NFLEX konvergens infrastruktúra a Fujitsutól és a NetApptől SAP-környezetekhez

forrás: Prím Online, 2018. október 29. 11:58

A Fujitsu és a NetApp közös fejlesztésű NFLEX konvergensinfrastruktúra-megoldása már SAP-környezetekhez is elérhető. Az SAP-rendszerek (SAP Business Suite, SAP S/4HANA, SAP BW/4HANA) futtatására optimalizált, előkonfigurált adatközponti infrastruktúra Windows- és Linux-alapokon működik. Az NFLEX jól skálázható megoldás, így a kis- és középméretű szervezetek alapszintű SAP-környezeteihez is használható.

Az egy napon belül üzembe állítható NFLEX for SAP Environments ésszerűsíti az SAP-rendszerek bevezetését és üzemeltetését. „Egykapus” szolgáltatással és támogatással ötvözi a Fujitsu és a Netapp bevált, tesztelt számítási, adattárolási és infrastruktúra-felügyeleti megoldásait. Az NFLEX rugalmas csomagja az üzleti követelmények változásával és az adattömeg növekedésével bővíthető. Így gyorsabban bevezethetők az új SAP-rendszerek, lebonyolíthatók az SAP S/4HANA-migrációk, és egyszerűsödik a napi működés azáltal, hogy az SAP-alkalmazások és az SAP HANA adatbázisok ugyanazon a konvergens architektúrán futnak.

 

 

A sokféle alkalmazás kezelésének igényét szem előtt tartva kifejlesztett NFLEX for SAP Environments biztosítja az SAP-környezetek igény szerint optimalizálásához és bővítéséhez szükséges rugalmasságot. A felhasználók az iparágvezető SAP-technológia és a fejlett „egykapus” Fujitsu-NetApp szolgálatások bevált és validált kombinációjára támaszkodhatnak – a beszerzéstől az infrastruktúra-bevezetésen át a támogatásig, minden területen. Így agilisabb, észszerűbb és megbízhatóbb IT-szolgáltatásokat vehetnek igénybe, magasabb rendelkezésre állás, produktivitás és költséghatékonyság mellett.

 

A NFLEX for SAP Environments az NFLEX fejlesztéseinek és új megoldásportfóliójának része. Az NFLEX-portfólió egységes konvergensinfrastruktúra-felügyeleti megoldással, rugalmasabb számításierőforrás-opciókkal és nagyobb teljesítményű tárolókkal bővült. Az év végére ütemezett, új megoldások az Oracle- és VMware-alapú végfelhasználói számítástechnikát is támogatni fogják. 

 

Ár és piaci bevezetés

Az SAP-környezetekhez szánt NFLEX konvergensinfrastruktúra-megoldás már jelenleg is rendelhető az EMEIA-régióban, konfigurációtól függő áron. 

Kulcsszavak: SAP NFLEX NetApp Fujitsu

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A MITTE az ügynökségi partnere a világ első tokenizált naperőmű projektjének

A MITTE felel a globális zöld energia vállalat, a Sunmoney Solar Group almárkájának branding és social feladataiért, illetve a Sunmoney 360 app design feladataiért.

2024. április 19. 16:59

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50