Gyerekeknek fejlesztett karácsonyi mobilapplikációt az Auchan

forrás: Prím Online, 2018. november 22. 13:51

Auchan KIDs néven a hazai kiskereskedelmi áruházláncok körében egyedülálló karácsonyi telefonos alkalmazást készített az Auchan. 

Az iOS és Android platformokra egyaránt elérhető applikáció az Auchan játékkatalógusán túl több extrát, például fotókészítési lehetőséget és játékokat kínál a gyerekeknek, akik a virtuális hógolyócsatában való részvétellel év végéig ajándékokat nyerhetnek.

 

Idén izgalmas kalanddá válik az ünnepi nagybevásárlás a szüleikkel az Auchan áruházakba látogató gyerekek számára. Az Auchan ugyanis olyan mobilapplikációt fejlesztett, amely számos izgalmas funkciót kínál a gyerekeknek.

 

 

Az Apple Store-ból és a Google Play áruházból is letölthető alkalmazás segítségével a felhasználók életre kelthetik az Auchan játékkatalógusában található játékokat, virtuális karácsonyi ajándéklistát állíthatnak össze, amit bárki számára továbbíthatnak. A játék öröme garantált, hiszen a gyerekek év végéig részt vehetnek egy áruházi hógolyócsatában is, ahol, ha elég ügyesek, hetente különböző ajándékokat nyerhetnek az Auchantól. Az áruházakban kihelyezett plakátok előtt pedig varázslatos ünnepi fotókat lehet készíteni a gyerekekről az applikáció hatására megelevenedő figurák társaságában.

 

Az Auchan KIDs applikáció használatának részleteiről ITT lehet olvasni. 

Letöltés: Google Play, iTunes.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyarország első állandó, élő 5G bázisállomását indította el a Vodafone Zalaegerszegen

2019. május 20. 11:20

A Cellum által fejlesztett Erste MobilePay applikáció NFC funkcióval gazdagodik

2019. május 6. 15:02

Közel 50 millió forint EU-s támogatást kapott a MIDI Mobil ID Innovációs KFT.

2019. április 25. 11:05

2040-re már több elektromos autót helyeznek forgalomba, mint hagyományos járművet!

2019. április 17. 11:04
online sportfogadás