Korlátlan filmélmény a Telekom Moziklubban kevesebb mint havi ezer forintért

forrás: Prím Online, 2018. április 29. 13:55

A MoziKlub kínálatát népszerű filmek, mesék és világhírű sorozatok adják, úgy mint a hazánkban elsőként a Telekomnál elérhető FOX+ sorozatok, mint például a The Walking Dead első 7 évada, a 24, az X-Akták, a Dr. Csont, az Álmosvölgy legendája, és megannyi más sikersorozat különböző szériái. 

Mindemellett a gyermekek is megtalálhatják kedvenceiket, hiszen a Telekom előfizetéses videótéka szolgáltatása olyan közkedvelt külföldi és magyar sorozatokat tartalmaz mint a Disney klasszikus Toy Story vagy a Lecsó, Spongya Bob, Dóra, a felfedező, Bogyó és Babóca, Egy kupac kufli vagy Jonalu.

 

Így havonta kevesebbért mint egy mozijegy ára a Telekom olyan választékot kínál a család minden tagjának, hogy azok sem fogynak ki a filmekből, akik megállás nélkül moziznának.

 

Nem csak azért érdemes IPTV Szuper Családi HD csomag előfizetőnek lenni, mert az első hónapban ingyenesen, utána pedig kedvezményes áron jutnak hozzá a MoziKlub szolgáltatáshoz, hanem mert amúgy is sok filmcsatorna közül választhatnak az ügyfelek: 26 HD és 106  digitális tévécsatorna adja a kínálatot kedvező áron. Telefon- és internetszolgáltatás mellé rendelve a csomag díjából jelentős kedvezményt ad a Telekom.

 

Akinek pedig a Moziklub és a bőséges csatornakínálat mellett még több filmre van igénye, az további sikerfilmeket kölcsönözhet a Videotékából, az IPTV-n, vagy akár online a TV GO-n. A Telekom-előfizetők akkor is nézhetik a kedvenc adásaikat, ha nincsenek otthon, a maximális sebességű 4G/LTE hálózatnak és a TV GO szolgáltatásnak köszönhetően útközben, tableten vagy okostelefonon is követhetők a tévéműsorok. És április 1-től már nem csak Magyarországon, hanem az Európai Unión belül is elérhető a TV GO és ezáltal a MoziKlub szolgáltatásunk is.

__________________________

 

*Az ajánlat 2018. április 20-tól visszavonásig, de legkésőbb 2018. május 31-ig érvényes, a 2017. október 20. után értékesíthető IPTV Szuper Családi HD csomag mellett. 

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Hatósági együttműködéssel szűrtek ki interneten kapható, csodát ígérő termékeket

A kormány célja, hogy a családok biztonságosan tudjanak vásárolni az interneten is, ezért a fogyasztóvédelem középpontjában a netes kereskedelem ellenőrzése áll.  Az elmúlt időszakban több mint 1200 e-kereskedelmi vállalkozást vizsgáltak, köztük az úgynevezett csodát ígérő termékeket forgalmazókat is. A megtévesztő weboldalak, a hamis ígéretekkel kínált termékek kiszűrése érdekében az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) több hatóság összefogását kezdeményezte. A hatóságok együttműködésének eredményeként számos terméket vont ki a forgalomból a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal.

2018. június 22. 09:52

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

A Media Markt és Lumenet az Év Internetes Kereskedői 2018-ban

2018. június 6. 15:17

Forbes: 1,1 milliárd dollárral nőtt a Huawei márkaértéke egy év alatt

2018. május 29. 09:52

100 millió dolláros tőkeinjekciót kapott a HMD Global

2018. május 22. 15:16

A Magyar Telekom 2018. első negyedéves eredményei

2018. május 9. 17:23
cloudappsportal.com