A Xerox két terméke is megkapta az InterTech Technology Awards díját

forrás: Prím Online, 2018. augusztus 23. 16:46

A Xerox két terméke, a Xerox Iridesse Production Press és a XMPie’s Circle PersonalEffect Edition is megkapta az InterTech Technology Awards díját, amely az egyik legrangosabb elismerés a nyomtatott szektorban. Ezzel elismerték, hogy a Xerox megoldásai jelentős hatással vannak az iparágra azáltal, hogy lehetővé teszik a jövedelmező, egyedi technológiát igénylő díszítéseket, valamint a személyre szabott többcsatornás kommunikációt.

A grafikai szakma legnagyobb szervezete, a Printing Industries of America (PIA) által odaítélt díjakkal azokat a technológiákat ismerik el, amelyek segítik a vizuális kommunikáció fejlődését. „Olyan eszközöket és szoftveres megoldásokat keresünk, amelyek valóban innovatívak és új lehetőségeket nyitnak a nyomdák számára” – mondta el Jim Workman, a PIA Technológiai és Kutatási Központjának az alelnöke.

 

Az Iridesse látványos fémes színeket és különleges díszítéseket tesz lehetővé, amelyek ragyogóvá és egyedivé teszik a nyomdatechnikai termékeket; a Circle pedig olyan technológiát kínál az ügyfeleknek, amelynek a használatával a többcsatornás kommunikációjuk minden eddiginél sikeresebb lehet. 

 

„Az ügyfeleink számára az Iridesse és az XMPie technológia olyan hatékony eszközök, amelyekkel a nyomtatott megoldások és marketingkampányok újabb szintre emelhetők” - mondta Andrew Copley, a Xerox Graphic Communications Solutions részlegének az elnöke. „Egyre nagyobb az igény arra, hogy különleges nyomtatási díszítések készüljenek, miközben a teljes marketingfolyamatot átfogó, automatizált, többcsatornás marketing megoldások komoly versenyelőnyt jelenthetnek ügyfeleinknek.”

 

 

Az Iridesse az egyetlen digitális, hat nyomóművel rendelkező nyomdagép, amely négyszínes nyomtatást és két speciális szín, az arany és ezüst, illetve clear/lakkhatású festéket ötvözi egyetlen nyomtatási folyamatban. A nyomógép élénk CMYK, gazdag fémes színek és irizáló speciális effektek létrehozására képes. 

 

„A zsűri úgy vélte, hogy azzal, hogy az Iridesse képes CMYK-t, valamint több fémes színt is nyomtatni egy munkamenetben, teljes nyomtatási sebességgel és rendkívül éles felbontással, valóban innovatív megoldást képvisel” – mondta Workman. „Kiemelték azt is, hogy a speciális effektek használata tovább fokozható a tinták gyors cserélésével az egyes pozíciókban.”

 

A Circle az egyetlen többcsatornás kommunikációs megoldás, amely összehangolja az egyéni tartalmat és az automatizált marketingfolyamatokat. Egy olyan hatékony szoftver, amely a marketing kampányok minden egyes szakaszát összekapcsolja a tervezéstől kezdve, a megvalósításon keresztül egészen a teljesítmény méréséig. A Circle lehetővé teszi a nyomdák számára, hogy más platformokhoz, például a Salesforce és a Facebook szolgáltatásaihoz is csatlakozzanak, így a kampányok digitális elemei is egyszerűen integrálhatók. 

 

„A zsűri elismerte a Circle-ben rejlő marketing lehetőségeket az ügyfeleik többcsatornás kampányainak megvalósításakor” – mondta Workman. „A vizuális megjelenítés, a kapcsolódás és integrációs lehetőségek, valamint a megfizethetőség miatt a zsűri tagjai úgy gondolták, hogy jelentős hatása lehet az iparágra.”

Irodatechnika ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Közel félszáz szakképzési centrumban segíti az oktatást 3D nyomtató

A hazai szakképzés alapját jelentő, az Innovációs és Technológiai Minisztérium felügyelete alá tartozó 44 db szakképzési centrumnak, egy hazai és EU-s forrást egyaránt tartalmazó pályázati projektnek köszönhetően lehetősége van egy úgynevezett Digitális Közösségi Alkotólabor létesítésére, ahol a tanulók megismerhetik számos digitális tárgyalkotási technológia alapjait. Ezek között szerepel a 3D tervezés és nyomtatás is, és örömteli, hogy a centrumok jelentős része, a világszínvonalú, teljes egészében magyar mérnökök által fejlesztett CraftBot 3D nyomtatókat választotta. 

2019. október 18. 17:06

Az új Epson SureColor nyomtatók kivételes minőséget és sokoldalúságot biztosítanak

Az Epson bemutatja első, 12 színkomponenst használó nagy formátumú nyomtatóit, amelyek minden eddiginél szélesebb színteret biztosítanak 99%-os Pantone-lefedettséggel*. 

2019. október 17. 18:33

Az MMD bemutatja az USB-C dokkolóval rendelkező Philips 346B1C monitort

Az MMD, vezető képernyő specialista és a Philips monitors márka licencpartnere bejelenti az USB-C funkcióval rendelkező, 34 hüvelykes ívelt UltraWide VA LCD Philips 346B1C monitor piacra kerülését. 

2019. október 17. 09:00

Új ipari 3D nyomtató megoldások az Ultimakertől

Az Ultimaker a világhírű TCT kiállításon bemutatta legújabb 3D nyomtatóját, az Ultimaker S3-at, valamint a cég bivalyerős összeállítását, amely az S5 modellt újabb automatizált funkciókkal ipari szintre emeli, az Ultimaker S5 Pro csomagot. Az Ultimaker S3 és az Ultimaker S5 Pro csomag már megtekinthetők a hazai márkaképviselet, a FreeDee Kft. budapesti bemutató termében, illetve hamarosan az Automotive Hungary kiállításon is!

2019. október 10. 09:05

Itt a legsokoldalúbb színes, digitális, vágott lapos nyomdagép

A Xerox két új opcionális funkcióval bővíti a Xerox az iGen 5 digitális nyomdagépét: az extra hosszú lapadagalóval (XLS) valamint a fluoreszkáló sárga száraztintával. 

2019. október 4. 11:39

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Újabb mérföldkő a hazai digitális oktatásban

2019. október 10. 18:44

Ma 20 éves a Wi-Fi

2019. szeptember 30. 11:26

Az ABB a világ legkorszerűbb robotikai gyárát építi Sanghajban

2019. szeptember 23. 09:37

Nem omlik össze az ekereskedelem: egy év haladék az erős ügyfélhitelesítésre

2019. szeptember 11. 08:34
online sportfogadás