Korlátlan filmélmény a Telekom Moziklubban kevesebb mint havi ezer forintért

forrás: Prím Online, 2018. április 29. 13:55

A MoziKlub kínálatát népszerű filmek, mesék és világhírű sorozatok adják, úgy mint a hazánkban elsőként a Telekomnál elérhető FOX+ sorozatok, mint például a The Walking Dead első 7 évada, a 24, az X-Akták, a Dr. Csont, az Álmosvölgy legendája, és megannyi más sikersorozat különböző szériái. 

Mindemellett a gyermekek is megtalálhatják kedvenceiket, hiszen a Telekom előfizetéses videótéka szolgáltatása olyan közkedvelt külföldi és magyar sorozatokat tartalmaz mint a Disney klasszikus Toy Story vagy a Lecsó, Spongya Bob, Dóra, a felfedező, Bogyó és Babóca, Egy kupac kufli vagy Jonalu.

 

Így havonta kevesebbért mint egy mozijegy ára a Telekom olyan választékot kínál a család minden tagjának, hogy azok sem fogynak ki a filmekből, akik megállás nélkül moziznának.

 

Nem csak azért érdemes IPTV Szuper Családi HD csomag előfizetőnek lenni, mert az első hónapban ingyenesen, utána pedig kedvezményes áron jutnak hozzá a MoziKlub szolgáltatáshoz, hanem mert amúgy is sok filmcsatorna közül választhatnak az ügyfelek: 26 HD és 106  digitális tévécsatorna adja a kínálatot kedvező áron. Telefon- és internetszolgáltatás mellé rendelve a csomag díjából jelentős kedvezményt ad a Telekom.

 

Akinek pedig a Moziklub és a bőséges csatornakínálat mellett még több filmre van igénye, az további sikerfilmeket kölcsönözhet a Videotékából, az IPTV-n, vagy akár online a TV GO-n. A Telekom-előfizetők akkor is nézhetik a kedvenc adásaikat, ha nincsenek otthon, a maximális sebességű 4G/LTE hálózatnak és a TV GO szolgáltatásnak köszönhetően útközben, tableten vagy okostelefonon is követhetők a tévéműsorok. És április 1-től már nem csak Magyarországon, hanem az Európai Unión belül is elérhető a TV GO és ezáltal a MoziKlub szolgáltatásunk is.

__________________________

 

*Az ajánlat 2018. április 20-tól visszavonásig, de legkésőbb 2018. május 31-ig érvényes, a 2017. október 20. után értékesíthető IPTV Szuper Családi HD csomag mellett. 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Videót vetít, kezet fog, ölel, táncol a robot

2018. szeptember 21. 14:07

Mely területeken jelenti a fejlődés motorját a nyílt forráskód

2018. szeptember 19. 14:18

A drón vagy a Tesla gyorsul jobban?

2018. szeptember 18. 14:04

Nemzetközi online vásárlási trendek

2018. szeptember 12. 11:54
cloudappsportal.com