Újabb területen bizonyítottak a sokoldalú NetShelter rackszekrények

forrás: Prím Online, 2018. november 27. 11:05

A Schneider Electric multifunkciós és testre szabható APC NetShelter SX rack termékvonala megszerezte a Cisco Unified Computing System (UCS) „Pre-rack and Ship” tanúsítását. Ennek értelmében mostantól a rack család bármely tagja együtt szállítható a Cisco USC szerverekkel, előzetesen integrált formában. 

A partnerek így egyszerűbben kínálhatnak komplett megoldásokat. A végfelhasználók pedig tesztelt és bizonyítottan kompatibilis, az igényeikhez igazított rendszerekhez juthatnak, amelyek rendkívül egyszerűen és gyorsan telepíthetők, ezáltal időt és költségeket takaríthatnak meg.

 

Teljes infrastruktúra minden igényre

A NetShelter SX rack-termékcsalád 13, rázkódás ellen védő csomagolással ellátott, előkonfigurált modellt tartalmaz, és több ezer különféle testre szabási lehetőséget kínál. Akár olyan konstrukcióban is elérhető, amely már a Micro Data Center Xpress SX 24U vagy 42U mikroadatközpontokat is magában foglalja, így a teljes APC fizikai infrastruktúrát tartalmazza, beleértve az áramelosztás és a környezetfelügyelet mellett az UPS-t is. A tanúsítás értelmében ezek a termékek mostantól csomagban, a Cisco UCS (Unified Computing System) szerverekkel integráltan is megvásárolhatók.

 

A NetShelter SX multifunkciós rackszekrények egyszerű üzembe helyezést, kábelezést és környezetfelügyeletet tesznek lehetővé, továbbá beépített áramelosztást és maximális légáramlást kínálnak. Így megfelelő működést biztosítanak a kritikus fontosságú környezetekben, legyen szó akár nagysűrűségű számítógépes alkalmazásokról és hálózatokról, műsorszolgáltatásról vagy éppen audio/videoszolgáltatásokról. Sikerüket – a Cisco tanúsítványa mellett – jól alátámasztja, hogy már több mint egymillió darabot értékesítettek belőlük.

 

A rackek magassága, szélessége és mélysége a konkrét ügyféligények szerint választható, ezért a megoldás bármilyen környezethez megfelelően alakítható. A külső, kolokációs helyszíneken az IT-vezetők általában szeretik teljes egészében kihasználni a rendelkezésre álló alapterületet, ezért magasabb rackeket használnak. Edge computing környezetben viszont előfordul, hogy olyan rackre van szükség, amely elfér egy kis hálózati rendezőbe vagy az íróasztal alatt, míg az adatközponti vezetők inkább a könnyebben hozzáférhető és karbantartható, szélesebb szekrényeket preferálják. A tanúsítás a rázkódásvédetten csomagolt NetShelter SX rackek testre szabására is vonatkozik, így az ügyfelek és a partnerek az igényeiknek megfelelő konfigurációban telepíthetik a rackeket, és a megszokott kereteken túllépve a számukra szükséges APC-kiegészítőket is beépíthetik. 

 

A tanúsítvány megszerzéséhez a rázkódás ellen védő csomagolással ellátott APC NetShelter SX rackek a szabványos International Safe Transit Association 3E tesztek követelményeit meghaladó, szigorú tesztelésen is megfeleltek. Az újra felhasználható csomagolás ennek megfelelően védelmet nyújt a maximum 907 kg tömegű eszközöket tartalmazó szekrények biztonságos felrakodásához, szállításához, lerakodásához és üzembe helyezéséhez.

 

Bevetésre készen

A tanúsítványnak köszönhetően mostantól még több lehetőség áll rendelkezésre ahhoz, hogy APC-rackinfrastruktúrába előzetesen integrálhassanak Cisco USC szervereket. Ezzel a vállalat komplett megoldást kínál partnereinek, és üzemkész rendszert bocsát a végfelhasználók rendelkezésére anélkül, hogy emiatt az UCS garanciája érvénytelenné válna. 

 

A konvergens infrastruktúrák területén vezetőnek számító Cisco UCS az alapja többek között a NetApp FlexPod, a Dell|EMC VBLOCK, az IBM VersaStack, a Pure Storage FlashStack és a Microsoft Azure Stack, valamint a Cisco HyperFlex hiperkonvergens infrastruktúráknak. A tanúsításnak köszönhetően a jövőben az ilyen jellegű infrastruktúrák mind szállíthatók a rázkódás ellen védő csomagolású APC NetShelter SX rackeken. 

 

A különféle környezetek menedzseléséhez a Cisco és a Schneider Electric a Cisco UCS felügyeletét is tartalmazó EcoStruxure IT platformot biztosítja, amely egyszerűsíti az adatok kezelését, illetve egy felületen teszi láthatóvá a két platform tápellátási infrastruktúráját. 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Mától rendelhetők az Apple legújabb termékei

Nem omlik össze az ekereskedelem: egy év haladék az erős ügyfélhitelesítésre

2019. szeptember 11. 08:34

A budapesti ITU Telecom World kulcsszava az 5G

2019. szeptember 9. 23:51

Az ESET az egyetlen kihívó a végpontvédelem területén

2019. szeptember 3. 13:26

30 év a hazai KKV vállalkozások fejlesztéséért

2019. szeptember 1. 13:27
online sportfogadás