Korlátlan filmélmény a Telekom Moziklubban kevesebb mint havi ezer forintért

forrás: Prím Online, 2018. április 29. 13:55

A MoziKlub kínálatát népszerű filmek, mesék és világhírű sorozatok adják, úgy mint a hazánkban elsőként a Telekomnál elérhető FOX+ sorozatok, mint például a The Walking Dead első 7 évada, a 24, az X-Akták, a Dr. Csont, az Álmosvölgy legendája, és megannyi más sikersorozat különböző szériái. 

Mindemellett a gyermekek is megtalálhatják kedvenceiket, hiszen a Telekom előfizetéses videótéka szolgáltatása olyan közkedvelt külföldi és magyar sorozatokat tartalmaz mint a Disney klasszikus Toy Story vagy a Lecsó, Spongya Bob, Dóra, a felfedező, Bogyó és Babóca, Egy kupac kufli vagy Jonalu.

 

Így havonta kevesebbért mint egy mozijegy ára a Telekom olyan választékot kínál a család minden tagjának, hogy azok sem fogynak ki a filmekből, akik megállás nélkül moziznának.

 

Nem csak azért érdemes IPTV Szuper Családi HD csomag előfizetőnek lenni, mert az első hónapban ingyenesen, utána pedig kedvezményes áron jutnak hozzá a MoziKlub szolgáltatáshoz, hanem mert amúgy is sok filmcsatorna közül választhatnak az ügyfelek: 26 HD és 106  digitális tévécsatorna adja a kínálatot kedvező áron. Telefon- és internetszolgáltatás mellé rendelve a csomag díjából jelentős kedvezményt ad a Telekom.

 

Akinek pedig a Moziklub és a bőséges csatornakínálat mellett még több filmre van igénye, az további sikerfilmeket kölcsönözhet a Videotékából, az IPTV-n, vagy akár online a TV GO-n. A Telekom-előfizetők akkor is nézhetik a kedvenc adásaikat, ha nincsenek otthon, a maximális sebességű 4G/LTE hálózatnak és a TV GO szolgáltatásnak köszönhetően útközben, tableten vagy okostelefonon is követhetők a tévéműsorok. És április 1-től már nem csak Magyarországon, hanem az Európai Unión belül is elérhető a TV GO és ezáltal a MoziKlub szolgáltatásunk is.

__________________________

 

*Az ajánlat 2018. április 20-tól visszavonásig, de legkésőbb 2018. május 31-ig érvényes, a 2017. október 20. után értékesíthető IPTV Szuper Családi HD csomag mellett. 

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Elindult Szingapúrban a mérföldkőnek számító, villamos hajtású buszok fejlesztési projektje

A szingapúri Nanyangi Műszaki Egyetemen (NTU) bemutatták a világ első, 12 méter hosszú, teljesen elektromos meghajtású, 40-üléses, önvezető buszát. A projekt sikeréhez jelentősen hozzájárult az ABB nehézjárművek töltéséhez kifejlesztett két HVC töltője is.  

2019. március 25. 13:33

Figyelemfelhívó Huawei kampány

A Magyarországon élő közel 80 ezer látássérültre hívja fel a figyelmet a Huawei legújabb videóiban. A vállalat neves színészek közreműködésével, hét különböző szituációban mutatja meg a látható és hallható érzelmek közötti különbséget. Az Orlai Produkciós Iroda művészei a Huawei mesterségesintelligencia-alapú okostelefon-alkalmazásának segítségével rövid videókban szemléltetik a hét alapérzelmet, azokra irányítva a figyelmet ezzel, akik számára a mindennapokban nehézséget okoz a látható érzelmek felismerése. A rövid felvételeken Kovács Patrícia, Szabó Kimmel Tamás és Schruff Milán rendhagyó színészi játékukkal világítanak rá, miként változtatja meg az érzékelést, ha az emberi arcon megjelenő érzelmek láthatatlanok. 

2019. március 25. 12:09

Megújult Háttér Móddal érkeznek a Samsung 2019-es QLED TV-i

A Samsung 2019-es QLED TV-iben elérhető új Héttér Mód lehetővé teszi, hogy a felhasználók világhírű művészi alkotásokat jelenítsenek meg a kijelzőn a televízió kikapcsolt állapotában. A Háttér Mód hírekhez, időjárási adatokhoz vagy akár családi képekhez, zenékhez is közvetlen hozzáférést biztosít akkor is, amikor a felhasználók éppen nem aktívan nézik a televíziót. A 2019-es QLED TV-k kijelzőjén olyan neves művészek alkotásai is megjeleníthetők Háttér Módban, mint Tali Lennox vagy a Scholten & Baijings dizájnerei. 

2019. március 25. 11:17

Az IT és a digitális stratégia nem ugyanaz, még ha ezt is gondolják sokan

Sokszor elhangzott már, hogy a digitális átalakulás most már tényleg itt van és elengedhetetlen ahhoz, hogy versenyképes maradjon egy vállalat. A The Economist Intelligence Unit a DXC Technology támogatásával felmérést készített világszerte több mint 600 nagyvállalati vezető közreműködésével - a felmérés készítői arra voltak kíváncsiak, hogy ezek a cégvezetők mit tartanak a digitális átalakulás, a kulcstechnológiák és a szervezeti változások legfontosabb mozgatórugóinak, illetve milyen üzleti tervekkel készítik elő a vállalatok digitalizációját. A válaszadók háromnegyede mondta, hogy a digitális stratégia kiemelt helyen szerepel a tervei között. Egyes szektorokban, mint a pénzügy és a technológia még ennél is magasabb ez az arány.

2019. március 25. 10:21

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

MagyarBrands díjas a Cellum

2019. március 21. 11:06

Hogyan netezzünk biztonságosan?!

2019. március 7. 12:31

Perre megy a Huawei

2019. március 7. 11:06

A Cellum biztonságos wallet platformja támogatja az új indonéz e-money rendszer, a LinkAja kialakítását

2019. március 1. 10:54
cloudappsportal.com