Kell egy jó notebook az új tanévre!

forrás: Prím Online, 2018. augusztus 25. 10:09

A nyári szünet végén nem csak az iskolatáskák kerülnek újra elő, de ideje elgondolkoznunk azon is, hogy milyen laptopot vegyünk gyerekünknek az iskolai feladatokhoz. Ma már elképzelhetetlen a tanulás számítógép nélkül, még akkor is ha nem IT területen tanul a kis nebuló. 

A jegyzetelés és a beadandók is hatékonyabban fognak készülni egy szupergyors notebookon, és megszűnnek az információs korlátok is, hiszen az interneten bárhol és bármikor utánanézhet a szükséges adatoknak.

 

Sulikezdéshez keressünk tehát olyan laptopot, amely nem csak gyors, de tartós is annyira, hogy kiválóan működjön majd azokban az években, amíg a gyerkőcnek az iskolai teendőit kell rajta intéznie. Kifejezetten ilyen helyzetekre készült a Dell Inspiron 5570 notebook, amiért ráadásul még csak nem is kell olyan mélyen a zsebünkbe nyúlnunk.

Az Inspiron klasszikus, minimalista stílusa ellenére impresszív belső tulajdonságokkal rendelkezik, így évekig megbízható társa lehet az iskolakezdőknek. A zökkenőmentes működésről az új, 8. generációs processzor és a 2GB-os videókártya is gondoskodik, az elkészült munkákat pedig egy megbízható, 1TB-os merevlemezen tárolhatjuk. A billentyűzet háttérvilágítása a nap minden szakában lehetővé teszi a munkát és a böngészést, az ujjlenyomat-olvasóval pedig maximális biztonságban tudható a gép és a rajta levő adatok. A 15”-os Full HD képernyő továbbá a szemnek is kellemes élményt nyújt használat közben.

 

Ennek a Dell gépnek akár „Iskolakezdő Inspiron” is lehetne a hivatalos neve. Ha tehát egy sulikezdő géppel támogatnád meg gyermeked tanulmányait, nem érdemes tovább keresgélni. Az 5570 minden olyan feladatra bevethető, amivel egy gimnáziumot/egyetemet kezdő diák találkozhat.

 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05