Idén is megvannak az ország legszebb hangú ügyfélszolgálatosai!

forrás: Prím Online, 2018. november 20. 16:59

Több mint 15.000 szavazó véleménye alapján hirdettek győztest a DIMSZ VII. Contact Center Hangszépségversenyen.

Hetedik alkalommal rendezte meg a Direkt és Interaktív Marketing Szövetség (DIMSZ) a legszebb hangú ügyfélszolgálatosokat elismerő Contact Center Hangszépségversenyt. A DIMSZ partnere a Kreatív és XIV. Országos Ügyfélszolgálati Konferencia, az esemény támogatói az E.ON és MULTICOM voltak.

 

A versenyre telefonos ügyfélszolgálatokon dolgozók jelentkezését várták a szervezők. Nekik a Bátor Tábor küldetését kellet felolvasni és elküldeni. Ahogyan a korábbi években, most is nagyon sok, 109 db nevezés érkezett, közülük a zsűri a huszonkét legjobbat választotta ki, akikre a közönség szavazhatott.

 

A Hangszépségverseny nyertesei XIV. Országos Ügyfélszolgálati Konferencián - Somogyi Endre - DIMSZ, Bendik Zsolt - Raiffeisen Bank, Lendvai Nikoletta - Magyar Telekom, Kovácsházy Dénes - DIMSZ, Multicom (balról jobbra) 

 

Több mint negyvenezer lejátszott hangállomány alapján a közönség szavazatai alapján a legszebb hangúaknak bizonyultak:

A női győztesek:

1. Lendvai Nikoletta - Magyar Telekom 

2. Darvas Viktória Éva - UPC Magyarország

3. Pálvölgyi Edit - K&H Bank

 

A férfi győztesek:

1. Bendik Zsolt - Raiffeisen Bank 

2. Voltárniszt Ferenc - Telenor 

3. Kozák Gergely Zoltán - CIB24 

 

Az eredményeket a Tapolcán tartott 3 napos XIV. Országos Ügyfélszolgálati Konferencia esti gálavacsoráján hirdették ki. A szakmai elismerésen túl a nyertesek egy-egy két főre szóló noszvaji Nomád Hotel Glamping-hétvégével, a második helyezettek a két főre szóló Hydrus ajándékutalvánnyal, míg a harmadik helyen végzettek Kreatív előfizetéssel lettek gazdagabbak.

 

A Szövetség november közepén hívta újra össze a ügyfélszolgálati szakma képviselőit, ahol beszámolt a DIMSZ Contact Center tagozat munkájáról (lobbi, kutatás, oktatás, utánpótlás nevelés) és ahol a nyertesek és a shortlistesek átvehették díjaikat, oklevelüket.

 

Kovácsházy Dénes a DIMSZ Contact Center tagozat vezetője a VII. Hangszépségverseny díjkiosztó eseményén

 

A shortlistre jutott kollégák (ABC sorrendben):

 • Csinos ZsófiaELMŰ-ÉMÁSZ Ügyfélszolgálati Kft.
 • Darvas Viktória ÉvaUPC Magyarország
 • Hadadi AnikóELMŰ-ÉMÁSZ Ügyfélszolgálati Kft.
 • Kékedi KrisztinaMagyar Posta Zrt.
 • Lendvai NikolettaMagyar Telekom
 • Pálvölgyi EditK&H Bank Zrt.
 • Purczelné Nagy MariannFőtaxi Diszpécserközpont
 • Rácz ÉvaProvident Pénzügyi Zrt.
 • Sipos EmeseMagyar Telekom
 • Závoda BeátaProvident Pénzügyi Zrt.

