A kaszinó a mobilodra költözik

forrás: Prím Online, 2018. november 27. 09:10

Androidos mobilappal nyerőgépezhetsz a telefonodon, méghozzá eredeti Novomatic masinákkal játszhatsz a mobilodon a Gaminator 777 mobilalkalmazással.

A lábukat sem kell kitennünk ahhoz, hogy játsszunk vagy élményeket szerezzünk, a legtöbb szórakoztató tartalmat egyszerűen elérhetjük, akár már mobilunkon is. Mostantól pedig könnyedén a kaszinót is az otthonunkba vihetjük.

 

A kaszinós oldalak sokaknak már ismerősek lehetnek, de immáron nem csak desktopon érhetjük el kedvenc játékainkat, hanem egy androidos mobilapp révén bárhol próbára tehetjük szerencsénket.

 

A Gaminator 777 névre keresztelt alkalmazás révén Te is online kaszinót telepíthetsz a telefonodra: segítségével ingyen nyerőgépek révén idézheted fel a kaszinó hangulatott a mobilodon és hamisítatlan Novomatic nyerőgépekkel játszhatsz.

 
 
 
 
Az applikáció a felhasználói és játékélményt fokozva prémium minőségű grafikát és hangeffektet is biztosít a játékosoknak, a valódi kaszinóélmény hangulatát nyújtva ezzel.
 
Számos nyerőgépes játék közül választhatnak a felhasználók. A Google Play áruház oldalán megtalálható a teljes lista, melyek között most néhány újdonságot is megtalálhatnak azok, akik már korábbról ismerik az alkalmazást.
 
Azonban nemcsak új Gaminator nyerőgépek várják a felhasználókat, hanem az azonnali játék élménye is, és ehhez még regisztrálni sem kell. A Gaminator 777 továbbá összekapcsolható Facebook fiókkal is, így nem kell külön bajlódni a regisztrációval, és így még több időt spórolhatunk meg.
 
 
Az alkalmazás teljesen ingyenes, egyik játékért sem kell külön fizetni. Ami még szintén pozitívum, hogy  fejlesztők a játékélmény fokozása érdekében folyamatosan optimalizálják az applikációt. A Google Play áruházban a felhasználók visszajelzése alapján 4,6 csillagot kapott az app, ami jó visszajelzés lehet azok számára, akik először találkoznak vele.

 

Mobilalkalmazás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az Emirates applikációjában az utasok több mint 4000 szórakoztató csatorna kínálatát böngészhetik

Az Emirates új, innovatív funkciót vezetett be okostelefonos alkalmazásában, mely lehetővé teszi az utasoknak, hogy testreszabott lejátszási listákat hozzanak létre már utazásuk előtt, majd szinkronizálják azokat az ülőhelyükkel a fedélzeten. Így az utazások hatékonyabban tervezhetők, és a fedélzeti élmény még teljesebb lehet, miután a gazdag szórakoztató kínálat mostantól bármikor böngészhető.

2019. január 21. 16:32

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Technológiával az örökélet felé

2019. január 14. 10:53

Az LG és a Microsoft közösen forradalmasítja az autóipart

2019. január 12. 10:47

Új technológiák az online játékgépekhez

2018. december 28. 08:02

123 magyarországi ALDI áruháznál állít üzembe elektromosautó-töltőket az E.ON

2018. december 19. 14:13
cloudappsportal.com