Eaton Galileo 10.2 – HTML-ismeretek nélkül is használható webes vizualizációs alkalmazás

forrás: Prím Online, 2018. május 4. 12:35

Az energiagazdálkodási vállalat bemutatja Galileo nevű vizualizációs szoftverének legújabb verzióját, a  Galileo 10.2-t. 

Az Eaton szoftverének segítségével lerövidíthető a projektek tervezési és üzembehelyezési ideje. A program  az XV100, XV300 és XP500 érintőképernyők felhasználói számára nyújt támogatást a gépek és rendszerek programozásában, működtetésében, felügyeletében és vezérlésében. A legújabb verzió számos, közvetlenül a gépipar igényeire szabott, új funkcióval rendelkezik. Az előző verziók felhasználói mostantól ingyenesen frissíthetik eszközeiket és projektjeiket, mivel a verziók felfelé teljeskörűen kompatibilisek. 

 

Az új verzió legnagyobb előnye a webes funkció teljes integrációja. Ennek köszönhetően nem csupán a helyi monitoron lehet a gépeket megjeleníteni és felügyelni, hanem mobil eszközökről és személyi számítógépről is. A Galileo teljes HTML5 funkcionalitást biztosít, és kompatibilis minden ismertebb böngészővel, mint például a Safari, a Chrome és a Firefox. A gépgyártók számára ez a frissítés azt jelenti, hogy részletes vizualizációkat hozhatnak létre egyetlen kattintással, közvetlenül az interneten, anélkül, hogy rendelkeznének HTML5-ismeretekkel. A rendszer biztonságát SSL titkosítás biztosítja a webes használat alatt.

 

 

A többfelhasználós funkció lehetővé teszi, hogy egyszerre öt felhasználó férhessen hozzá egy végfelhasználói felülethez. Az IsWeb rendszercímke megmutatja, hogy van-e folyamatban webes hozzáférés. Ezt a Galileo naplózza is. Mivel a webes és a standard vizualizáció bármilyen módon kombinálható, mind gép-, mind felhasználó-specifikus profilokat létre lehet hozni. A gépgyártó saját profilt hozhat létre a karbantartó személyzetnek, amely tartalmazza a karbantartás és felügyelet fontos elemeit,  a felhasználói profil mindennapi folyamatait szem előtt tartva. 

 

A frissítés másik fontos célja, hogy a projektek létrehozása során jelentősen növelje a produktivitást, és tovább bővítse a Galileo 10 felhasználóbarát működési koncepcióját. Mindezt az automatikus objektumfelismerés, az intelligens drag-and-drop, a továbbfejlesztett konténerfunkciók és a stílusok, de különösen az új tag-table eszköz használatával valósították meg. A tag-table a releváns objektumokat és változókat és azok tulajdonságait jeleníti meg egy jól áttekinthető táblázatban. Ez lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy azonnal felismerjék az eltéréseket, és tetszőleges számú elemet frissíthessenek és cserélhessenek közvetlenül a tag-table eszközön keresztül, anélkül, hogy egyenként le kellene kérniük és módosítaniuk kellene az egyes adatkészleteket. Az eredmény:  Nagyobb hatékonyság és jobb minőség.

 

A projektmérnökök munkáját több modern, vonzó megjelenítési lehetőség segíti. Ezek közé tartozik egy kiváló minőségű videolejátszó, webkamera csatlakoztatási lehetőség, valamint a skálázható vektoros grafika (SVG-fájlok) és animált GIF-fájlok támogatása. 

 

"A Galileo 10.2 új webes funkcionalitásának, megnövelt hatékonyságának és pluszfunkcióinak köszönhetően új szintre emeli az interaktív vizualizációt” - mondja Holger Heck, az Eaton termékmenedzsment vezetője. 

 

A Galileo 10.2 új funkciói mostantól minden olyan gép- és berendezésgyártó számára elérhetők, akik a modern XV300 és XP500 érintőképernyőket használják.

Kulcsszavak: Eaton Galileo szoftver

Szoftver ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Új ügyfélfelület és funkciók az OTRS 7-ben

A merev struktúrák már a múlté. Ma az OTRS Group, a folyamat- és kommunikációmenedzsment megoldások vezető szolgáltatója, a piacon elérhetővé teszi az OTRS 7-et. 

2018. november 21. 17:59

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Windows 10 Professional olcsón és ingyenes kézbesítéssel

2018. november 8. 16:27

eTrends Monitor: a készpénzmentes fizetés már népszerűbb a netezők körében

2018. október 8. 10:12

Videót vetít, kezet fog, ölel, táncol a robot

2018. szeptember 21. 14:07

Mely területeken jelenti a fejlődés motorját a nyílt forráskód

2018. szeptember 19. 14:18
cloudappsportal.com