Kétszer gyorsabb kézbesítési sebességgel és megújult chat-élménnyel erősít a Viber

forrás: Prím Online, 2018. augusztus 29. 18:48

A világ egyik vezető üzenetküldő alkalmazása, a Viber, egy applikációbeli vérfrissítéssel mostantól kétszer gyorsabb chat-élményt nyújt 1 milliárd regisztrált felhasználója számára. A viberezők villámgyors üzenetküldését új dizájn is segíti a platformon.

Írtál már chaten úgy egy barátodnak, hogy közben azon gondolkodtál: megnyitja egyáltalán az üzeneteimet? Vajon miért nem válaszol már? A Viber a chat ablakok frissítésével most minden eddiginél követhetőbbé teszi számodra ismerőseid állapotát. Az alkalmazás újításainak köszönhetően a Viber felhasználói közösségének tagjai: 

  • Gyorsabban küldhetnek üzenetet, mint valaha: Az üzenetek ezentúl kétszer gyorsabban érnek célba, ezáltal beszélgetéseid könnyebben és gyorsabban haladhatnak, kizárva a kellemetlen helyzeteket, amikor késve érkezik meg egy várva várt válasz.
  • Pörgősebb státuszikonokkal találkoznak a beszélgetésekben: A gyorsabb küldési sebességhez új ikonok is járnak, amelyek könnyebben megmutatják az üzenetek státuszát. Mostantól gyorsabban észlelheted, ha beszélgetőpartnered elolvasta üzenetét. A ikon jelzi, hogy az üzenet el lett küldve, a ✓✓ ikon jelenti, hogy az üzeneted megérkezett a partnered telefonjára, a ✓✓ ikon pedig az elolvasott üzenet státuszát jelöli.
  • Nagyobb és világosabb chatbuborékokat láthatnak: A Viber chatablakok ezentúl élénkebb színekben és nagyobb formában kerülnek a képernyőre, így többet olvashat el a felhasználó első pillantásra az üzenetből.
  • Élesebb GIF, képi és videó élményt kapnak: Egy kép többet mond ezer szónál, és ki ne akarna képeket megosztani barátaival vagy családjával a beszélgetésekben? Mostantól, amennyiben egy kép- vagy videóüzenet érkezik telefonodra, nagyobb és jobb minőségű bélyegkép jelenik meg a képernyődön.

 

 

Mindezek mellett a Viber továbbra is a végponttól-végpontig történő titkosítást alkalmazza, amely a legbiztonságosabb üzenetküldési rendszer a piacon. A felhasználók számára alapértelmezett beállításként szolgál a titkosítás, így tudják, hogy adataik és beszélgetéseik tartalmához rajtuk kívül senki sem férhet hozzá, még a Viber sem.

 

„Kivételes kommunikációs élményt szeretnénk nyújtani többszáz millió felhasználónk számára – ez az, ami a folyamatos innovációra sarkall bennünket. Szerettünk volna egy új, friss megjelenést teremteni, amely nem csupán jól néz ki, de kívül-belül jobban teljesít” – mondta Ofir Eyal, a Viber termékfejlesztési alelnöke. „Minden tevékenységünk a kommunikáció köré épül, valamint ahhoz, hogy hogyan kapcsolódunk egymáshoz. Ma már nem számít a felhasználók térbeli elhelyezkedése, mindenhol a leggyorsabb szolgáltatást kapják, mindezt egy játékos, vicces és lenyűgöző látványvilágú chat élményen keresztül.”

 

Az új, gyorsabb chatablakok a világ minden pontján elérhetők az iPhone felhasználók számára, és hamarosan érkeznek az Android készülékekre is.

 

Frissíts a Viber legújabb verziójára, és tapasztald meg az új chat felületeket és a gyorsabb üzenetküldést: https://vb.me/7aa749 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a legnagyobb webáruházak rangsora

2023. május 23. 20:10

Új fizetési kapu magyar e-kereskedőknek

2023. május 18. 12:49

Nem törődünk eléggé online adataink védelmével

2023. május 8. 15:39

Új keresőt fejleszt a Google

2023. április 24. 20:01