A Xerox két terméke is megkapta az InterTech Technology Awards díját

forrás: Prím Online, 2018. augusztus 23. 16:46

A Xerox két terméke, a Xerox Iridesse Production Press és a XMPie’s Circle PersonalEffect Edition is megkapta az InterTech Technology Awards díját, amely az egyik legrangosabb elismerés a nyomtatott szektorban. Ezzel elismerték, hogy a Xerox megoldásai jelentős hatással vannak az iparágra azáltal, hogy lehetővé teszik a jövedelmező, egyedi technológiát igénylő díszítéseket, valamint a személyre szabott többcsatornás kommunikációt.

A grafikai szakma legnagyobb szervezete, a Printing Industries of America (PIA) által odaítélt díjakkal azokat a technológiákat ismerik el, amelyek segítik a vizuális kommunikáció fejlődését. „Olyan eszközöket és szoftveres megoldásokat keresünk, amelyek valóban innovatívak és új lehetőségeket nyitnak a nyomdák számára” – mondta el Jim Workman, a PIA Technológiai és Kutatási Központjának az alelnöke.

 

Az Iridesse látványos fémes színeket és különleges díszítéseket tesz lehetővé, amelyek ragyogóvá és egyedivé teszik a nyomdatechnikai termékeket; a Circle pedig olyan technológiát kínál az ügyfeleknek, amelynek a használatával a többcsatornás kommunikációjuk minden eddiginél sikeresebb lehet. 

 

„Az ügyfeleink számára az Iridesse és az XMPie technológia olyan hatékony eszközök, amelyekkel a nyomtatott megoldások és marketingkampányok újabb szintre emelhetők” - mondta Andrew Copley, a Xerox Graphic Communications Solutions részlegének az elnöke. „Egyre nagyobb az igény arra, hogy különleges nyomtatási díszítések készüljenek, miközben a teljes marketingfolyamatot átfogó, automatizált, többcsatornás marketing megoldások komoly versenyelőnyt jelenthetnek ügyfeleinknek.”

 

 

Az Iridesse az egyetlen digitális, hat nyomóművel rendelkező nyomdagép, amely négyszínes nyomtatást és két speciális szín, az arany és ezüst, illetve clear/lakkhatású festéket ötvözi egyetlen nyomtatási folyamatban. A nyomógép élénk CMYK, gazdag fémes színek és irizáló speciális effektek létrehozására képes. 

 

„A zsűri úgy vélte, hogy azzal, hogy az Iridesse képes CMYK-t, valamint több fémes színt is nyomtatni egy munkamenetben, teljes nyomtatási sebességgel és rendkívül éles felbontással, valóban innovatív megoldást képvisel” – mondta Workman. „Kiemelték azt is, hogy a speciális effektek használata tovább fokozható a tinták gyors cserélésével az egyes pozíciókban.”

 

A Circle az egyetlen többcsatornás kommunikációs megoldás, amely összehangolja az egyéni tartalmat és az automatizált marketingfolyamatokat. Egy olyan hatékony szoftver, amely a marketing kampányok minden egyes szakaszát összekapcsolja a tervezéstől kezdve, a megvalósításon keresztül egészen a teljesítmény méréséig. A Circle lehetővé teszi a nyomdák számára, hogy más platformokhoz, például a Salesforce és a Facebook szolgáltatásaihoz is csatlakozzanak, így a kampányok digitális elemei is egyszerűen integrálhatók. 

 

„A zsűri elismerte a Circle-ben rejlő marketing lehetőségeket az ügyfeleik többcsatornás kampányainak megvalósításakor” – mondta Workman. „A vizuális megjelenítés, a kapcsolódás és integrációs lehetőségek, valamint a megfizethetőség miatt a zsűri tagjai úgy gondolták, hogy jelentős hatása lehet az iparágra.”

Irodatechnika ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Virtuális bemutatóteremben ismerhetjük meg az LG legújabb üzleti kijelzőit és szolgáltatásait

Az online bemutatótermek nem újkeletűek, a 2020-as év példátlan körülményei miatt azonban értékük és jelentőségük a fogyasztói és üzleti márkák, valamint a vásárlók körében is megnőtt. A virtuális kiállításokkal a vállalatok könnyen megmutathatják az általuk kínált szolgáltatások és termékek előnyeit anélkül, hogy az érdeklődőknek ehhez el kellene látogatniuk egy adott helyszínre — a termékek ilyen jellegű megismerése pedig a megalapozott vásárlási döntések meghozatalában különösen fontos.

2020. szeptember 27. 14:57

A Philips monitors bővíti portfólióját

Az MMD bemutatja az E Line gaming monitorokat, egy olyan felhasználók számára kifejlesztett új sorozatot, akiknek a tanuláshoz, a munkához és a játékhoz a legjobb funkciókra, dizájnra és teljesítményre van szükségük.

2020. szeptember 21. 19:24

Milliárdos befektetést kapott a magyar 3D nyomtatógyártó

A koronavírus elleni küzdelem több iparágban is tovább erősítette a 3D technológia jelentőségét és lehetőségeit. A 3D nyomtatás a jövőben a költséghatékonyság növelését és a folyamatok egyszerűsítését hozhatja a gyártási folyamatokban, ezzel is segítve a járvány elleni védekezést. Ezt a piaci lehetőséget ismerték fel a 2014-ben létrehozott, 100%-ban magyar tulajdonú CraftUnique Kft. új befektetői is, akiknek érkezése fontos mérföldkő a vállalat életében. A Solus Capital Kockázati Tőkealap-kezelő Zrt. és a MIELL Quality Kft. 1 milliárd forinttal és szakmai tudással is támogatja a jövőben a CraftUnique Kft-t.

2020. szeptember 14. 09:41

Itt az új Philips E2 monitorcsalád

Az MMD bemutatja a Philips E2 termékcsaládot, amely az elegáns dizájn és az innovatív funkciók ötvözeteként az otthoni és az irodai életmódhoz egyaránt megfelel. Az ultra-keskeny három oldalon vagy négy oldalon keret nélküli kialakítás maximális betekintési méretet nyújt minimális zavaró tényezővel, és különösen hasznos a grafikusi munkához és a professzionális alkalmazások számára. Ezenkívül a monitorok az IPS-paneleknek köszönhetően tökéletes megoldást nyújtanak azoknak, akik számára a színek és a részletek pontossága kiemelten fontos.

2020. szeptember 7. 12:10

Az AOC bejelenti a nagysikerű G2 gaming monitor sorozat bővülését

A monitorok szakértőjeként ismert AOC négy új ívelt monitorral bővíti a sokat méltatott G2 gaming sorozatát. A modellek közé tartozik a 60,5 cm-es képátlójú (23,8”) C24G2AE és C24G2U, valamint a 68,6 cm-es (27”) C27G2AE és C27G2U monitorok. Mind a négy új monitor Full HD VA panellel, határozott, 1500R görbülettel, AMD FreeSync Premium támogatással, 165 Hz-es frissítési rátával, 1 ms MPRT válaszidővel és két beépített 2W-os hangszóróval rendelkezik.

2020. augusztus 25. 11:18

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

A vírusveszély miatt idén online rendezik meg a cégvezetők csúcskonferenciáját

2020. szeptember 21. 10:11

Virtuális nézőteret nyit a Budai Szabadtéri Színház

2020. szeptember 9. 12:11

Év Informatikai Vezetője díj 2020

2020. augusztus 27. 11:07

Early Bird kedvezménnyel indul ‘Az Év Honlapja’ pályázat

2020. augusztus 13. 14:58
online sportfogadás