A kaszinó a mobilodra költözik

forrás: Prím Online, 2018. november 27. 09:10

Androidos mobilappal nyerőgépezhetsz a telefonodon, méghozzá eredeti Novomatic masinákkal játszhatsz a mobilodon a Gaminator 777 mobilalkalmazással.

A lábukat sem kell kitennünk ahhoz, hogy játsszunk vagy élményeket szerezzünk, a legtöbb szórakoztató tartalmat egyszerűen elérhetjük, akár már mobilunkon is. Mostantól pedig könnyedén a kaszinót is az otthonunkba vihetjük.

 

A kaszinós oldalak sokaknak már ismerősek lehetnek, de immáron nem csak desktopon érhetjük el kedvenc játékainkat, hanem egy androidos mobilapp révén bárhol próbára tehetjük szerencsénket.

 

A Gaminator 777 névre keresztelt alkalmazás révén Te is online kaszinót telepíthetsz a telefonodra: segítségével ingyen nyerőgépek révén idézheted fel a kaszinó hangulatott a mobilodon és hamisítatlan Novomatic nyerőgépekkel játszhatsz.

 
 
 
 
Az applikáció a felhasználói és játékélményt fokozva prémium minőségű grafikát és hangeffektet is biztosít a játékosoknak, a valódi kaszinóélmény hangulatát nyújtva ezzel.
 
Számos nyerőgépes játék közül választhatnak a felhasználók. A Google Play áruház oldalán megtalálható a teljes lista, melyek között most néhány újdonságot is megtalálhatnak azok, akik már korábbról ismerik az alkalmazást.
 
Azonban nemcsak új Gaminator nyerőgépek várják a felhasználókat, hanem az azonnali játék élménye is, és ehhez még regisztrálni sem kell. A Gaminator 777 továbbá összekapcsolható Facebook fiókkal is, így nem kell külön bajlódni a regisztrációval, és így még több időt spórolhatunk meg.
 
 
Az alkalmazás teljesen ingyenes, egyik játékért sem kell külön fizetni. Ami még szintén pozitívum, hogy  fejlesztők a játékélmény fokozása érdekében folyamatosan optimalizálják az applikációt. A Google Play áruházban a felhasználók visszajelzése alapján 4,6 csillagot kapott az app, ami jó visszajelzés lehet azok számára, akik először találkoznak vele.

 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Több mint 1000 milliárd forintot költenek el Magyarországon az e-kiskereskedelemben

2019. június 4. 11:26

GKI e-TOPLISTA: Magyarország legnagyobb forgalmú webáruházai

2019. május 28. 12:05

A Vodafone bemutatta, mire képes Budapest első állandó 5G bázisállomása

2019. május 23. 15:50

Magyarország első állandó, élő 5G bázisállomását indította el a Vodafone Zalaegerszegen

2019. május 20. 11:20
online sportfogadás