forrás: Prím Online, 2018. április 23. 08:35

A növekedési fázisú startupok, azaz scaleupok között keresi a legújabb európai tech sikersztorikat az EIT Digital, a digitális innováció és oktatás vezető európai szervezete, amely deep tech megoldásokat nyújtó cégek jelentkezését várja az idén ötödik alkalommal meghirdetett startup versenyén. A megmérettetésen korábban 60 magyar cég indult.

Mit lehet nyerni?

Az októberi döntőben öt kategóriában 25 scaleup jelölt verseng majd, hogy bekerüljön az EIT Digital Akcelerátor növekedési programjába. Kategóriánként az első két helyezett 12 hónapig élvezheti az 50 ezer euró értékű üzletfejlesztési támogatást, a győztesek pedig további 50 ezer euró pénzdíjat kapnak.

  

Ki pályázhat?

A versenyre az elmúlt 10 évben alapított, növekedési fázisú vállalkozások (scaleupok) jelentkezését várják, amelyeknek bejegyzett székhelye az Európai Unió valamely tagállamában található, valamint 2016-os összbevételük meghaladta a 300 ezer eurót, vagy legalább 2 millió euró tőkebefektetést tudnak felmutatni.

 

Kategóriák: digitális ipar, digitális városok, digitális jóllét, digitális infrastruktúra és digitális pénzügyek

 

 

Hogyan lehet pályázni? 

Jelentkezés: www.challenge.eitdigital.eu

 

Mi a határidő?

A pályázatokat 2018. június 14-ig várják. 

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Ahol jelen és jövő találkozik

Októberben második alkalommal szervezi meg a hazai járműipar egyik kiemelkedő eseményét, a TECHTOGETHER+-t az autopro.hu csapata, ahol jelen és jövő találkozik. A rendezvény keretében megtartott járműipari konferencián hazánk meghatározó iparvállalatainak top menedzserei adnak elő, az innovatív ipari trendekre fókuszáló szakmai találkozón pedig az itthon tevékenykedő kulcsszereplőkkel találkozhatnak az érdeklődők. A rendezvény harmadik pillérjeként hazánk legtehetségesebb egyetemistái mérik össze tudásukat a mérnökhallgatói verseny keretében. 

2023. szeptember 29. 17:20

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Negyvenéves magyar mikroszámítógépre fejlesztenek új játékokat

2023. szeptember 29. 18:51

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2023. szeptember 20. 15:17

Diákokat, női vezetőket és roma fiatalokat is támogatnak a Morgan Stanley munkatársai

2023. szeptember 18. 13:16

Hat érmet hoztak haza a magyar diákok a Nemzetközi Informatikai Diákolimpiáról

2023. szeptember 4. 15:38