A Honor 9 Lite arcfelismerő funkciója szoftverfrissítéssel már elérhető

forrás: Prím Online, 2018. május 4. 15:26

Arcfelismerő funkciót kapott a Honor 9 Lite az új szoftverfrissítéssel. Az élvonalbeli, mesterséges intelligencia algoritmusokon alapuló funkciót rendkívül egyszerű használni: a felhasználó csupán az arca elé helyezi a készüléket, és már fel is oldható a képernyőzár.

Honor Arcfelismerő 

Az új funkcióval a Honor okostelefon bárhol és bármikor feloldható, nem kellenek hozzá tökéletesen tiszta vagy száraz ujjak. Az egyetlen feltétel, hogy a felhasználó szemeinek nyitva kell lenniük (erre a visszaélések elkerülése érdekében van szükség, nehogy valaki egy fényképet használjon a telefon feloldására, vagy az alvó tulajdonos arcát próbálja erre használni). Mostantól a felhasználó elrejtheti az értesítéseket, amíg a telefon képernyője zárolva van, hogy csak akkor jelenjenek meg, amikor az arcfelismerés megtörtént. A Honor Arcfelismerő több mint 1000 adatpontot regisztrál a felhasználó arcán, így nyújt védelmet a csalók ellen. 

 

“Eddig az arcfelismerő funkció a drága okostelefonok kiváltsága volt. Mostantól a Honor kamerás arcfelismerője mindenki számára elérhető. A Honor márkát azért hoztuk létre, hogy a fiatal generáció igényeit kielégítsük. Egyik legfőbb célunk, hogy elérhető áron prémium élményt nyújtsunk a felhasználóinknak, és ennek érdekében folyamatosan további fejlesztéseken is dolgozunk.” – mondta Kim Jin, a Honor CEE&Nordic régióért felelős vezetője.

 

Kulcsszavak: Honor 9 Lite okostelefon

Mobiltelefon-készülék ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A stílus és a praktikum jegyében született a Samsung Galaxy J6

A Samsung Galaxy család legújabb tagjaként a J6 okostelefonok egyszerre folytatják a gyártó által megteremtett dizájn hagyományokat, ugyanakkor azt továbbgondolva olyan új megoldásokkal hozzák el a J széria legstílusosabb és legpraktikusabb darabját, mint a hátoldali ujjlenyomat-olvasó.

2018. május 24. 15:03

Arcfelismerő funkció, FullView kijelző és erős akkumulátor már a belépő kategóriában is

Idén júniustól lesz kapható a hazai szolgáltatók és kiskereskedelmi partnerek kínálatában a Huawei legújabb Y okostelefon sorozata. Az új Y5 2018, Y6 2018 és Y7 Prime 2018 készülékek olyan funkciókat is kaptak, amelyekkel eddig csak a középkategóriás „nagytestvérek” rendelkeztek, mint például az arcfelismerés vagy az akkumulátor-optimálizálás. Az új Y sorozat telefonjai a belépő kategóriában elsőként nyújtanak kiváló képi- és hangélményt Fullview kijelzőjüknek és fejlett audió rendszerüknek köszönhetően.

2018. május 24. 14:24

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

100 millió dolláros tőkeinjekciót kapott a HMD Global

2018. május 22. 15:16

A Magyar Telekom 2018. első negyedéves eredményei

2018. május 9. 17:23


A SmugMug felvásárolja a Flickr-t

2018. április 21. 16:26

Elsőként Magyarországon - korlátlan nemzetközi hívások EU-s számokra a Vodafone-nál

2018. április 11. 15:03
cloudappsportal.com