 

Férfiak (10. helyi szavazategyenlőség miatt 12 fő)

 • Bendik ZsoltRaiffeisen Bank
 • Bősz GáborProtocall
 • Ihász EmilNKM Földgázszolgáltató Zrt.
 • Kéri-Nagy GáborNKM Földgázszolgáltató Zrt.
 • Korpás BarnabásMagyar Telekom
 • Kovács GergelyTelenor
 • Kozák Gergely ZoltánCIB24
 • Papp KrisztiánELMŰ-ÉMÁSZ Ügyfélszolgálati Kft.
 • Petra PéterELMŰ-ÉMÁSZ Ügyfélszolgálati Kft.
 • Solymos PéterFőtaxi Zrt.
 • Tábori NorbertCIB24
 • Voltárniszt FerencTelenor

 

A zsűri tagjai Szerényi Szabolcs, a Kreatív főszerkesztő-helyettese, Kovácsházy Dénes, a Multicom ügyvezető igazgatója, a DIMSZ Contact Center tagozatának elnöke és Viniczai András, a Café Communications innovációs igazgatója, a DIMSZ elnökségi tagjai voltak.

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Hivatalosan is megnyitotta a nyarat a Budai Szabadtéri Színház

Csütörtökön délelőtt sajtótájékoztatón jelentette be a Budai Szabadtéri Színház vezetősége, hogy idén nyáron egy hónappal később, júliusban indult el a nyári szezon, s egészen szeptember végéig tart majd.

2020. július 31. 16:36

Mennyire biztonságos az online kaszinó játék?

Ha még nem játszottál online kaszinóban, vagy teljesen ismeretlen terület számodra, akkor biztosan merülnek fel benned kérdések, mint például az, hogy mennyire érezheted biztonságban a pénzed, vagy mennyire fair módon fizetik ki egy-egy nagyobb nyereményedet az online kaszinó szolgáltatók? Ezek a kérdések talán a legrelevánsabb területeket feszegetik, melyeket igyekszünk kicsit mélyebben megvizsgálni a következő sorokban.

2020. július 23. 14:33

Végre valaki elárulja, hogy tulajdonképpen mi szükség van matekot tanulni

Van egy különös nép Dél-Amerika esőerdőiben, az ő világukban nem létezik a matematika. De mielőtt minden iskolás gyerek ebbe a matekmentes paradicsomba vágyna, nézzük meg, hogy miért léteznek olyan civilizációk, ahol nincsen matematika, és miért alakult ki mégis a legtöbb kultúrában. A témát Mosóczi Andrással, ’A gondolkodás forradalma’ című könyv szerzőjével jártuk körbe.

2020. július 23. 13:24

Vlogolás okosan, bárhol és bármiről

A vlogolás, azaz videóbejegyzések felvétele és publikálása, talán sosem volt annyira népszerű, mint manapság. A feltehetően a pandémia miatti korlátozásoknak köszönhetően megerősödött publikációs forma ugyan nem egyeduralkodó, hiszen a podcast is egyre népszerűbbé válik, de a vizuális tartalmakra építő vlog nagyobb rajongói bázist tud építeni, mint az alapvetőn „rádiós” podcast. A vlogolás mind az előadó, mind a fogadó fél számára remek lehetőségeket nyújt. Van, aki a vállalkozását támogatja vele, van, aki a népszerűségét tudja növelni, azok pedig, akik nézik, információs forrásként támaszkodnak a vlogokra, tanulnak, illetve szórakoznak. Nézzük hát, hogyan is valósítható meg a vlogolás.

2020. július 16. 08:58

A VOLTra készül Sopron

A hagyományok szerint július 1-től a VOLT színeibe öltözik Sopron elsőszámú jelképe, a Tűztorony. Ez az a nap ugyanis, amikor az eredeti tervek szerint 28. alkalommal indult volna el a város másik jelképének számító esemény, a Telekom VOLT Fesztivál. Az idei VOLT elmarad ugyan, július 4-re azonban egy nagyszabású filmbemutatóval készülnek a szervezők. A “Lesz VOLT” című alkotást szombat este Sopronban és Budapesten szabadtéren vetítik, vasárnbap pedig országos TV-premierként az M2-Petőfi TV tűzi műsorára.

2020. június 29. 15:50

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Új energiacímkék jönnek a háztartási gépekre

2020. augusztus 4. 16:36

Online sportfogadás Magyarországon

2020. július 23. 20:39

Harmadával nőttek a kibertámadások a koronavírus miatt

2020. július 16. 09:36

Újdonságok a szegedi informatikatörténeti kiállításon

2020. július 3. 18:53
online sportfogadás