Novembertől vásárolható meg az új Philips monitor

forrás: Prím Online, 2018. szeptember 18. 19:39

Az MMD, a Philips monitors márka licenc partnere, bemutatta a beépített USB-C dokkolással rendelkező teljesen új 31,5 hüvelykes Philips Brilliance 328P6VUBREB LCD monitort, amely ideális megoldás a teljesítmény növelését és a termelékenység fokozását megcélzó professzionális felhasználók számára. 

Elődje, a Philips Brilliance 328P6AUBREB sikerét követve ez a legújabb modell hihetetlen pontosságú UltraClear 4K UHD (3840x2160) felbontásával, még élethűbb színeket nyújtó High Dynamic Range 600 technológiájával, minden korábbinál gyorsabb adatátvitelt biztosító USB 3.1 csatlakozójával, kiemelkedő adatbiztonságot garantáló RJ-45 ethernet csatlakoztathatóságával és a nagyobb jólétet és élvezetet biztosító olyan kényelmi funkcióival, mint a LowBlue mód, a MultiView, és a SmartErgoBase még egyet lép előre a fejlődésben. 

 
A mai professzionális felhasználók a multitasking olyan szakértői, akik tudják, hogy a nap sikerességéhez minden percet bölcsen kell kihasználniuk. A kényelmi és időtakarékossági funkciók széles skálájával ellátott Philips 328P6VUBREB tevékenységi területtől függetlenül ideális választás minden professzionális felhasználó számára. A monitor beépített USB 3.1 C-típusú, áramellátást biztosító dokkoló állomása az egykábeles dokkolás érdekében vékony, reverzibilis USB-C csatlakozóval rendelkezik, így az olyan perifériák, mint a billentyűzet, az egér és a biztonságos RJ-45 ethernet kábelek egyszerűen csatlakoztathatók a dokkoló állomáshoz, ami növeli a hatékonyságot és kizárja a kábelek összegubancolódását. A nagysebességű adatátvitel érdekében a notebook számítógépek is egyetlen USB-C kábellel csatlakoztathatók és használatával a kompatibilis notebookokat is elláthatja árammal és/vagy feltöltheti ezeket. Kell-e ennél nagyobb kényelem?
 
 
Számos professzionális felhasználó, mint például grafikus tervezők, fényképészek, szerkesztők, építészek, programozók, stb. a pontos színvisszaadás miatt rá vannak utalva a monitorra. A Philips 328P6VUBREB ebből a szempontból is túllép az elődein. Nagyteljesítményű panelje UltraClear, 4K UHD (3840 x 2160) felbontást nyújt, míg High Dynamic Range 600 technológiája élénk színek minden korábbinál teljesebb spektrumát kínálja, amely a még megragadóbb és lenyűgözőbb képélmény érdekében kiemelkedő fényerővel és nagyobb részletgazdagsággal társul. A monitor Ultra Wide-Color technológiája továbbá olyan kifejezetten széles színspektrumot biztosít, amely még élénkebb pirosakat, mélyebb kékeket és természetesebb megjelenésű zöldeket eredményez. Az 1,074 millió színnek és a 12 bites belső feldolgozásnak köszönhetően a 10 bites képernyő még nagyobb színmélységet nyújt, amely hozzájárul a lépcsőzetes színátmenetektől teljesen mentes, sima és természetes képmegjelenítéshez. 
 
Annak érdekében, hogy a professzionális felhasználók a lehető legtöbbet hozhassák ki a napjukból, a Philips 328P6VUBREB modell rendelkezik az összes maximális kényelmet és termelékenységet nyújtó funkcióval. A Philips Multiview képernyő ultra nagy felbontása aktív duális csatlakoztatást és megtekintést tesz lehetővé, azaz a felhasználó otthona vagy irodája kényelméből egymás mellé téve a képeket egyszerre több készülékről is dolgozhat. Blogot írhat, miközben a képernyő másik felén a weben böngészhet, vagy focimeccset nézhet a bal oldalon, miközben dolgozhat a jobb oldalon, vagy olvashat egy asztali számítógépről miközben gépelhet a notebookon, a multitasking még soha nem volt ilyen egyszerű — vagy ilyen élvezetes! És ez még nem minden. A 328P6VUBREB rendelkezik a Philips LowBlue mód beállítással is, amely megvédi a szemet a potenciálisan káros rövid hullámhosszú kék fénytől, ezáltal növelve a jóllétet, valamint a SmartErgoBase lábazattal, amely extra ergonomikus képernyő kényelmet, összegubancolódásoktól mentes kábelkezelést és általánosságban véve egy kényelmesebb és kellemesebb felhasználói élményt nyújt.
 
A Philips 328P6VUBREB 2018. novemberétől lesz megvásárolható 639 euró ajánlott fogyasztói áron.
Kulcsszavak: monitor Philips

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Lezárult a 2022-es ’Az Év Honlapja’ pályázat!

2022. december 2. 13:58

Innovatív építőipari vállalkozás vezetőit díjazta a FIVOSZ

2022. november 29. 12:39

December 1. éjfélig lehet nevezni 'Az Év Honlapja’ pályázatra!

2022. november 23. 09:55

Az energiatárolás lehet a válság megoldásának kulcsa

2022. november 18. 09:55