Mobilfizetéssel lehet jegyet venni a Budakeszi Vadasparkba

forrás: Prím Online, 2018. július 6. 13:49

Újabb intelligens szolgáltatással bővül a Nemzeti Mobilfizetési Rendszer, a látogatók már sorban állás nélkül is tudnak belépőjegyet vásárolni a Budakeszi Vadasparkba. A Nemzeti Mobilfizetési Zrt. (NM Zrt.) új szolgáltatása a mobilfizetéssel történő belépőjegy vásárlás. Az NM Zrt. szolgáltatásán keresztül a Budakeszi Vadasparkba látogatók a jegypénztári sorban állást kikerülve, kényelmesen elektronikus úton vehetik meg a belépőjegyüket.

Mobilfizetéssel megváltható belépőjegy megoldást fejlesztett ki a 100%-ban állami tulajdonú Nemzeti Mobilfizetési Zrt. és elsőként a Budakeszi Vadaspark Nonprofit Kft-vel közösen indítja el szolgáltatását, amellyel lehetővé vált a sorban állás nélküli készpénzmentes fizetési megoldáson alapuló jegyvásárlás. Az NM Zrt. közel egy hónapon keresztül tesztelte saját tesztlaborjában a mobilfizetéssel megváltható belépőjegy terméket, amely a 2014. július 1-én elindult Nemzeti Mobilfizetési Rendszer (NMFR) informatikai alapjain keresztül biztosítja a magas szolgáltatási biztonságot.

 

Az elektronikus belépőjegy megoldás a Nemzeti Mobilfizetési Zrt. NMFR applikációján - és a későbbiekben viszonteladókon - keresztül Android és iOS operációs rendszerű okostelefonokon érhető el. A jegyek kinyomtatására nincs szükség, a vásárlást követően a mobiltelefonon megjelenő QR kódot a Budakeszi Vadaspark munkatársai mobil ellenőrző eszközökkel érvényesítik a belépéskor.

 

A mobilfizetéssel megvásárolt belépőjegy ára megegyezik a hagyományos úton vásárolt, papíralapú jegy árával, a szolgáltatást további költség, például tranzakciós díj nem terheli. A Budakeszi Vadaspark elektronikus belépőjegy hamarosan az NMFR viszonteladók ügyfelei számára is elérhetővé válik.

 

„Munkatársaimmal elgondolkodtunk azon, hogy a lakossági belépőjegy szolgáltatásokra, hogyan lehet innovatív módon készpénzmentes, azaz mobilfizetési megoldást létrehozni, így a tavalyi évben elkezdtük annak a fejlesztésnek az alapjait lerakni, amelyek a mára mobilfizetéssel elérhető belépőjegy részét képezik. A 2014. nyarán elindított Nemzeti Mobilfizetési Rendszer, mind biztonság, mind gyorsaság tekintetében alkalmas arra, hogy a közterületi és a zárttéri parkolás, az autópályamatrica elektronikus értékesítésén túl további megoldásokat is kiszolgáljon, így jutottunk el arra a döntésre, hogy a belépőjegy díjterméket az NMFR-be integrálva szolgáltatjuk. A következő hónapokban további mobilfizetéssel elérhető, belépőjegy szolgáltatást kívánunk integrálni a rendszerünkbe ezzel is bővítve azt a termékskálát, amit a Nemzeti Mobilfizetési Zrt. a lakosság számára nyújtani képes” - nyilatkozta Veres Mihály a Nemzeti Mobilfizetési Zrt. vezérigazgatója.

 

„Az elmúlt években megvalósult fejlesztéseink jelentős része arra irányult, hogy 21. századi látogatási élményt kínáljunk a hozzánk érkezőknek. Ilyen például a vadasparki applikáció fejlesztésünk Androidra és iOS-re, de említhetem még az információs tábláinkra elhelyezett QR-kódokat, vagy a bejáratnál ingyenesen elérhető Wi-Fi kapcsolatot is. Ebbe a sorba illeszkedik a mobilfizetési applikáción keresztül történő jegyvásárlás lehetőségének megteremtése is, amivel a Budakeszi Vadaspark az országban elsőként léphetett a nyilvánosság elé. Mindig örömmel veszünk részt az ehhez hasonló innovatív kezdeményezésekben, de ami a mostani fejlesztést különösen értékessé teszi, az a felhasználók érdekében történő közös gondolkodás, és a jó partneri viszony, amit a Nemzeti Mobilfizetési Zrt. szakembereivel tapasztaltunk. Napjaink embere számára különösen fontos, hogy megismerje az őt körülvevő természetet, amihez a kor színvonalának megfelelő, újabb és újabb fejlesztésekkel segítjük hozzá” - nyilatkozta Szabó Péter a Budakeszi Vadaspark Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója.

 

Nemzeti Mobilfizetési Zrt. – Budakeszi Vadaspark Nonprofit Kft.

Mobilalkalmazás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Rakuten Viber elnyerte a SOC 2 Type 2 tanúsítványt

A Rakuten Viber, a világ egyik vezető kommunikációs platformja, amely nagy hangsúlyt fektet a biztonságos és privát kommunikációra, sikeresen teljesítette a Service Organization Control (SOC) 2 Type II tanúsítványt. A SOC 2 az American Institute of Certified Public Accounts (AICPA) által kidolgozott ellenőrzési szabvány. Szigorú keretrendszerét úgy alakították ki, hogy biztosítsa az ügyféladatok biztonságát, rendelkezésre állását, bizalmas jellegét és védelmét.

2024. április 24. 11:38

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50