Nehezen állnak át a magyar kkv-k a felhőalapú hálózatra

forrás: Prím Online, 2018. október 1. 18:26

A tajvani Zyxel bemutatta továbbfejlesztett hálózati menedzsment platformját. Az új biztonsági csomaggal a kkv-k a Nebula felhőalapú hálózatán is biztonságosan és kényelmesen szervezhetik üzletmenetüket, védve a lehetséges kibertámadásoktól és a zsarolóvírusoktól.

A Nebula 100% felhő alapú hálózati és menedzsment megoldás segítségével a rendszergazdák központilag, egy felületről menedzselhetik a vezetékes, vezeték nélküli és biztonsági eszközöket. A rendszerhez csatlakoztatható eszközök köre folyamatosan bővül, ma már 16 terméket (nyolc hozzáférési pontot, öt switchet és három biztonsági átjárót) tartalmaz. Az új biztonsági csomag háromszintű védelmet nyújt a hálózatoknak. Minden Nebula Biztonsági Átjáró felhasználó egy egyéves, ingyenes előfizetésben részesül, az átjáró IDP szolgáltatását felhasználóknak pedig ingyen upgrade jár.

 

A biztonsági csomag frissítésébe tartozik az Alkalmazás Őrszem (alkalmazás intelligencia), és az IDP (Behatolás Észlelés és Megelőzés), ami proaktívan beazonosítja és elhárítja a behatolókat, valamint priorizálja és blokkolja az alkalmazásokat a termelékenység növelésének és a sávszélesség optimális kihasználásának érdekében. Szintén idetartozik még a tartalomszűrés (URL és HTTPS domain szűrés) a rosszindulatú és nem megfelelő weboldalak hozzáférésének megakadályozására. Végül pedig az antivírus bástyaként szolgál a rosszindulatú szoftverek ellen.

 

“Ez a lépés egy újabb mérföldkövet jelent a rendkívül gyorsan növekvő menedzsment platformunk, a Nebula számára. Hiszünk abban, hogy az ügyfélkörünket meg kell jutalmaznunk a hűségükért, éppen ezért úgy döntöttünk, hogy a jelenlegi IDP licensszel rendelkező összes felhasználó ingyen megkapja az új biztonsági frissítés csomagot. Így minden további költség nélkül élvezhetik az antivírus és a tartalomszűrés előnyeit.” – mondta Kevin Drinkall, a Zyxel EMEA Vezeték nélküli & Felhő Piacfejlesztési Menedzsere.

 

 

Ingyenes, mégis prémium

A Nebula ingyenes funkciói közel sem alapszintűek: menedzsment és elemzési eszközök széles tárházát kínálja, a böngésző alapú Nebula Irányítóközponton (NCC) keresztül, ideértve a részletes forgalmi és felhasználói riportokat, valamint a telephelyekre vonatkozó menedzsment beállításokat.

 

“A Nebula elindulása óta azt tapasztaljuk, hogy a kisvállalatok tulajdonosai nehezen állnak át a felhő-alapú infrastruktúrára” – mondta Treso Tamás, Zyxel Magyarország vezetője. „Azon aggódnak, hogy nem csak új hardverbe kell beruházniuk, hanem utána folyamatosan emelkedő licenszdíjakat kell majd fizetniük, valamint hogy rajtuk maradnak olyan hardverek, amelyek idővel elavulnak. A licenszmentes megközelítésünknek és a megfizethető kompatibilis hardver portfoliónknak köszönhetően ezek az ügyfelek is leküzdhetik a korlátokat, így a megoldásunkkal egyszerűen vehetik át az irányítást a hálózatuk felett” – tette hozzá. 

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Apple Pay-jel fizethetnek mától a Revolut ügyfelei

A Revolut, a világ egyik leggyorsabban növekvő technológiai vállalata, a mai napon elérhetővé teszi az Apple Pay-t a magyarországi felhasználói számára. A Revolut ügyfelei jelenleg 29 országban használhatják boltokban, applikációkban, vagy weboldalakon ezt a gyors és kényelmes fizetési megoldást iPhone, Apple Watch, iPad és Mac eszközökön.

2019. július 16. 12:55

Közel 2 milliárd forint értékű megbízás és nyilvános kibocsátás jön az OTT-ONE-nál

Az OTT-ONE megkötötte eddigi működésének legnagyobb összegű szerződését, közel 2 milliárd forint értékben. A szerződés értelmében egy magyarországi megrendelő számára hajt végre innovatív informatikai és információbiztonság-technológia fejlesztéseket a vállalat. A tőzsdei társaság menedzsmentje arról is határozott, hogy a megnövekedett piaci és befektetői érdeklődésre való tekintettel a vállalat 5 millió darab részvénnyel nyilvános kibocsátást hajt végre a Budapesti Értéktőzsdén.

2019. július 16. 11:20

A Bosch megnöveli az elektromos gépjárművek akkumulátorának élettartamát

Az akkumulátorok hosszabb élettartama érdekében a Bosch új felhőalapú szolgáltatásokat fejleszt, melyek kiegészítik az egyedi gépjárművek akkumulátorvezérlő rendszereit. 

2019. július 16. 10:04

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

A 4iG megvásárolja a T-Systems Magyarországot

2019. július 9. 11:43

A Bosch repülni tanítja az autókat

2019. június 21. 14:03

Több mint 1000 milliárd forintot költenek el Magyarországon az e-kiskereskedelemben

2019. június 4. 11:26

GKI e-TOPLISTA: Magyarország legnagyobb forgalmú webáruházai

2019. május 28. 12:05
online sportfogadás