A Vodafone 1+1 ünnepi készülékkedvezménnyel kedveskedik a családoknak

forrás: Prím Online, 2018. november 16. 08:36

A karácsony akkor teljes, ha együtt a család, és mindenki részesülhet az ünnepi hangulatból. A Vodafone Magyarország ezért idén egyedi készülékkedvezménnyel egészíti ki Family ajánlatát, hozzájárulva ahhoz, hogy a családtagok bármikor elérhessék egymást, megoszthassák élményeiket. 

A szolgáltató 1+1 ünnepi készülékajánlatának köszönhetően új készülék vásárlása esetén az újonnan szerződő és a meglévő Vodafone Family ügyfelek jelentős családi kedvezményben részesülnek, amellyel a második készülék már akár 1 Ft-ért bekerülhet a karácsonyfa alá.

 

A Vodafone Family ajánlat célja, hogy elérhető áron biztosítsa a mobilkommunikáció lehetőségét a családoknak, hiszen a karácsony attól lesz teljes, ha együtt élhetik át, és annak minden pillanatát megoszthatják egymással a családtagok.

 

Az ünnepek alkalmából Vodafone Family-vel a családok november 12-től bármely két mobilkészülék vásárlása esetén a második, alacsonyabb árú készülékhez az összesen 42.000 Ft azonnali kedvezménynek köszönhetően akár már 1 Ft-os áron is hozzájuthatnak. Ez azt jelenti, hogy például Huawei Mate 20 Lite típusú okostelefon vásárlása esetén a Family ügyfeleket a szolgáltató meglepi például egy Huawei Y6 (2018) készülékkel. A kedvezmény azonos ügyfélszámon legalább 2 készülékes előfizetés egyidejű vásárlása esetén, 2 éves hűségidejű Go M, L vagy Red tarifákkal vehető igénybe, legfeljebb a vételár erejéig, esetenként mobil előleggel. 

 

Mindezen felül a Vodafone Family ajánlat kedvezményrendszerének köszönhetően három Red tarifát karácsonykor is akár 26% havidíjkedvezménnyel kaphatnak meg az ügyfelek, a negyedik, legmagasabb havidíjú családi előfizetésre pedig további havidíjkedvezményeket biztosít a szolgáltató.

 

„Büszke vagyok rá, hogy a Vodafone karácsonykor is a családok mellett áll, és teljes körű, pénztárcabarát megoldásokat kínál a legfiatalabb és legidősebb családtagok számára egyaránt” – mondta el Carra Anita, a Vodafone lakossági szolgáltatások üzletágának vezérigazgató-helyettese. – „Az ünnepek közeledtével most is igyekszünk megkönnyíteni a Vodafone-os családok mindennapjait azzal, hogy jelentős kedvezménnyel juthatnak új készülékhez, ezzel is kifejezve, hogy fontosak nekünk, törődünk velük.”

 

A Family ajánlat, valamint az idén debütáló, hozzá kapcsolódó legújabb okos megoldások is kiemelt figyelmet fordítanak a családok igényeire: a nyáron bemutatott Kid Gyerekóra és Kid Mobilirányító a digitális korszak sajátosságaihoz illeszkedve igyekeznek hozzájárulni a szülők és gyermekek biztonságérzetéhez. A Kid Gyerekóra a hozzá tartozó Kid Gyerekóra tarifával továbbra is 1 Ft-ért, Vodafone Family csomagban 1000 Ft családi havidíj-kedvezménnyel 1990 Ft-os havidíjért elvihető, 2 éves szerződéssel, e-Packkel, 2-6. havidíjas előfizetésként, azonos ügyfélszámon, esetenként mobil előleggel.

 

A Vodafone Family ajánlatról bővebb információ érhető el a Vodafone Magyarország honlapján.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Hogyan lopják el adatainkat a hackerek és mire figyeljünk jelszókezelő vásárlásakor?

2023. május 31. 15:40

Itt a legnagyobb webáruházak rangsora

2023. május 23. 20:10

Új fizetési kapu magyar e-kereskedőknek

2023. május 18. 12:49

Nem törődünk eléggé online adataink védelmével

2023. május 8. 15:39