Az AOC bemutatja új hordozható USB-C monitorát

forrás: Prím Online, 2018. május 17. 09:51

A képernyő specialista AOC vállalat bemutatja USB-C csatlakozóval rendelkező, új hordozható monitorát. Mobil munkával vagy életstílussal rendelkezik, de a laptop képernyőjénél jobb monitorra van szüksége? A megoldás az I1601FWUX modell, amely 15,6 hüvelykes (39,6 cm) FHD felbontású (1920 x 1080 pixel) IPS képernyővel rendelkezik. 

A monitorhoz tartozó intelligens burkolat mind függőleges, mind vízszintes helyzetben paneltartóként szolgál, és a beépített automatikus forgatási funkcióval a kép a megfelelő helyzetbe forgatható. Stílusos dizájnjával, csupán 8,5 mm-es vastagságával és 800 g-os súlyával a monitor bármilyen táskába kényelmesen belefér. Elegáns, stílusos, hordozható megoldás amely egyszerűen bővíti ki képernyőjének méretét: Az I1601FWUX modell Európában 2018 májusától lesz kapható. 

 

Az USB-C csatlakozással felturbózott I1601FWUX vízszintes vagy függőleges üzemmódban, a beépített intelligens burkolattal 


Nagyobb látómező – bárhová is vigyen az útja 

Nem elégedett laptopja képernyőjének méretével és növelni kívánja a megjelenítési területet? Bemutatót kell tartania potenciális ügyfeleinek és nem kívánja, hogy a válla felett kelljen nézniük a képernyőt? Vagy be kívánja fejezni táblázatkezelési munkáját miközben vonaton vagy repülőgépen utazik? A lehetőségek végtelenek; az AOC a legújabb USB-C technológiával látta el legelegánsabb, ultravékony hordozható képernyőjét: az I1601FWUX modellt.

 

Az I1601FWUX mind a jelcsatlakozáshoz, mind az áramellátáshoz C-típusú USB csatlakozót alkalmaz. A régebbi USB tápellátással bíró monitorok helyett az USB-C port egy kábelben integrálja a kiváló minőségű DisplayPort jelet és a tápcsatlakozást, csökkentve ezzel a rendezetlenül futó kábelek hatását és valódi mobil képernyő élményt nyújtva. 15,6 hüvelykes képernyőmérete megfelel a legtöbb multimédia laptop esetében alkalmazott kijelzőméretnek és a tartó magasságának köszönhetően beállítható a laptoppal egy szintbe.

 

Lélegzetelállító megjelenés

Kompakt méretének köszönhetően az I1601FWUX a legtöbb laptoptáskába befér. A csupán 8,5 mm-es ultravékony monitor mindössze 800 gramm súlyú. Kivéve és felállítva az I1601FWUX prémium öntött fém fekete borításával nyűgözi le szemlélőit, az IPS képernyő 160/160° látószöge pedig egyszerre több néző számára is élénk, egyöntetű képminőséget biztosít. A képernyő el van látva az AOC Low Blue Light funkciójával, amely csökkenti a potenciálisan káros kék fény arányát és ezáltal a felhasználó szemének fáradását, továbbá 220 cd/m² fényerejének köszönhetően éjjel és nappal egyaránt kényelmesen használható. 

 

Praktikus és kényelmes

Az I1601FWUX pixel válaszideje 5 ms GtG, ennek következtében a gyors mozgású akciójelenetek vagy a gyors tempójú játékok is zökkenőmentesen és elmosódások nélkül jelennek meg. A termék intelligens burkolata használton kívül és szállításkor védi a képernyőt. A képernyő használatakor pedig átalakul képernyőtartóvá, amely mind vízszintes, mind függőleges elrendezéshez alkalmas. Az AOC i-Menu szoftverben bekapcsolható Auto-Pivot funkció, amely forgatáskor a képernyő képét automatikusan beállítja az adott elrendezéshez, szintén megkönnyíti a képernyő orientációjának módosítását.

Az AOC I1601FWUX modell várhatóan 2018 májusában lesz elérhető, ajánlott fogyasztói ára: 71 899 forint. 

 

A termékkel kapcsolatban a következő videóban talál további információkat: 

Kulcsszavak: USB-C I1601FWUX monitor AOC

Hardver ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az új Dell tárolók az automatizálás, a biztonság és a többfelhős rugalmasság új szintjét teremtik meg

A Dell Technologies a teljes tárolási portfólióhoz továbbfejlesztett szoftvereket kínál, amelyek növelik az automatizációt, javítják a kibertámadásokkal szembeni ellenállóságot és támogatják a publikus felhőszolgáltatásokat.

2022. május 16. 20:49

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Témanapot tart a Neumann Társaság az úttörő magyar számítógépépítőről

2022. május 16. 11:18

Példátlan szövetségre lépett két globális vállalat

2022. május 10. 15:35

A legnagyobb forgalmú online kereskedők rangsora

2022. május 5. 11:20

Nívó-díjat kapott a Magyar Telekom

2022. április 29. 20:24