A British Telecommunications országos pályázatot hirdet alsó tagozatos osztályoknak

Henger Attila, 2018. november 22. 20:05

A British Telecommunications #Mutimitdolgozol címmel országos pályázatot hirdet alsó tagozatos általános iskolások részére. A #Mutimitdolgozol verseny célja az, hogy a gyerekek büszkék legyenek a szüleikre, nézzenek fel rájuk a munkájuk miatt, és ezt fejezzék is ki. 

A pályázaton 2019. január 7-ig lehet indulni. A diákoknak a verseny során be kell mutatniuk szüleik munkáját egy, az általuk választott formában: készíthetnek YouTube videót, fényképet, animációt, rajzot vagy akár szöveget is. A legjobb alkotásokat szakmai zsűri fogja kiválasztani. Az első három helyezett osztály több százezer forint értékű ajándékutalványt nyer. A közönségdíjas műre a pályázat oldalán lehet majd szavazni: http://bit.ly/mutimitdolgozol.

 

A #Mutimitdolgozol pályázaton az általános iskola alsó tagozatos diákjai indulhatnak egyénileg vagy csoportosan. Egy osztály maximum 3 db pályázatot adhat le a versenyen. Az induló csapatoknak be kell mutatniuk, hogy mivel foglalkoznak a szüleik és miért büszkék a munkájukra. A diákoknak bármilyen műfajjal lehet nevezni: rajzokkal, festményekkel, szelfikkel, vlogokkal, videókkal, podcastokkal, elektronikusan megörökített versekkel, színdarabokkal stb. A pályázat beharangozó filmjét itt lehet megtekinteni: https://www.facebook.com/mutimitdolgozol/videos/367385040686744/.

 

 

A pályázati anyagokat a pályázóknak a British Telecommunications Mutimitdolgozol oldalán keresztül kell feltölteniük. A Mutimitdolgozol oldal a http://bit.ly/mutimitdolgozol linken keresztül érhető el. 

 

Szabó Zoltán, a BT ügyvezető igazgatója elmondta: „A pályázat azért született, hogy segítségével előtérbe helyezzük a családbarát felfogást, melyet mi munkáltatóként is nagyon fontosnak tartunk. A családbarát intézkedések bevezetése és fenntartása szerves részét képezik vállalatunk stratégiájának. Fontosnak tartjuk, hogy támogassuk kollégáinkat az egészséges munka-család egyensúly kialakításában és fenntartásában. Ennek a felfogásnak eredményeként a British Telecommunications immár három alkalommal nyerte el Magyarországon a Családbarát Munkahely címet. A tavalyi évtől pedig Családbarát Mentorszervezetként segítjük más vállalatok családbarát stratégiájának kialakítását.”

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A vitorlások fele nem ért célba az év egyik legnehezebb Balatoni versenyén

A Balaton egyik leginkább embert próbáló versenye, a Kétszemélyes Balatonkerülő mára Magyarország legkiválóbb vitorlázóinak összecsapásává vált. A hétvégi futamot Varga Lajos és Lillik Ákos nyerte egy perc híján 21 órás összidővel.

2019. május 22. 09:59

A L’Oréal a Viva Tech-en mutatta be a jövő szépségét

A párizsi technológiai világkonferencián mutatta be a L’Oréal a „Határtalan szépség”-et, a Csoport legújabb hangvezérelt, mesterséges intelligenciával (AI) és kiterjesztett valósággal (AR) működő technológiai fejlesztéseit, melyek a szépség és fogyasztói élmény jövőjét szemléltetik. 

2019. május 22. 08:48

Az ABB világszínvonalú megoldást fejlesztett ki a jövő CO2-semleges, energiafüggetlen gyárának létrehozására

Az ABB az ökológiailag hatékony megoldások és szolgáltatások kiterjedt portfóliójával kíván hozzájárulni a gazdaság környezetkárosító hatásoktól mentes további növekedéséhez. Valójában az ABB globális összbevételének immár több mint fele olyan technológiák értékesítéséből származik, amelyekkel a klímaváltozást kiváltó okok ellen a harcol. A társaság célja, hogy ezt a 2018-ban még 57%-os részarányt 2020-ig 60%-ra emelje.

2019. május 21. 17:24

100 db WIWE készülék került ki kardiológiákra

A Pfizer és a Magyar Kardiológusok Társasága szív- és érrendszeri betegségek visszaszorítását támogató pályázata idén is nagy sikert aratott. A nyertes kardiológiai szakrendelések és szakambulanciák összesen 100 db mobil EKG készülékkel és 25 db táblagéppel bővíthetik eszközparkjukat, és végezhetnek így még hatékonyabb munkát a szívritmuszavarok időben történő felismerése terén. 

2019. május 21. 14:50

Az OKI Europe a kreativitás és a színek világának határait feszegette a FESPA 2019 rendezvényen

A FESPA 2019. május 14. és 17. között tartott rendezvényén az OKI bemutatta a nagy formátumú és speciális termékekből készült egyedülálló portfólióját, amely segítségével a vállalatok valóra válthatják kreatív ötleteiket: a helyszínen autófóliázással és a legújabb innovációk bemutatóival várták a látogatókat.

2019. május 21. 13:33

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyarország első állandó, élő 5G bázisállomását indította el a Vodafone Zalaegerszegen

2019. május 20. 11:20

A Cellum által fejlesztett Erste MobilePay applikáció NFC funkcióval gazdagodik

2019. május 6. 15:02

Közel 50 millió forint EU-s támogatást kapott a MIDI Mobil ID Innovációs KFT.

2019. április 25. 11:05

2040-re már több elektromos autót helyeznek forgalomba, mint hagyományos járművet!

2019. április 17. 11:04
online sportfogadás