Pár hét alatt több mint 1 millió Honor 10-et adtak el világszerte

forrás: Prím Online, 2018. május 28. 12:07

A Honor, a fiatal és innovatív okostelefon e-brand bejelentette, hogy vadonatúj zászlóshajó telefonjából alig egy hónappal a kínai és egy héttel a londoni bemutató után már több mint 1 millió készüléket értékesített. 

A rekordmennyiségű eladás azokban az országokban valósult meg, ahol a Honor 10 a május 15-i, londoni bemutató után azonnal elérhető volt. Az Egyesült Királyságban az Amazon legnépszerűbb kártyafüggetlen telefonja lett a Honor 10. Oroszországban több száz rajongó állt sorban a zuhogó esőben a Honor márkabolt előtt, hogy elsőként juthasson hozzá a Honor csúcsmodelljéhez. 

 

 

Honor rajongók sorban állnak Oroszországban

 

A Honor 10 első heti globális értékesítése megduplázta a Honor 9 által korábban felállított rekordot. Az Egyesült Királyságban, Franciaországban, Németországban, Olaszországban és Spanyolországban a Hihonor oldalán az összes raktáron lévő készülék elfogyott.

 

A következő napokban és hetekben a Honor 10 még több országban és régióban lesz elérhető, többek között Közép- és Kelet-Európában, így Magyarországon is. 

 

A Honor 10 fő jellemzői

AI 2.0 Camera

  • 4MP + 16MP hátsó kamera, függetlenül beépített NPU processzor, ezt a funkciót a piacon elsőként a Semantic Image Segmentation technológia támogatja 
  • 24MP első kamera, amelyet ugyancsak 2.0-ás AI technológiával láttak el

 

Avantgarde dizájn

  • A Honor 10 üveg hátlapja 15 réteg 3D-s üvegből készült, amitől színesen csillog minden szögből nézve, természetes fényben és árnyékban is. 
  • A művészettörténetből és a digitális világból nyerve inspirációt a Honor 10 a vásárlók számára a színek lenyűgöző kombinációját nyújtja. Ezt a két ikonikus és úttörő színt, a Phantom Blue-t és a Phantom Green-t  a Paris Aesthetics Center-ben alkották meg, ahol a Honor mérnökeinek és dizájnereinek a kreativitása és lelkesedése szabad utat kaphatott. 

 

Többi jellemző

  • Ultrahangos ujjlenyomat-olvasó az üveg alatt
  • 14,8 centis FullView FHD+ 19:9 képarányú kijelző 
  • 4GB RAM és 64GB/128GB tárhely
  • A 3,400 mAh akkumulátora Honor Super Charge 5V/4.5A technológiával is fel van szerelve
  • EMUI 8.1 
Kulcsszavak: okostelefon Honor 10 Honor

Mobiltelefon-készülék ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Vadonatúj, trendi színekben érkezik a megújult Nokia 2660 Flip

Húzd jobbra a valóságot a vadonatúj, Pop Pink és Lush Green színekben is elérhető Nokia 2660 Flippel. A már jól ismert, élénk színekben újragondolt készüléket a Z és Y generáció hirtelen megugró érdeklődése hívta életre, akik a saját mentális egészségük érdekében egyre többen választják a Flipet, hogy korlátozzák az okostelefonjuk képernyője előtt töltött idejüket.*

2023. június 2. 09:54

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Hogyan lopják el adatainkat a hackerek és mire figyeljünk jelszókezelő vásárlásakor?

2023. május 31. 15:40

Itt a legnagyobb webáruházak rangsora

2023. május 23. 20:10

Új fizetési kapu magyar e-kereskedőknek

2023. május 18. 12:49

Nem törődünk eléggé online adataink védelmével

2023. május 8. 15:39