A Xerox két terméke is megkapta az InterTech Technology Awards díját

forrás: Prím Online, 2018. augusztus 23. 16:46

A Xerox két terméke, a Xerox Iridesse Production Press és a XMPie’s Circle PersonalEffect Edition is megkapta az InterTech Technology Awards díját, amely az egyik legrangosabb elismerés a nyomtatott szektorban. Ezzel elismerték, hogy a Xerox megoldásai jelentős hatással vannak az iparágra azáltal, hogy lehetővé teszik a jövedelmező, egyedi technológiát igénylő díszítéseket, valamint a személyre szabott többcsatornás kommunikációt.

A grafikai szakma legnagyobb szervezete, a Printing Industries of America (PIA) által odaítélt díjakkal azokat a technológiákat ismerik el, amelyek segítik a vizuális kommunikáció fejlődését. „Olyan eszközöket és szoftveres megoldásokat keresünk, amelyek valóban innovatívak és új lehetőségeket nyitnak a nyomdák számára” – mondta el Jim Workman, a PIA Technológiai és Kutatási Központjának az alelnöke.

 

Az Iridesse látványos fémes színeket és különleges díszítéseket tesz lehetővé, amelyek ragyogóvá és egyedivé teszik a nyomdatechnikai termékeket; a Circle pedig olyan technológiát kínál az ügyfeleknek, amelynek a használatával a többcsatornás kommunikációjuk minden eddiginél sikeresebb lehet. 

 

„Az ügyfeleink számára az Iridesse és az XMPie technológia olyan hatékony eszközök, amelyekkel a nyomtatott megoldások és marketingkampányok újabb szintre emelhetők” - mondta Andrew Copley, a Xerox Graphic Communications Solutions részlegének az elnöke. „Egyre nagyobb az igény arra, hogy különleges nyomtatási díszítések készüljenek, miközben a teljes marketingfolyamatot átfogó, automatizált, többcsatornás marketing megoldások komoly versenyelőnyt jelenthetnek ügyfeleinknek.”

 

 

Az Iridesse az egyetlen digitális, hat nyomóművel rendelkező nyomdagép, amely négyszínes nyomtatást és két speciális szín, az arany és ezüst, illetve clear/lakkhatású festéket ötvözi egyetlen nyomtatási folyamatban. A nyomógép élénk CMYK, gazdag fémes színek és irizáló speciális effektek létrehozására képes. 

 

„A zsűri úgy vélte, hogy azzal, hogy az Iridesse képes CMYK-t, valamint több fémes színt is nyomtatni egy munkamenetben, teljes nyomtatási sebességgel és rendkívül éles felbontással, valóban innovatív megoldást képvisel” – mondta Workman. „Kiemelték azt is, hogy a speciális effektek használata tovább fokozható a tinták gyors cserélésével az egyes pozíciókban.”

 

A Circle az egyetlen többcsatornás kommunikációs megoldás, amely összehangolja az egyéni tartalmat és az automatizált marketingfolyamatokat. Egy olyan hatékony szoftver, amely a marketing kampányok minden egyes szakaszát összekapcsolja a tervezéstől kezdve, a megvalósításon keresztül egészen a teljesítmény méréséig. A Circle lehetővé teszi a nyomdák számára, hogy más platformokhoz, például a Salesforce és a Facebook szolgáltatásaihoz is csatlakozzanak, így a kampányok digitális elemei is egyszerűen integrálhatók. 

 

„A zsűri elismerte a Circle-ben rejlő marketing lehetőségeket az ügyfeleik többcsatornás kampányainak megvalósításakor” – mondta Workman. „A vizuális megjelenítés, a kapcsolódás és integrációs lehetőségek, valamint a megfizethetőség miatt a zsűri tagjai úgy gondolták, hogy jelentős hatása lehet az iparágra.”

Irodatechnika ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Háromoldalon keret nélküli AOC monitor

A monitorok szakértőjeként ismert AOC három új, belépő szintű monitort mutat be a B2-es sorozat új tagjai személyében. A 21,5 hüvelykes (54,7 cm), 23,8 hüvelykes (60,4 cm) és 27 hüvelykes (68,6 cm) kijelzőméretű modellek mindhárom esetben gyönyörű, háromoldalon keret nélküli kialakítással rendelkeznek, Full HD felbontásúak (1080p), ultravékony profillal és letisztult hátsó VESA-konzollal vannak ellátva. 

2020. február 3. 19:13

A Samsung bemutatja új Odyssey gaming monitor sorozatát

A Samsung bemutatja innovatív, ívelt Odyssey gaming monitor-családját. Az új készülékeket a játékosok igényeit szem előtt tartva alkotta meg a gaming monitorok világpiacán vezető szerepet betöltő vállalat*. A G9 és G7 ívelt QLED monitorok minden korábbinál látványosabban jelenítik meg a különféle tartalmakat 1000R-es ívelt kijelzőjükön és kimagasló hardveres teljesítményt nyújtanak. 

2020. január 23. 09:31

A népszerű G2 sorozat új darabjai

A monitorok szakértőjeként ismert AOC két új, 27 hüvelykes, QHD-felbontású (2560 x 1440 képpontos) gaming monitort mutat be a G2-es sorozat új tagjaiként: a Q27G2U és az ívelt CQ27G2U kijelzőt, utóbbi határozott, 1500R sugarú görbülettel növeli a magával ragadás szintjét. 

2020. január 17. 17:06

Harcos kedvében a Dell és az Alienware

2002-ben a Dell még a multimédiás otthoni szórakoztató termékekkel kísérletezett, az Alienware pedig az iparág első gamer laptopját mutatta be, a hordozható játékeszközök mérföldkövének számító Area-51m-et. Meghatározó pillanat volt ez a gamerek számára, akik innentől bárhol játszhattak kedvenc játékaikkal, akkoriban például a Grand Theft Auto: Vice Cityvel.

2020. január 17. 09:25

Környezetbarát funkcióval érkezik az új Philips monitor

Az MMD, vezető képernyő specialista és a Philips monitors márka licencpartnere bejelenti a Philips 243B9 LCD monitor megjelenését. Az USB-C dokkolóval, nagysebességű USB 3.2 csatlakozóval és 1920x1080 Full HD felbontású, IPS technológiával ellátott 24 hüvelykes (60,5 cm képátlós) monitor célja, hogy még nagyobb egyszerűséget — és ezzel együtt nagyobb termelékenységet — biztosítson a munkahelyeken. A SmartErgo Base lábazatnak, az energiatakarékos PowerSensor technológiának és a 100%-ban újrahasznosítható csomagolásnak köszönhetően garantált a felhasználói kényelem és a csökkentett káros környezeti hatás.

2020. január 15. 13:22

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Informatikai szakembereket keres az SAP Labs Hungary

2020. február 14. 10:33

20 éves Magyarország egyik legrégebbi email rendszere

2020. február 7. 09:03

A három legnépszerűbb rádiót négymillió ember hallgatja

2020. február 3. 10:01

Életet menthet az ÉletMentő applikáció

2020. január 23. 14:20
online sportfogadás