A Viber új funkciókat vezetett be focirajongóknak

forrás: Prím Online, 2018. június 15. 10:08

A világ egyik vezető kommunikációs alkalmazása, a Viber bemutatta legújabb funkcióját, amely ezúttal a futballrajongók számára kínál különleges élményeket. 

A Viber csoportos ranglistáiban mindenki próbára teheti focitudását és megtippelheti a mérkőzések végeredményeit, amelyeket végül összevethet a többi rajongó jóslataival. Az új bővítmény mindamellett, hogy növeli a versenyszellemet, remek kikapcsolódást nyújt a felhasználóknak a június 14-én indult oroszországi világbajnokság alatt.

 

Régóta bevett szokás, hogy a világ legfontosabb sporteseményei alatt a rajongók megpróbálják megtippelni a mérkőzések végeredményeit és az elért eredményekről ranglistát készítsenek. A rajongók később eldicsekedhetnek egymásnak sikeres tippjeikről. Valaki számítógép segítségével, sokan az iroda tábláján, és a régi motorosok pedig kedvenc noteszükben vezetik az eredményeket.

 

Az idei évben azonban egy új játékos lépett a kezdőkörbe.

 

A Viber új in-Chat Ranglista funkciójával könnyedén megtippelhetők és nyomon követhetők a mérkőzések izgalmai, ezáltal a felhasználók is összemérhetik focitudásukat az üzenetküldő alkalmazás automatikusan frissülő ranglistáján. Akik Viberen keresztül tippelnek automatikusan rákerülnek az egyéni ranglistára.

 

A felhasználók a Viberen valós időben követhetik a világbajnokság eseményeit és aktuális helyezésüket a ranglistán, valamint csatlakozhatnak a világbajnokság rajongói Community-hez. Míg a világ legjobb focistái a pályán, addig a futball rajongói Viberen versenyezhetnek egymással, hogy elnyerjék a legjobbnak járó elismerést.

 

 

„A focirajongóknak ez az időszak felér egy adrenalin bombával, ilyenkor minden a Világbajnokság körül forog. Mivel mi is azok vagyunk, így kötelességünknek érezzük, hogy összehozzuk a szurkolókat a Viber felületére, hogy kibeszélhessék a futballvilág legnagyobb világeseményét. A régi irodai tábla már a múlté, mostantól az in-chat ranglistán követhetjük nyomon aktuális pontjainkat, így a felhasználók interaktív felületen, valós időben versenyezhetnek egymással csoportos beszélgetéseikben. Ilyen és ehhez hasonló funkciók bevezetésével testesítjük meg azt a fajta kreatív gondolkodást, amellyel még jobb felhasználói élményeket nyújthatunk” - mondta Djamel Agaoua, a Viber vezérigazgatója.

 

És ez még nem minden! A Viber felkínálja a lehetőséget, hogy részt vegyél a világranglistán és ezzel meglegyen az esélyed, hogy megnyerd a fantasztikus ajándékok egyikét:

  • A pontos tippekért a felhasználóknak esélyük van megnyerni a több ezer matricacsomag egyikét és Viber Out creditet.
  • Aki a világbajnokság végére a legtöbb pontot szerzi elnyeri a “A Világ Legnagyobb Focirajongója” címet és valóra válik számára minden futballrajongó álma: egy VIP utazás két személyre a híres El Clásico-ra a következő szezonban, amelyet a Camp Nou első sorából nézhetnek meg.

 

 

A Viber 16 különböző nyelven teszi elérhetővé exkluzív ingyenes foci matricacsomagját (magyar, angol, német stb.) hogy még több lehetőséget biztosítson a futballrajongóknak arra, hogy kifejezzék önmagukat az izgalmas sportesemény alatt.

 

Továbbá a világ két egyik legnagyobb médiavállalata, a 90min.com és a Championat.com is elindítja saját Viber Community-jét, amelyben számos szurkoló folytathat beszélgetéseket a futballról, valamint részt vehet a Community ranglistájában.

 

„A 90min olyan felületet biztosít a focirajongóknak, ahol bárki elmondhatja a véleményét, ezért a Viberrel együttműködve elindítottuk a rajongók által vezérelt közösségeket. Ez egy kivételes lehetőség mindkettőnknek, hogy valós időben aktivizáljuk a rajongókat a világ legnagyobb eseménye alatt" – mondta Andres Cardenas, a 90min Labdarúgó Szakosztályának globális vezetője.

 

Töltsd le a Viber-t és készítsd el saját ranglistádat: https://vb.me/worldfootball

 

Gyakran feltett kérdések

Hogyan indíthatom el a Csoportos Ranglistát?

  • A felhasználók megoszthatják tippjeiket a csoportos beszélgetésben az új World Football csevegőbővítmény segítségével.
  • Amint a felhasználó megosztotta tippjét, lehetősége van létrehozni saját csoport ranglistáját, majd rákoppint a csevegőbővítmény „ranglista” gombjára. Azoknak a tagoknak szintén meg kell osztaniuk tippjeiket a csoporton belül, akik szeretnének csatlakozni és megjelenni a ranglistán.
  • Egy felhasználó minden mérkőzésre csak egy tippet regisztrálhat, amely végül minden csoport ranglistába beleszámít. Például, ha egy felhasználó tagja egy ranglistának, amelyen a barátaival szerepel, és egy másik ranglistának is, amelyen a kollégáival szerepel, akkor végső tippje mindkét ranglistába beleszámít.
  • Egy speciális chatbot napi emlékeztetőt küld a felhasználóknak, hogy véglegesítsék tippjeiket a mérkőzések kezdete előtt. 

 

Hogyan gyűjthetek pontokat?

  • A felhasználó 3 pontot szerez és megnyeri az azonnali nyeremények egyikét, ha tökéletesen tippelte meg a mérkőzés végeredményét.
  • A felhasználó 1 pontot szerez, ha a pontos végeredményt nem, de a győztes csapatot helyesen tippelte meg..
  • A pontok minden felhasználó minden csoportos ranglistájában automatikusan jóváíródnak.

Mobilalkalmazás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Rakuten Viber elnyerte a SOC 2 Type 2 tanúsítványt

A Rakuten Viber, a világ egyik vezető kommunikációs platformja, amely nagy hangsúlyt fektet a biztonságos és privát kommunikációra, sikeresen teljesítette a Service Organization Control (SOC) 2 Type II tanúsítványt. A SOC 2 az American Institute of Certified Public Accounts (AICPA) által kidolgozott ellenőrzési szabvány. Szigorú keretrendszerét úgy alakították ki, hogy biztosítsa az ügyféladatok biztonságát, rendelkezésre állását, bizalmas jellegét és védelmét.

2024. április 24. 11:38

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50