Novembertől vásárolható meg az új Philips monitor

forrás: Prím Online, 2018. szeptember 18. 19:39

Az MMD, a Philips monitors márka licenc partnere, bemutatta a beépített USB-C dokkolással rendelkező teljesen új 31,5 hüvelykes Philips Brilliance 328P6VUBREB LCD monitort, amely ideális megoldás a teljesítmény növelését és a termelékenység fokozását megcélzó professzionális felhasználók számára. 

Elődje, a Philips Brilliance 328P6AUBREB sikerét követve ez a legújabb modell hihetetlen pontosságú UltraClear 4K UHD (3840x2160) felbontásával, még élethűbb színeket nyújtó High Dynamic Range 600 technológiájával, minden korábbinál gyorsabb adatátvitelt biztosító USB 3.1 csatlakozójával, kiemelkedő adatbiztonságot garantáló RJ-45 ethernet csatlakoztathatóságával és a nagyobb jólétet és élvezetet biztosító olyan kényelmi funkcióival, mint a LowBlue mód, a MultiView, és a SmartErgoBase még egyet lép előre a fejlődésben. 

 
A mai professzionális felhasználók a multitasking olyan szakértői, akik tudják, hogy a nap sikerességéhez minden percet bölcsen kell kihasználniuk. A kényelmi és időtakarékossági funkciók széles skálájával ellátott Philips 328P6VUBREB tevékenységi területtől függetlenül ideális választás minden professzionális felhasználó számára. A monitor beépített USB 3.1 C-típusú, áramellátást biztosító dokkoló állomása az egykábeles dokkolás érdekében vékony, reverzibilis USB-C csatlakozóval rendelkezik, így az olyan perifériák, mint a billentyűzet, az egér és a biztonságos RJ-45 ethernet kábelek egyszerűen csatlakoztathatók a dokkoló állomáshoz, ami növeli a hatékonyságot és kizárja a kábelek összegubancolódását. A nagysebességű adatátvitel érdekében a notebook számítógépek is egyetlen USB-C kábellel csatlakoztathatók és használatával a kompatibilis notebookokat is elláthatja árammal és/vagy feltöltheti ezeket. Kell-e ennél nagyobb kényelem?
 
 
Számos professzionális felhasználó, mint például grafikus tervezők, fényképészek, szerkesztők, építészek, programozók, stb. a pontos színvisszaadás miatt rá vannak utalva a monitorra. A Philips 328P6VUBREB ebből a szempontból is túllép az elődein. Nagyteljesítményű panelje UltraClear, 4K UHD (3840 x 2160) felbontást nyújt, míg High Dynamic Range 600 technológiája élénk színek minden korábbinál teljesebb spektrumát kínálja, amely a még megragadóbb és lenyűgözőbb képélmény érdekében kiemelkedő fényerővel és nagyobb részletgazdagsággal társul. A monitor Ultra Wide-Color technológiája továbbá olyan kifejezetten széles színspektrumot biztosít, amely még élénkebb pirosakat, mélyebb kékeket és természetesebb megjelenésű zöldeket eredményez. Az 1,074 millió színnek és a 12 bites belső feldolgozásnak köszönhetően a 10 bites képernyő még nagyobb színmélységet nyújt, amely hozzájárul a lépcsőzetes színátmenetektől teljesen mentes, sima és természetes képmegjelenítéshez. 
 
Annak érdekében, hogy a professzionális felhasználók a lehető legtöbbet hozhassák ki a napjukból, a Philips 328P6VUBREB modell rendelkezik az összes maximális kényelmet és termelékenységet nyújtó funkcióval. A Philips Multiview képernyő ultra nagy felbontása aktív duális csatlakoztatást és megtekintést tesz lehetővé, azaz a felhasználó otthona vagy irodája kényelméből egymás mellé téve a képeket egyszerre több készülékről is dolgozhat. Blogot írhat, miközben a képernyő másik felén a weben böngészhet, vagy focimeccset nézhet a bal oldalon, miközben dolgozhat a jobb oldalon, vagy olvashat egy asztali számítógépről miközben gépelhet a notebookon, a multitasking még soha nem volt ilyen egyszerű — vagy ilyen élvezetes! És ez még nem minden. A 328P6VUBREB rendelkezik a Philips LowBlue mód beállítással is, amely megvédi a szemet a potenciálisan káros rövid hullámhosszú kék fénytől, ezáltal növelve a jóllétet, valamint a SmartErgoBase lábazattal, amely extra ergonomikus képernyő kényelmet, összegubancolódásoktól mentes kábelkezelést és általánosságban véve egy kényelmesebb és kellemesebb felhasználói élményt nyújt.
 
A Philips 328P6VUBREB 2018. novemberétől lesz megvásárolható 639 euró ajánlott fogyasztói áron.
Kulcsszavak: monitor Philips

Hardver ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Dell EMC új tárolói teljes körű vállalati szolgáltatásokat kínálnak

A Dell EMC bemutatta a Dell EMC PowerVault ME4 sorozatot, a belépő szintű tárolók következő generációját kis- és középvállalkozások számára. Az új termékcsalád teljes körű vállalati szolgáltatásokat kínáló, egyszerű, gyors és megfizethető opció, amely segíthet a szervezeteknek korszerűsíteni az informatikai folyamatokat, és növelni az alkalmazásaik teljesítményét. Az IDC adatai szerint a Dell 31,6 százalékos bevételrészesedése a belépő szintű külső tárolók szegmensében nagyobb, mint az utána következő hat versenytársé együtt*. Világszerte több mint 400 000 PowerVault egység működik.

2018. október 15. 12:20

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

eTrends Monitor: a készpénzmentes fizetés már népszerűbb a netezők körében

2018. október 8. 10:12

Videót vetít, kezet fog, ölel, táncol a robot

2018. szeptember 21. 14:07

Mely területeken jelenti a fejlődés motorját a nyílt forráskód

2018. szeptember 19. 14:18

A drón vagy a Tesla gyorsul jobban?

2018. szeptember 18. 14:04
cloudappsportal.com